Page 86 of 257 FirstFirst ... 3676848586878896136186 ... LastLast
Results 1,276 to 1,290 of 3846

Thread: Game Οf Thrones

Senior Member wraithgr's Avatar

Νταξει χα-χα το βιντεάκι αλλά τα τυπάκια που πριν βγει το lord of the rings λέγανε "Δράκοι και μαγικά; τι είμαστε, παιδάκια;" και τώρα είδανε και Game of Thrones και πωρώνονται μπορούν να πάνε να ψοφήσουν.

Κατά τα άλλα προσωπικά διαφωνώ με Eni για τη Daenerys, στο σημείο που βρίσκεται η σειρά την απεικονίζουν σωστότατα imho. Αλλά οκ, ίσως είμαι λίιιιγο biased (να ψοφήσει η κλαψομούνα κλπ)
    Shall I say I was wrong, if I'm right?

fleshdiver regularpaul's Avatar

Eni, δεν χρησιμοποίησα την λέξη "κλαψομούνιασε", για νερντισμό μίλησα
    ας γίνω πιο σαφής με ένα δικό σου απλό παράδειγμα, μιλας για

Spoiler
    στρατό της ξανθούλας όταν ως τώρα έχει μόνο τους Ντοθράκι, τον Τζορα, τον Μπαρισταν και τα δρακάκια. Το ότι είδε τους άλλους και τους παρήγγειλε δεν σημαίνει ότι για κάποιον που δεν γνωρίζει παρακάτω, δεν θα γίνει κάποια στραβή και θα μείνει μόνη της. Ανούσια βέβαια πληροφορία αλλά γιατί να μην είναι άγνωστη σε όποιον παρακολουθεί τη σειρά;

ας είμαστε πιο φειδωλοί λέω ή τουλάχιστον παιξτε με σποιλερ

Senior Member atom_smasher's Avatar

Μάγκες ανήκω στο 10%, την σειρα την βλέπω χαλαρά και δεν κολλαω σε λεπτομεριες. ακόμα πχ δεν έχω δει το νεο επεισοδιο. μπορώ όμως να κάνω κανα σχόλιο για αυτά που βλέπω ή όχι; έτσι; Αν ήθελα να σας το χαλάσω θα σας ελεγα 1 λεξη και θα με κυνηγουσατε.
    1) e4, c5
    2) Νf3

Mary Ann Cotton enitharmon's Avatar

πέρα από τον παυλο, μερικοί έχετε πάει στην άλλη άκρη και κάνετε ό,τι κάνουν οι book purists απ'την ανάποδη. Δεν ξέρω τι κάνουν οι φίλοι σας στο φβ, αλλά εδώ μέσα ούτε τσαντίστηκε κανείς με τις αλλαγές (τουλάχιστον στο 3χ1), ούτε αφορίστηκαν οι δημιουργοί, ούτε βγήκε κανείς να πει οτι εμεις ξέρουμε την αλήθεια και κραταμε την παράδοση. Θυμηθείτε τι συζητήσεις γίνονταν για το λοστ μετά από κάθε επεισόδιο και μην ποστάρετε για rage of thrones, είναι αστείο. Έχω κάθε δικαίωμα να βρίσκω ένα επεισόδιο βαρετό και μια ηθοποιό λίγη (ο wraith απαντησε σαν ανθρωπος), δεν έχει να κάνει με ελιτισμό των αναγνωστών αυτό. Το ίδιο βαρετά βρίσκω και πολλά επεισόδια και ειδικά διαλόγους του big bang theory και εκεί δεν παίζει κανένα βιβλίο. Εδώ και μιαμιση σελίδα απολογούμαι επειδή βρήκα (την πρώτη φορα) το επεισόδιο βαρετό, χωρίς να την πω σε κανέναν επειδή του άρεσε ή να αναφέρω "και τι έχετε να δείτε στη συνέχεια", εσείς βγήκατε σαν τις μεσημεριανες πανελατζούδες να κράξετε. Οπότε ήρεμα.

