Quote Originally Posted by sfinotouvlaki View Post
Quote Originally Posted by tsimpouklano View Post
Και τέλος, βρες μου σε παρακαλώ που δείχνω πως χαιρομαι με τις αυτοκτονίες.
Edw

diy = do it yourself. Το "ρε μουνιά" είναι το "ρε μουνιά". Ούτε άποψη εξέφρασα, ούτε emoticon έβαλα, οπότε αλήθεια που βλέπεις (-ετε) τη χαρά;

Den einai kako na xairesai pantws, den milame gia tipota mousikes idiofyies pou pane xamenes logw twn skatwn pou exoun sto kefali tous. Opws les ki esy, enantia sthn koinwnia pane.
Toν varg τον γνώρισα προτού μάθω τι παίζει με τα μυαλά και τις απόψεις του. Έτσι, τον γνώρισα (και τον εκτίμησα μουσικά) πρώτα ως καλλιτέχνη και μετά ως άνθρωπο. Είναι φυσιολογικό, λοιπόν, όταν έμαθα τι σκατά πιστεύει, να μην γούσταρα με τη φάση του. Το αν σου αρέσει η μουσική, πριν καν ασχοληθείς με κάτι άλλο, είναι διαφορετικό με το να ασχοληθείς, ενώ ξέρεις ποιος είναι και τι πρεσβεύει ο άλλος και οι ιδέες του (τουλάχιστον για μένα ισχύει αυτό, δλδ δεν θα ασχοληθώ με μια μπάντα που ξέρω εκ των προτέρων ότι είναι φασίστες, ή ό,τι άλλο με θίγει). Και ακριβώς επειδή μικρότερος γουσταρα burzum με τα χίλια κλπ νιωθω σκατά που αυτός αποδείχθηκε σκάρτος. Φυσικά, δεν πρόκεται ούτε να τον υποστηρίξω, ούτε να χαϊδέψω περισσότερο τα αφτιά του από οποιονδήποτε όμοιό του, ούτε πρόκειται να λυπηθώ, αν πάθει κάτι.

Endiaferon exei ki auto pantws. Ypothetw, lamvanontas ypopsh to deutero quote, pws gnwrizeis poioi htan autoi pou autoktonisan kai htan auto pou perigrafeis.

Αναφέρομαι στη ζωή που κάνει αφού βάλει το κράνος, ανέβει στη μηχανή, μπει στο ξαρά, πάρει το γκλοπ και το πιστόλι και βγει στο δρόμο. Εκεί, ως στάση ζωής, είναι απέναντι στη κοινωνία και δυστυχώς τα παραδείγματα είναι κάτι παραπάνω άπειρα.
είναι ΣΥΝΗΘΕΣ φαινόμενο, ακόμα πριν αποδειχθεί η ενοχή κάποιου, να τον στήνουν στον τοίχο και να τον αντιμετωπίζουν σαν να έκανε αυτά για τα οποία εικάζουν πως θα έκανε. Στο σημείο αυτό, δεν με ενδιαφέρει, αν ο άλλος είναι φασίστας, χα, σύριζα, αναρχικός, κουκουέσ ό,τι_θέλει_ας_είναι. Η μέθοδος του 'διαστρεβλώνω όσα μπορώ χωρίς να με νοιαζει τίποτα ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΜΠΟΡΩ' είναι γαμημένα στραβή και έχω σοβαρό πρόβλημα μαζί της.
Τι να σου πω, το πα και παραπάνω, αν είσαι μπάτσος και ενώ ξέρεις τι παιζει μες το σώμα σου, δεν την πουλεύεις, για μένα είσαι το ίδιο υπεύθυνος με τον κάθε αρχιμαλάκα εξουσιολάγνο ματατζή που ρίχνει γκλοπιές σε πορείες. Δεν χρειάζεται να ξέρω ποιος είσαι και τέλος.