@stam:

Μίλησα για κοράκια, γιατί είναι ΣΥΝΗΘΕΣ φαινόμενο, ακόμα πριν αποδειχθεί η ενοχή κάποιου, να τον στήνουν στον τοίχο και να τον αντιμετωπίζουν σαν να έκανε αυτά για τα οποία εικάζουν πως θα έκανε. Στο σημείο αυτό, δεν με ενδιαφέρει, αν ο άλλος είναι φασίστας, χα, σύριζα, αναρχικός, κουκουέσ ό,τι_θέλει_ας_είναι. Η μέθοδος του 'διαστρεβλώνω όσα μπορώ χωρίς να με νοιαζει τίποτα ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΜΠΟΡΩ' είναι γαμημένα στραβή και έχω σοβαρό πρόβλημα μαζί της. Την απάντηση (με κάθε δυνατο τρόπο) στον όποιο φασίστα ή χρυσαυγίτη προτιμώ να τη δώσει η κοινωνία - εγώ, εσύ - συνειδητά, όχι ο κάθε δημοσιογραφίσκος κερατάς που το κάνει για να προκαλέσει, να φανεί, να πουλήσει και να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα που του κάθονται καλύτερα εκείνη τη στιγμή. Και προφανώς εδώ πέρα ανέφερα τον σκαι, γιατί όπως αναφέρεις και εσύ, ανήκει σε αυτά τα μμε (αν όχι όλα) που κατά κόρον μεθοδεύουν τα πράγματα προς αυτή την κατεύθυνση (βλ. σακκά), που αβαντάρουν φασίστες, παραπληροφορούν, χαϊδεύουν συγκεκριμένα αυτά.

Η μουσική του vikernes προσωπικά με τρελαίνει. Θεωρώ τον άνθρωπο μουσική ιδιοφυΐα και αυτό δεν αλλάζει. Όμως με τον άνθρωπο varg έχω σοβαρό πρόβλημα. Όταν κράζει τον μπρέιβικ, γιατί τα θύματα δεν ήταν μονο muslims και μες σε αυτούς υπήρχε και το καθαρό νορβηγικό - ευρωπαϊκό - αίμα (vikernes saying), δεν μπορώ να διαχωρίσω μουσική - άνθρωπο. Και εκεί σκαλώνω και μπαίνει η προβληματική: ενώ μουσικά γουστάρω τόσο burzum, πολιτικά (με τον βίκερνες) είμαι ενάντια.