Page 18 of 23 FirstFirst ... 81617181920 ... LastLast
Results 256 to 270 of 344

Thread: Warlord @ Αθήνα (Gagarin) 27/4/2013 & Θεσσαλονίκη (Μύλος) 24/4/2013

Senior Member atom_smasher's Avatar

Αγαπητέ φθόγγε. Δεν σε γνωρίζω καλά αλλά πρέπει να είσαι αρκετά ευαίσθητος. Δεν το λέω αρνητικά. τουναντίον. ώρες ώρες θαυμάζω τους ανθρώπους που νιώθουν πράγματα πολύ περισσότερο απο εμένα, σε κάποιες συνθήκες. Αλλά μην το υπεραναλύεις γιατί υπερβάλλεις όταν λες ότι ο άλλος όταν χλευάζει τα ακούσματά σου υποτιμά και την προσωπικότητά σου. Χέστηκες κιολας δηλαδή. Ή θα έπρεπε να μην σε καίει.
    1) e4, c5
    2) Νf3

Senior Member 00i00's Avatar

Quote Originally Posted by 00i00 View Post
    ανεπαρκεια κατανοησης....

Anti-Hero Reject's Avatar

Για να καταλάβω ρε Φθόγγε, αν εγώ δω μία ταινία στυλ "Αγάπα με αν (ν)Τολμάς", και με αγγίξει και πω "είναι ότι ωραιότερο έχω δεί στην ζωή μου", και ο κολλητός μου μου πεί "ρε συ, έλεος, γλυκανάλατη μαλακιάρα είναι αυτή ρε, τέρμα για τον πούτσο", δεν θα είμαι άλλο αποδεκτός από τον κολλητό μου ε?
    Barry Prudom-He's Public Enemy No1.

Disregard everything, I suck cocks.
    "we are not evacuating this house, we don't believe in you and your wrecking crew"

Senior Member atom_smasher's Avatar

ε λες και μας πειραζει...
    η οποία ήταν ταινιάρα ριτζεκτ!
    1) e4, c5
    2) Νf3

σεξιστής cybernaut's Avatar

πως να μην είναι ..
    "I am Ubik. Before the universe was, I am. I made the suns. I made the worlds. I created the lives and the places they inhabit; I move them here, I put them there. They go as I say, then do as I tell them. I am the word and my name is never spoken, the name which no one knows. I am called Ubik, but that is not my name. I am. I shall always be."

www.monolith.gr

Senior Member 00i00's Avatar

Quote Originally Posted by phthoggon View Post

Πως να στο θέσω αλλιώς να καταλάβεις. Το εσωτερικό συναίσθημα που βγάζει μία μουσική/τέχνη επηρεάζει ψυχολογικά έναν άνθρωπο και όταν φτάνει σε ένα αρκετά μεγάλο βαθμό, ταυτίζεται ψυχικά με αυτό, το είδος των συναισθημάτων που τον εκφράζουν, το χαρακτήρα του. Όταν σκας και του εξισώνεις αυτό με κάτι αρνητικό/κατώτερο, το κάνεις αυτό και για τον ίδιο. Εσένα σου φαίνεται ότι λες την μοναδική αντικειμενική αλήθεια, όχι ότι μπορεί να ενοχλήσεις κάποιον έτσι, αλλά και ο άλλος νομίζει ότι νιώθει την μοναδική αντικειμενική αλήθεια (πως μπορείς να νιώθεις κάτι "λάθος"?). Το αποτέλεσμα είναι ότι καταλήγει να νιώθει μαλάκας που γουστάρει κάτι που η ιντελλέκτουαλ πλειοψηφία απορρίπτει. Εγώ έχω νιώσει έτσι, ο Κρουξ έχει νιώσει έτσι, εσένα στις αρχιδάρες σου επειδή είσαι σκληρός, αλλά αρχίδια, και συ θα το χεις νιώσει όσο υπεράνω και να το παίζεις. Οπότε ήρεμα με τις κρίσεις γενικώς, αυτό λέω.
    ολο αυτο ειναι λαθος βεβαια
    ουτε σε ταινια επιστημονικης φαντασιας Ουγγρικια δεν θα μπορουσαν να ειπωθουν τετοιες παπαριες
    αναβαθμισε λιγο τις γνωσεις σου περι ψυχολογιας γιατι εχεις χασει επεισοδεια

Senior Member landy's Avatar

H ειρωνεία σου μόνο τη δικιά σου ανεπάρκεια κατανόησης καθρεπτίζει, αλλά εντάξει, είπαμε, έχω μάθει στο χλευασμό, ευχαριστώ το ίαρ για αυτό.

