ΜΑΛΑΚΑ κρούξ! Πόσο, μα πόσο ηλίθιος μπορεί να είσαι? Ναι ρε φίλε μπορει να βάλω το κολληταράκι σου τον ΝΤΕΒΟΝ να ακούσω, κυρίως επειδή είπα δέκα φορές ως τώρα πως ο δίσκος μ'αρεσει πολύ ντουντ! Ναι ναι, μ'αρέσει πάρα πολύ και δεν ντρέπομαι κάθόλου για αυτό! Ούτε ντρέπομαι που χτες έβαλα κι άκουσα δυο κομματια BULLET FOR MY VALENTINE, κι ούτε ντρέπομαι για τόσες μα τόσες άλλες μαλακίες που μ'αρέσουν! Και ρε φίλε δεν ΕΠΙΤΡΕΠΩ στον εαυτό μου να ακούω τις ένα σωρο μάλακίες, τις ακούω επειδη Μ'ΑΡΕΣΟΥΝ. Και είναι ΠΟΛΛΕΣ. Απλώς, αντίθετα με εσένα, μεταξύ αυτών που μ'αρέσουν, ξέρω να ξεχωρίζω τι είναι αριστούργημα της ιστορίας της ανθρωπότητας και τι οχι. Ναι αμέ.
Και πουθενα, μα πουθενα δεν αντιτέθηκα στον δίσκο ε! Αντιτέθηκα σε εσάς ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΚΑΥΛΩΜΕΝΟΥΣ ΜΑΛΑΚΟΜΕΤΑΛΛΑΔΕΣ που μη και πει άνθρωπος πως "ναι μεν καλό άκουσμα, ΑΛΛΑ", συμπεριφέρεστε λες και σας ποδοπατήσανε τον γαμημένο ανδρισμό και σας βιάσανε τη μάνα. Πρέπει κάποια στιγμή να μάθετε να βλέπετε τη μουσική απο διαφορετική σκοπιά, πιο σφαιρικά. Δεν κάνει η ΚΑΥΛΑ του καθενός την εκάστοτε μουσικη, ΤΕΧΝΗ. Πάρτε το χαμπάρι.
Originally Posted by
Krux
p.s. btw αυτό με τα drums μην το παραχέζεις. Σαφώς θα κριτικάρουμε και θα πούμε τις απόψεις μας για αυτό που ακούμε αλλά δεν μπορώ να ακούω για πολύ ώρα την X απο το Χαλάνδρι που παίζει drums εδώ και ένα μήνα και γαμάει, να σχολιάζει κάκιστα ένα μουσικό που έχει κυκλοφορήσει 5 studio albums και έχει κάνει επι 7 συναπτά έτη συναυλίες. Κάτι ξέρει παραπάνω μ?
ΤΩΡΑ ΝΕΥΡΙΑΣΑ.
Παλιοηλίθιε, γαμημένε σκατόβλακα ΚΡΟΥΞ, ποιός είπε πως πρέπει, ρε παλιοπουστάρα με γούνινο βρακάκι, να είσαι ο γαμημένος DANNY CAREY για να κρίνεις ρε κωλόζωο τη μουσική που ακούς και αγαπάς, και για να ξέρεις αν κάτι είναι παιγμένο καλά ή οχι??? Ναι παίζω ντράμς τρεις μήνες, αλλά ακούω μουσική 20 γαμημένα χρόνια. Και ΓΚΕΣ ΓΟΥΑΤ, ήταν η αγάπη μου γιαυτό το όργανο που με οδήγησε στο να ξεκινήσω μαθήματα! Ναι αμέ, ναι. Ακούω ντράμς και γουστάρω φίλε! Επέτρεψέ μου λοιπόν να μπορώ να έχω κρίση! Ως βετεράνος ακροατής αν μη τι άλλο βρε αδερφέ! Σιχαμένο μεταλλικό μυγόχεσμα.
Είχε πολύ καιρό να με εκνευρίσει κάποιος στο ερ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΑΛΑΚΑ.