Results 1 to 15 of 941

Thread: Astynomiki Via

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post

Τι να πω, για να το πήρες και εσύ και ο alaiah και δεν ξέρω ποιος άλλος ως χαρούμενο το ποστ πολύ πιθανό να χετε και δίκιο ότι ετσι φάνηκε, το μονο που έχω να πω είναι ότι δεν το έκανα με τέτοια διάθεση, ούτε ένιωσα κάτι τέτοιο όταν διάβασα το ρεπορτάζ.

Το "νιώθω σκατά", οκ, είναι τραβηγμένο από τα μαλλιά ως εκφραση. Απλά, ξενέρωσα απίστευτα και φάση 'με τσίγκλησε περίεργα' που ο varg είναι σκατόμυαλος, και μικρός όταν ήμουν έδινα βαρύνουσα αξία στη μουσική του, που θες - δε θες, σε συνδέει με τον άνθρωπο πίσω από τη μουσική (και κάπου εκεί τον γνωρίζεις). Προσωπικό πείραγμα, όχι που ο αυτός είναι ό,τινάναις.

Θεωρείς πως είμαι πιο απόλυτος με τους μπάτσους παρά με τον μουσικά_αρεστό φασίστα varg; Το να λέω, Η μουσική του vikernes προσωπικά με τρελαίνει. Θεωρώ τον άνθρωπο μουσική ιδιοφυΐα και αυτό δεν αλλάζει., δεν σημαίνει αυτομάτως 'κρίμα το παιδί'. Ούτε καν. Η μετάφραση, που προσωπικά δίνω, εντοπίζεται σε αυτό που είπα παραπάνω περί τσιγκλήσματος. Personal fail, με άλλα λόγια.
    Last edited by tsimpouklano; 18-07-2013 at 23:29.
    All alone, or in twos,
    The ones who really love you
    Walk up and down outside the wall.
    Some hand in hand
    And some gathered together in bands.
    The bleeding hearts and artists
    Make their stand.
    And when they've given you their all
    Some stagger and fall, after all it's not easy
    Banging your heart against some mad bugger's wall.

Tags for this Thread