Πως να στο θέσω αλλιώς να καταλάβεις. Το εσωτερικό συναίσθημα που βγάζει μία μουσική/τέχνη επηρεάζει ψυχολογικά έναν άνθρωπο και όταν φτάνει σε ένα αρκετά μεγάλο βαθμό, ταυτίζεται ψυχικά με αυτό, το είδος των συναισθημάτων που τον εκφράζουν, το χαρακτήρα του. Όταν σκας και του εξισώνεις αυτό με κάτι αρνητικό/κατώτερο, το κάνεις αυτό και για τον ίδιο. Εσένα σου φαίνεται ότι λες την μοναδική αντικειμενική αλήθεια, όχι ότι μπορεί να ενοχλήσεις κάποιον έτσι, αλλά και ο άλλος νομίζει ότι νιώθει την μοναδική αντικειμενική αλήθεια (πως μπορείς να νιώθεις κάτι "λάθος"?). Το αποτέλεσμα είναι ότι καταλήγει να νιώθει μαλάκας που γουστάρει κάτι που η ιντελλέκτουαλ πλειοψηφία απορρίπτει. Εγώ έχω νιώσει έτσι, ο Κρουξ έχει νιώσει έτσι, εσένα στις αρχιδάρες σου επειδή είσαι σκληρός, αλλά αρχίδια, και συ θα το χεις νιώσει όσο υπεράνω και να το παίζεις. Οπότε ήρεμα με τις κρίσεις γενικώς, αυτό λέω.

Πολύ νιώσαμε και θα μας πούνε και φλώρους τώρα.
    τα λες λίγο μπερδεμένα.τι θα πει εσωτερικό συναίσθημα;υπάρχει κι εξωτερικό συναίσθημα;η τέχνη δεν ειναι για να γεννά συναισθήματα(εσωτερικά κι εξωτερικά).για τέτοια είναι η βίκυ χατζηβασιλείου και τα άρθρα του ικονοκλαστ το λουμπεν (βεντούζα), αν και υπάρχει γραπτή μαρτυρία για σκίσιμο κυλότας στην πρεμιέρα του οιδίποδα(του τυραννου ), πριν την περιοδεία στη λάρισα.αντέδρασαν οι σκληροί/αρχιδάτοι της εποχής στο γεγονός και πήρε τ αρχίδια του ο σοφοκλής στην ψηφοφορία.

στα σοβαρά.ότι μας συγκινεί δεν σημαίνει ότι είναι τέχνη κι ούτε η τέχνη ειναι το μόνο πράγμα που αξίζει.οπότε μη σας πιάνει πρεμούρα αν ένα αποτυχημένο -από καλλιτεχνικής άποψης- έργο σας συγκινεί.σιγά το πράγμα...
    Last edited by landy; 12-04-2013 at 04:28.

Senior Member

προς το παρον πάντως, κάνετε ακριβώς αυτό που περιγράφει ο φθογγος. απλώς, αντί να επιτίθεστε στις μουσικές που ακούει, επιτίθεστε κατευθείαν σε αυτόν για τις απόψεις που εκφράζει, ούτε καν στις απόψεις που εκφράζει.

Δράκος ikonoklast's Avatar

Quote Originally Posted by landy View Post
    η τέχνη δεν ειναι για να γεννά συναισθήματα(εσωτερικά κι εξωτερικά).για τέτοια είναι η βίκυ χατζηβασιλείου και τα άρθρα του ικονοκλαστ το λουμπεν (βεντούζα)
    Hipsters είμαστε βλάκα. Κανένα συναίσθημα ποτέ, κρύο αίμα.

