Results 1 to 15 of 3846

Thread: Game Οf Thrones

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Subspecies: Κώλος Κωλαράκι Τορνευτό's Avatar

Quote Originally Posted by Mitsmann View Post
    Quote Originally Posted by Κωλαράκι Τορνευτό View Post
    Τα χουμε πει ξανα αλλου, οποιος θελει μαχες και ναυμαχιες και εκρηξεις, να δει αλλη σειρα. Ολα τα πιονια πρεπει να μπουν στη σκακιερα σε συγκεκριμενες θεσεις πριν ξεκινησει η σεζον για τα καλα, μια χαρα εγινε αυτο,
    Γεια σας παιδια.
    θα σχολιασω αυτο.
    ωραια τα λες αλλα μεχρι να μπουν ολα τα πιονια στις συγκεκριμενες θεσεις και να μηδενισεις το χρονομετρο για το σκακι εχουμε φτασει στο 9,5 επεισοδιο.
    Και μετα ξερουμε τι απομενει.
    μισο επεισοδιο και 40 βδομαδες αναμονη.

αυτο ειναι γενικη κριτικη δεν εχω διαβασει τα βιβλια αν τα βιβλια ειναι ετσι τοτε ισχυει και γι αυτα. Απλα βεβαια παντα μπορεις να παρεις το επομενο.
    Υπερβολες φυσικα. Προσωπικα βρισκω και στην πρωτη και στη δευτερη σεζον τα επεισοδια 7-10 το ΖΟΥΜΙ της ολης φασης.
    Αλλωστε δεν ειπα πως μετα θα γινεται χαμος στις μαχες, ισα ισα που ειπα να πας να δεις αλλη σειρα (!).
    Δε λεω οτι ειναι απαραιτητα καλο ή κακο, απλα αυτο ειναι το Game Of Thrones. Ας πουμε εγω το προτιμω για αυτο το λογο.

Τα βιβλια ειναι ακριβως ετσι. Μπορει να εχουν διαφορα οσον αφορα καποια γεγονοτα, αλλα για μενα ειναι φοβερη μεταφορα του κλιματος.
    Και οχι, στα βιβλια δεν μπορεις να παρεις το επομενο, γιατι βγαινουν ανα 5 χρονια πλεον οπως λεει κι ο ατομ σμασερ.
    Συγκεκριμενα, 1996, 1999, 2000, 2005, 2011. Μην περιμενεις πριν το 2015 για το επομενο, και θα εχει και εβδομο.
    (κοινως, δε θα εχουν υλικο να γυρισουν σε λιγα χρονια ε, ανετα)

Quote Originally Posted by enitharmon View Post
    πέρα από τον παυλο, μερικοί έχετε πάει στην άλλη άκρη και κάνετε ό,τι κάνουν οι book purists απ'την ανάποδη. Δεν ξέρω τι κάνουν οι φίλοι σας στο φβ, αλλά εδώ μέσα ούτε τσαντίστηκε κανείς με τις αλλαγές (τουλάχιστον στο 3χ1), ούτε αφορίστηκαν οι δημιουργοί, ούτε βγήκε κανείς να πει οτι εμεις ξέρουμε την αλήθεια και κραταμε την παράδοση. Θυμηθείτε τι συζητήσεις γίνονταν για το λοστ μετά από κάθε επεισόδιο και μην ποστάρετε για rage of thrones, είναι αστείο. Έχω κάθε δικαίωμα να βρίσκω ένα επεισόδιο βαρετό και μια ηθοποιό λίγη (ο wraith απαντησε σαν ανθρωπος), δεν έχει να κάνει με ελιτισμό των αναγνωστών αυτό. Το ίδιο βαρετά βρίσκω και πολλά επεισόδια και ειδικά διαλόγους του big bang theory και εκεί δεν παίζει κανένα βιβλίο. Εδώ και μιαμιση σελίδα απολογούμαι επειδή βρήκα (την πρώτη φορα) το επεισόδιο βαρετό, χωρίς να την πω σε κανέναν επειδή του άρεσε ή να αναφέρω "και τι έχετε να δείτε στη συνέχεια", εσείς βγήκατε σαν τις μεσημεριανες πανελατζούδες να κράξετε. Οπότε ήρεμα.

Παυλε, σποιλερ δεν έβαλα γιατί δεν αναφερόμουν στο στρατό που αναφέρεις εσύ. Από τη δεύτερη σεζον έχει ανθρώπους να διατάζει (που την ακολουθούν αυτοβούλως) και παίζει όπως παίζει. Ο στρατός της είναι μικρός, αλλά αναφέρεται πολλές φορές ότι they follow strength, κάτι που δε δείχνει.
    Εγω δεν εχω προβλημα με το οτι εχεις διαβασει τα βιβλια (ισως και να εισαι η μονη που ουτε σποιλεριαζει, ουτε καθεται να κραζει την παραμικρη λεπτομερεια που αλλαξαν), απλα δε συμφωνω με αυτα που λες. Κακομαθημενο ειναι και στα βιβλια η Νταενερυς, και θεωρω πως ειναι ιδανικο το καστινγκ οσον αφορα τη φιγουρα της και τις αντιδρασεις της. Για ηθοποιια, τι να σου πω, δε μου φαινεται τοσο χαλια εμενα. Και κανεις δε σε εκραξε επειδη ποσταρεις, αυτο ειναι το θεμα του τοπικ, να γινεται και καμια κουβεντα, απλα μερικες φορες μπορει να διαφωνουν μαζι σου τι να γινει. Εγω ας πουμε δεν το βρηκα καθολου βαρετο το επεισοδιο, μια χαρα το βρηκα και ακριβως στο υφος που το περιμενα (εδω λιγο γκρινιαξα για τα "ευκολα" τρικ που χρησιμοποιησαν, και ειχα και δικιο, και εφαγα 7 μουτζες απο φανμποηδες - και μετραμε).
    Last edited by Κωλαράκι Τορνευτό; 04-04-2013 at 08:50.