Quote Originally Posted by wom View Post
Quote Originally Posted by phthoggon View Post
Γιατί κανένας άλλος δε γουστάρει αυτή τη δισκάρα που γουστάρω εγώ? Επειδή είμαι καλύτερος. Όχι πάντα. Υπάρχει μία μελαγχολία στο να ποστάρεις ως καλύτερους δίσκους κάποια άλμπουμ που τα ξέρουν τρεις και ο κούκος όσο και να προσπαθείς να το φέρεις ανάποδα.
Εγώ διαφωνώ με αυτό. Εκτός των τριων και του κούκου ο πολύς κόσμος κάθεται και ξύνει τα παπάρια του (ie δεν έχει χρόνο) και περιμένει να τους αποκαλυφθεί την επομενη δισκάρα να ακούσουν.
Η μουσική υπάρχει εκεί έξω, όποιος δεν την βρήκε αυτός φταίει. Και όσοι την βρήκαν όσο σίγουρα δεν είναι καλύτεροι τόσο σίγουρα δεν είναι και μαλάκες.

Το post εδώ έγινε πριν ουσιαστικά κυκλοφορήσει ο δίσκος αν και με κάποιους τα είχαμε ήδη πει στο MSN.
Ξαναδιάβασέ το 3 χρόνια μετά, ποιοί έχουν αλλάξει γνώμη?
Το ερώτημα είναι: εσένα σε ικανοποιεί το "τρεις και κούκος"? Δεν είναι όλα σαν την περίπτωση των Negative Plane που τελικά βγαίνει top10 του χρόνου σε κάποια καλά webzines ξέρω γω και εσύ δικαιώνεσαι. Στην πραγματικότητα υπάρχουνε πολλά αξιόλογα πράγματα που δεν έχουν ευρεία αναγνώριση και όχι επειδή δε τα έχει "ανακαλύψει" ο κόσμος, αλλά επειδή τα άκουσε και δε τον ενδιέφεραν (για ένα παράδειγμα, το πρώτο στη λίστα μου, το Memoria Vetustaa II, ούτε ένας από εδώ δε το θεωρεί κάτι ιδιαίτερο αν δε κάνω λάθος. Μία φορά πόσταρα ένα κομμάτι και μόνη απάντηση ήταν ο μινμιν που με κορόιδευε από κάτω). Ε όσο και να το ρίχνεις στον αντικειμενισμό, στο ότι άλλοι βαριούνται να ακούσουν ή δεν έχουν εμπειρία, δεν είναι μόνο αυτό, είναι και ότι σε σένα ταιριάζει, στους άλλους όχι. Στο κάτω κάτω για κάθε λόγο, εμένα με ενοχλεί αυτό. 'Aκουγα τελευταία μοντέρνους κλασικούς στο youtube, μουσικάρες που κάνουν χρόνια να γραφούν και έχουν 200-500 views και κάνα δύο κόμμεντς (θα τα ξαναποστάρω στο κατάλληλο θρεντ, αλλά πχ εδώ) όταν κάποιος μαθαίνει τρεις νότες παίζει ένα blastbeat και έχει 15 minutes of fame. Θέλει δουλειά οπότε η φάση εννοώ, να προσπαθήσεις να γίνει αυτό που γουστάρεις περισσότερο γνωστό, όχι υποχώρηση και "γάμα τους".