Subspecies: Κώλος Κωλαράκι Τορνευτό's Avatar

Quote Originally Posted by Krux View Post
    το έχεις καταλάβει όμως οτι ένας από τους λόγους για τους οποίους δεν γίνονται πλέον μουσικές συζητήσεις στο φόρο είναι κάτι συμπεριφορές σαν την δική σου.
    γιατί σου λέει ο άλλος "άσε ρε που θα πάω να εκτεθώ γι αυτά που γουστάρω και μετά να έχω τον κάθε ουρακοτάνγκο να με χλευάζει".
    εγώ δεν βλέπω να έχεις συνεισφέρει κάτι στο τόπικ είτε θετικό, είτε αρνητικό προς τη μπάντα. είσαι εδώ για να κάνεις μόνο προσωπικές επιθέσεις. και δεν το λέω γιατί το έκανες σε μένα και το έχεις ξανακάνει στο παρελθόν. το λέω γιατί κάνεις το ίδιο πράγμα στους 9 από τους 10 χρήστες εδώ και 3 χρόνια που παρακολουθώ το φόρο. νομίζεις οτι είναι εξυπνάδα και φαντάζομαι νιώθεις τεράστιος και γαμάτος κάνοντας όλα αυτά αλλά η αλήθεια είναι οτι για τους υπόλοιπους βγαίνει το εντελώς αντίθετο.
    Συγνώμη αλλά θα γίνω μία τελευταία φορά ψυχολόγος: το μισό φταίξιμο όμως είναι δικό σου, που ψαρώνεις. Πρέπει να να μάθουμε να αγνοούμε το χλευασμό, όχι να τον ενστερνιζόμαστε (και, ω θεοί, το Ίαρ είναι σχολείο κανονικό σε αυτό). Δεν είδες τι γράφουν όλοι (και εσύ) για αυτά που μ' αρέσουν εμένα όπως οι Warlord/Lordian Guard? Πιστεύεις ότι πρέπει να αναθεωρήσω κάπως όσον αφορά αυτά που νιώθω? Δεν νομίζω ότι έχω εγώ το πρόβλημα, το πρόβλημα το έχει πάντοτε αυτός ο οποίος δε μπορεί να φτάσει να γουστάρει (και αυτό ισχύει εξίσου για αυτά που δε γουστάρω και εγώ).

Ιδιαίτερα με τη μουσική είναι απλά τα πράγματα, υπάρχει η καθεαυτή η μουσική εμπειρεία που είναι στα ΣΩΘΙΚΑ μέσα κατάβαθα και όλα τα υπόλοιπα που είναι εκλογικεύσεις. Η αφέλεια που μπορεί να βγάζει ο μουσικός, οι στίχοι, η παρουσίαση, το ίματζ ("κιτς") είναι όλα κομμάτια του δεύτερου, επιφανειακά, αδιάφορα. Κάποιος που δε γουστάρει ΨΥΧΙΚΑ τη μουσική που γουστάρεις (επειδή εκεί είναι η ουσία της διαφοράς) πιάνεται από τα δεύτερα συνήθως και προσπαθεί να σε κάνει να ντρέπεσαι για αυτό λες και είσαι κατώτερος. Αλλά δεν υπάρχει κανένα "κατώτερο" συναίσθημα η "γούστο". Ούτε το παιδιάρισμα και ο χαβαλές του Dol Ammad είναι κατώτερος (όχι ότι είναι μόνο έτσι η μουσική του) ούτε το παπαδίστικο ατσάλι του Τσάμης, ούτε τα χύμα όλα πουτάνα του πάνκη, η εγκεφαλικότητα των ηλεκτρονικοπερίεργα του ικόνοκλαστ, οι υπερβατικές ΦΛΩΡΙΕΣ τύπου Wintersun που ακούω εγώ, κλπ. Είτε προσπαθούμε να μπούμε μέσα σε αυτό το διαφορετικό συναίσθημα ας πούμε, είτε το απορρίπτουμε γενικώς και γινόμαστε φασιστομαλάκες του γούστου. Και δεν είναι τυχαία λέξη αυτή γιατί η βάση αυτής της κρίσης είναι ρατσιστικού είδους (για αυτό πονάει και ενοχλεί τόσο: όταν κάποιος απορρίπτει αυτό που γουστάρεις καθολικά, κατ' ουσίαν απορρίπτει και εσένα μαζί).

