Ευχαριστω που μιλατε για μενα χωρις εμενα, τα πετυχατε ολα (τιποτα δηλαδη)Παραθετω το αποπανω ποστ γιατι ειναι το μονο που μουτζωσα, αν και τα περισσοτερα αξιζουν μουτζες ειναι η αληθεια.
Δε θεωρω τιποτα απο οσα περιγραψατε ανηθικο, καθως η ηθικη ειναι ενα θεμα αρκετα πιο ανοιχτο σε ερμηνεια απο οτι π.χ. η διαστροφη. Ανηθικη μπορει να θεωρει καποιος την μοιχεια, αλλος την κλοπη, αλλος το φονο, αλλος ολα τα παραπανω. Αλλος δε θεωρει τιποτα ανηθικο και εχει παραβιασει καθε συνηθισμενο (=συμβατο με τα ευρεως διαδεδομενα προτυπα των περισσοτερων κοινωνιων) ηθικο φραγμο. Προσωπικα δε θεωρω ανηθικο ΤΙΠΟΤΑ το οποιο δεν εχει την παραμικρη κοινωνικη, οικονομικη, σωματικη ή ψυχολογικη επιδραση πανω μου ή σε καποιον αλλον χωρις τη θεληση του. Γενικα ειμαι υπερ της ελευθεριας, αρκει να μην καταπιεζεται κανεις λογω αυτης. Αν θελει ο πρωταγωνιστης του βιντεο να γλειφει αλογοπουτσες, δικαιωμα του. Αλλωστε οπως λεει κι ο ιδιος, το πενετρεησον δεν ειναι μια ευχαριστη διαδικασια για αυτον, αλλα ο ιδιος καυλωνει με το ποσο καυλωνει και ποσο ευτυχισμενο ειναι το αλογο. Νομιζω δε μπορεις να φτασεις πιο υψιστο επιπεδο ανιδιοτελους ζωωδους ερωτα, νο?
Η διαστροφη ειναι ενα εντελως διαφορετικο θεμα, και δεν εχει να κανει με το πως οριζω εγω ή εσυ ή ο καθενας τη διαστροφη. Ο Λεκες προσπαθει να με πεισει πως δεν υπαρχει καμια διαστροφη πουθενα στον κοσμο, επειδη η ποικιλομορφια εχει προελθει απο την αναπαραγωγη μεταξυ ειδων (!). Αυτο που ξεχασε να μας αναφερει φυσικα ειναι πως πρωτον, τα μουλαρια για παραδειγμα, που προερχονται απο αλογα και γαιδουρια, ειναι στειρα, αρα δε μπορουν να αναπαραγουν. Δευτερον, το οτι οι σεξουαλικες επαφες μεταξυ ειδων στις οποιες αναφερεται ειναι υπευθυνες για ενα μικρο του συνολικου πληθυσμου των ειδων ολων των οντων πανω στη γη. Η κυρια διαδικασια ειναι φυσικα η διαδικασια της εξελιξης και των τυχαιων μεταλλαξεων. Αλλα οπως ειπα ηδη στο πρωτο μου ποστ, ΕΡ ΕΙΣΑΙ, αντιδραση στα παντα γιατι ετσι. Τριτον, ο ορισμος της εννοιας "διαστροφη" Λεκε, προϋποθετει οτι αποδεχεσαι καποιες καταστασεις ως φυσιολογικες. Εσυ προφανως δεν τις αποδεχεσαι. Καλα κανεις, αλλα η ελληνικη (και καθε) γλωσσα εχει μια πληθωρα λεξεων με τις οποιες περιγραφει τον κοσμο γυρω μας, το οτι το αρνεισαι αυτο ειναι δικο σου προβλημα, κι οχι της γλωσσας της ιδιας.
Δε θα κατσω να σου μαθω ελληνικα, γιατι ειμαι σιγουρος οτι ξερεις πολυ καλα ελληνικα, αλλα το "επιχειρημα του φυσιολογικου" ειναι το πιο φυσιολογικο επιχειρημα σε μια τετοια κουβεντα (!). Δε σημαινει απαραιτητα κακο ή αρνητικο το να μην ειναι φυσιολογικος καποιος. Προσωπικα το θεωρω προσβολη με δεδομενο οτι ενιοτε ο φυσιολογικος ειναι ο γιαπης με την καλη δουλεια και το καλο αυτοκινητο που δεν εχει χρονο για συναισθηματισμους. Το φυσιολογικο στη διαδικασια της αναπαραγωγης ειναι το αρσενικο - θηλυκο, πως να το κανουμε τωρα? Θα αλλαξεις τη φυση? Θα κανεις γκεη και λεσβιες να μπορουν να γονιμοποιησουν? Στο ευχομαι, θα παρεις Νομπελ. Απο κει και περα διαστροφη μπορει να ειναι το σεξ με ζωα, η ουρολαγνεια, η κοπρολαγνεια και πολλα αλλα. Δε λεω πως κακως τα κανει οποιος τα κανει, απλα ειναι διαστροφη. Σε ενοχλει η λεξη?