Καλα τα λες σε γενικες γραμμες, μονο οταν περιοριζεσαι στην μουσικη (και μοναδικη κανονικα) επεκταση του θεματος. Τα αλλα περι ρατσισμου ειναι αστεια, εχετε ταυτιστει τοσο πολυ με τα ακουσματα σας ορισμενοι που εχετε χασει λιγο το μέτρο (βαζω και τονο να μην πεταχτει κανας μπλιτζερ να πει τη μαλακια)

Mazikeen Krux's Avatar

το έχεις καταλάβει όμως οτι ένας από τους λόγους για τους οποίους δεν γίνονται πλέον μουσικές συζητήσεις στο φόρο είναι κάτι συμπεριφορές σαν την δική σου.
    γιατί σου λέει ο άλλος "άσε ρε που θα πάω να εκτεθώ γι αυτά που γουστάρω και μετά να έχω τον κάθε ουρακοτάνγκο να με χλευάζει".
    εγώ δεν βλέπω να έχεις συνεισφέρει κάτι στο τόπικ είτε θετικό, είτε αρνητικό προς τη μπάντα. είσαι εδώ για να κάνεις μόνο προσωπικές επιθέσεις. και δεν το λέω γιατί το έκανες σε μένα και το έχεις ξανακάνει στο παρελθόν. το λέω γιατί κάνεις το ίδιο πράγμα στους 9 από τους 10 χρήστες εδώ και 3 χρόνια που παρακολουθώ το φόρο. νομίζεις οτι είναι εξυπνάδα και φαντάζομαι νιώθεις τεράστιος και γαμάτος κάνοντας όλα αυτά αλλά η αλήθεια είναι οτι για τους υπόλοιπους βγαίνει το εντελώς αντίθετο.
    Συγνώμη αλλά θα γίνω μία τελευταία φορά ψυχολόγος: το μισό φταίξιμο όμως είναι δικό σου, που ψαρώνεις. Πρέπει να να μάθουμε να αγνοούμε το χλευασμό, όχι να τον ενστερνιζόμαστε (και, ω θεοί, το Ίαρ είναι σχολείο κανονικό σε αυτό). Δεν είδες τι γράφουν όλοι (και εσύ) για αυτά που μ' αρέσουν εμένα όπως οι Warlord/Lordian Guard? Πιστεύεις ότι πρέπει να αναθεωρήσω κάπως όσον αφορά αυτά που νιώθω? Δεν νομίζω ότι έχω εγώ το πρόβλημα, το πρόβλημα το έχει πάντοτε αυτός ο οποίος δε μπορεί να φτάσει να γουστάρει (και αυτό ισχύει εξίσου για αυτά που δε γουστάρω και εγώ).

Ιδιαίτερα με τη μουσική είναι απλά τα πράγματα, υπάρχει η καθεαυτή η μουσική εμπειρεία που είναι στα ΣΩΘΙΚΑ μέσα κατάβαθα και όλα τα υπόλοιπα που είναι εκλογικεύσεις. Η αφέλεια που μπορεί να βγάζει ο μουσικός, οι στίχοι, η παρουσίαση, το ίματζ ("κιτς") είναι όλα κομμάτια του δεύτερου, επιφανειακά, αδιάφορα. Κάποιος που δε γουστάρει ΨΥΧΙΚΑ τη μουσική που γουστάρεις (επειδή εκεί είναι η ουσία της διαφοράς) πιάνεται από τα δεύτερα συνήθως και προσπαθεί να σε κάνει να ντρέπεσαι για αυτό λες και είσαι κατώτερος. Αλλά δεν υπάρχει κανένα "κατώτερο" συναίσθημα η "γούστο". Ούτε το παιδιάρισμα και ο χαβαλές του Dol Ammad είναι κατώτερος (όχι ότι είναι μόνο έτσι η μουσική του) ούτε το παπαδίστικο ατσάλι του Τσάμης, ούτε τα χύμα όλα πουτάνα του πάνκη, η εγκεφαλικότητα των ηλεκτρονικοπερίεργα του ικόνοκλαστ, οι υπερβατικές ΦΛΩΡΙΕΣ τύπου Wintersun που ακούω εγώ, κλπ. Είτε προσπαθούμε να μπούμε μέσα σε αυτό το διαφορετικό συναίσθημα ας πούμε, είτε το απορρίπτουμε γενικώς και γινόμαστε φασιστομαλάκες του γούστου. Και δεν είναι τυχαία λέξη αυτή γιατί η βάση αυτής της κρίσης είναι ρατσιστικού είδους (για αυτό πονάει και ενοχλεί τόσο: όταν κάποιος απορρίπτει αυτό που γουστάρεις καθολικά, κατ' ουσίαν απορρίπτει και εσένα μαζί).
    μην προτρέχεις, δεν ψαρώνω. ενίσταμαι στην πάγια αυτή τακτική του ικόνοκλαστ. εκεί οφείλονται και τα απανωτά ποστς και το όποιο ύφος.

ο απώτερος σκοπός μου κριτικάροντας τους warlord εν ετει 2013 ή ένα κομμάτι που άκουσα μια φορά δεν είναι να απαλείψω την όποια ικανοποίηση βρίσκεις εσύ ακούγοντας τους. δεν σε κατακρίνω που ακούς warlord ή ακόμα περισσότερο που σου αρέσουν πολύ οι warlord. και εγώ έχω ότι έχουν κυκλοφορήσει και ακόμα μπορώ να ακούσω τα παλιότερα τους κομμάτια. αυτό που δεν μου αρέσει είναι ο αυτοματοποιημένος τρόπος αντίδρασης στην όποια κριτική κάνει κάποιος για κάτι που σας αρέσει και φυσικά απευθύνομαι κυρίως σε εσένα και τον Ρα, μιας και εσείς γράψατε στο θρεντ. ο τρόπος αντίδρασης λοιπόν είναι να στρέφεστε χωρίς δεύτερη σκέψη προς το πρόσωπο του γράφοντα την όποια κριτική. είναι δυνατόν να μου έχεις αραδιάσει οτι πάσχω από έλλειψη αυτοπεποίθησης, ανάγκη αποδοχής, ψευτο-συμφωνία και ψευτο-αντικειμενικότητα, οτι ντρέπομαι και δεν υποστηρίζω αυτά που γουστάρω, οτι γίνομαι φασιστομαλάκας του γούστου και οτι η βάση της κριτικής μου είναι ρατσιστικού είδους; και όλα αυτά να πηγάζουν από που; από ένα σχόλιο της μιας γραμμής που έκανα λέγοντας οτι σε μένα ακούγεται cheesy και βλαχομέταλ; στράφηκα προσωπικά προς κάποιον και τον έθιξα με τα λεγόμενα μου; πραγματικά δυσκολεύομαι να καταλάβω από που πηγάζουν όλα αυτά που προσπαθείς με το ζόρι να μου κρεμάσεις. το ελάχιστο θεωρώ οτι είσαι άδικος και φυσικά πάνω στην βιασύνη σου να με βάλεις στην θέση μου, είπες και πράγματα άκομψα, άσχημα και αταίριαστα.
    I'll bury you in your god's fucked garden

Senior Member

καμιά φορά είναι προτιμότερο να στρέφεσαι προσωπικά προς κάποιον (για να δούμε και ξεκάθαρα πόση υπόσταση έχουν αυτά που λέγονται) παρά οι γενικολογίες τύπου...

πριν από κανα μισάωρο έβαλα να ακούσω αυτό το 70.000 sorrows στο youtube. μιλάμε για σκουπιδαριό όχι μαλακίες. μιλάμε για βλαχομέταλ του μπαρμπα-μήτσου της κατώτατης διαλογής. λυπάμαι για αυτούς που κάθονται και εκθειάζουν τέτοια πράγματα με την δικαιολογία "ΓΟΥΣΤΑ". κρίμα ρε λεβέντες.
    Από 'κει που σου έκαναν τον μπάτσο για το δικό σου γούστο, τώρα τον κάνεις εσύ, σε σημείο να λυπάσαι για λογαριασμό ανθρώπων με άλλο γούστο. Το ότι δεν απευθύνεις συγκεκριμένα τον οίκτο σου, μάλλον αρνητικό είναι, δεν είσαι τόσο δυνατός μπάτσος ακόμη.

και κάτι σχετικοάσχετο για όποιον ενδιαφέρεται.
    http://jcmc.indiana.edu/vol10/issue2/honeycutt.html

Mazikeen Krux's Avatar

δεν είπα οτι λυπάμαι για τους ανθρώπους με διαφορετικά γούστα από μένα, είπα οτι λυπάμαι για αυτούς που συγκεκριμένα θα εκθειάσουν αυτό το συγκεκριμένο με την δικαιολογία "ΓΟΥΣΤΑ" και τίποτα άλλο.
    I'll bury you in your god's fucked garden

μην προτρέχεις, δεν ψαρώνω. ενίσταμαι στην πάγια αυτή τακτική του ικόνοκλαστ. εκεί οφείλονται και τα απανωτά ποστς και το όποιο ύφος.

ο απώτερος σκοπός μου κριτικάροντας τους warlord εν ετει 2013 ή ένα κομμάτι που άκουσα μια φορά δεν είναι να απαλείψω την όποια ικανοποίηση βρίσκεις εσύ ακούγοντας τους. δεν σε κατακρίνω που ακούς warlord ή ακόμα περισσότερο που σου αρέσουν πολύ οι warlord. και εγώ έχω ότι έχουν κυκλοφορήσει και ακόμα μπορώ να ακούσω τα παλιότερα τους κομμάτια. αυτό που δεν μου αρέσει είναι ο αυτοματοποιημένος τρόπος αντίδρασης στην όποια κριτική κάνει κάποιος για κάτι που σας αρέσει και φυσικά απευθύνομαι κυρίως σε εσένα και τον Ρα, μιας και εσείς γράψατε στο θρεντ. ο τρόπος αντίδρασης λοιπόν είναι να στρέφεστε χωρίς δεύτερη σκέψη προς το πρόσωπο του γράφοντα την όποια κριτική. είναι δυνατόν να μου έχεις αραδιάσει οτι πάσχω από έλλειψη αυτοπεποίθησης, ανάγκη αποδοχής, ψευτο-συμφωνία και ψευτο-αντικειμενικότητα, οτι ντρέπομαι και δεν υποστηρίζω αυτά που γουστάρω, οτι γίνομαι φασιστομαλάκας του γούστου και οτι η βάση της κριτικής μου είναι ρατσιστικού είδους; και όλα αυτά να πηγάζουν από που; από ένα σχόλιο της μιας γραμμής που έκανα λέγοντας οτι σε μένα ακούγεται cheesy και βλαχομέταλ; στράφηκα προσωπικά προς κάποιον και τον έθιξα με τα λεγόμενα μου; πραγματικά δυσκολεύομαι να καταλάβω από που πηγάζουν όλα αυτά που προσπαθείς με το ζόρι να μου κρεμάσεις. το ελάχιστο θεωρώ οτι είσαι άδικος και φυσικά πάνω στην βιασύνη σου να με βάλεις στην θέση μου, είπες και πράγματα άκομψα, άσχημα και αταίριαστα.
    Αυτά για έλλειψη αυτοπεποίθησης κλπ τα έγραψα για το ποστ σου μετά το ποστάρισμα από των ικόνοκλαστ της κριτικής σου των Dol Ammad, ότι έχεις ωριμάσει και τα έχεις απορρίψει αυτά. Το ποστ περί φασιστομαλάκων του γούστου αφορά αυτούς που σου τη λένε για αυτά που γουστάρεις, που παρεπιπτόντως κρίμα γιατί σταμάτησες να ποστάρεις κριτικές για προγκρέσιβ κλπ. Καταλαβαινόμαστε τώρα?
    "we are not evacuating this house, we don't believe in you and your wrecking crew"