Παυλε, σποιλερ δεν έβαλα γιατί δεν αναφερόμουν στο στρατό που αναφέρεις εσύ. Από τη δεύτερη σεζον έχει ανθρώπους να διατάζει (που την ακολουθούν αυτοβούλως) και παίζει όπως παίζει. Ο στρατός της είναι μικρός, αλλά αναφέρεται πολλές φορές ότι they follow strength, κάτι που δε δείχνει.
    Vielen Dank für alles was mal war

καλώς, δεκτό

314222 Mitsmann's Avatar

Quote Originally Posted by Κωλαράκι Τορνευτό View Post
    Τα χουμε πει ξανα αλλου, οποιος θελει μαχες και ναυμαχιες και εκρηξεις, να δει αλλη σειρα. Ολα τα πιονια πρεπει να μπουν στη σκακιερα σε συγκεκριμενες θεσεις πριν ξεκινησει η σεζον για τα καλα, μια χαρα εγινε αυτο,
    Γεια σας παιδια.
    θα σχολιασω αυτο.
    ωραια τα λες αλλα μεχρι να μπουν ολα τα πιονια στις συγκεκριμενες θεσεις και να μηδενισεις το χρονομετρο για το σκακι εχουμε φτασει στο 9,5 επεισοδιο.
    Και μετα ξερουμε τι απομενει.
    μισο επεισοδιο και 40 βδομαδες αναμονη.

αυτο ειναι γενικη κριτικη δεν εχω διαβασει τα βιβλια αν τα βιβλια ειναι ετσι τοτε ισχυει και γι αυτα. Απλα βεβαια παντα μπορεις να παρεις το επομενο.
    "Τι χτυπαω??"

"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."

Senior Member atom_smasher's Avatar

Quote Originally Posted by Mitsmann View Post
    Τα χουμε πει ξανα αλλου, οποιος θελει μαχες και ναυμαχιες και εκρηξεις, να δει αλλη σειρα. Ολα τα πιονια πρεπει να μπουν στη σκακιερα σε συγκεκριμενες θεσεις πριν ξεκινησει η σεζον για τα καλα, μια χαρα εγινε αυτο,
    Γεια σας παιδια.
    θα σχολιασω αυτο.
    ωραια τα λες αλλα μεχρι να μπουν ολα τα πιονια στις συγκεκριμενες θεσεις και να μηδενισεις το χρονομετρο για το σκακι εχουμε φτασει στο 9,5 επεισοδιο.

αυτο ειναι γενικη κριτικη δεν εχω διαβασει τα βιβλια αν τα βιβλια ειναι ετσι τοτε ισχυει και γι αυτα. Απλα βεβαια παντα μπορεις να παρεις το επομενο.
    μέχρι να το γράψει...γαμησέ τα...έχουμε φτάσει την δεκαετία στο περίμενε...
    1) e4, c5
    2) Νf3

Subspecies: Κώλος Κωλαράκι Τορνευτό's Avatar

Quote Originally Posted by Mitsmann View Post
    Γεια σας παιδια.
    θα σχολιασω αυτο.

Υπερβολες φυσικα. Προσωπικα βρισκω και στην πρωτη και στη δευτερη σεζον τα επεισοδια 7-10 το ΖΟΥΜΙ της ολης φασης.
    Αλλωστε δεν ειπα πως μετα θα γινεται χαμος στις μαχες, ισα ισα που ειπα να πας να δεις αλλη σειρα (!).
    Δε λεω οτι ειναι απαραιτητα καλο ή κακο, απλα αυτο ειναι το Game Of Thrones. Ας πουμε εγω το προτιμω για αυτο το λογο.

Τα βιβλια ειναι ακριβως ετσι. Μπορει να εχουν διαφορα οσον αφορα καποια γεγονοτα, αλλα για μενα ειναι φοβερη μεταφορα του κλιματος.
    Και οχι, στα βιβλια δεν μπορεις να παρεις το επομενο, γιατι βγαινουν ανα 5 χρονια πλεον οπως λεει κι ο ατομ σμασερ.
    Συγκεκριμενα, 1996, 1999, 2000, 2005, 2011. Μην περιμενεις πριν το 2015 για το επομενο, και θα εχει και εβδομο.
    (κοινως, δε θα εχουν υλικο να γυρισουν σε λιγα χρονια ε, ανετα)

Quote Originally Posted by enitharmon View Post
    πέρα από τον παυλο, μερικοί έχετε πάει στην άλλη άκρη και κάνετε ό,τι κάνουν οι book purists απ'την ανάποδη. Δεν ξέρω τι κάνουν οι φίλοι σας στο φβ, αλλά εδώ μέσα ούτε τσαντίστηκε κανείς με τις αλλαγές (τουλάχιστον στο 3χ1), ούτε αφορίστηκαν οι δημιουργοί, ούτε βγήκε κανείς να πει οτι εμεις ξέρουμε την αλήθεια και κραταμε την παράδοση. Θυμηθείτε τι συζητήσεις γίνονταν για το λοστ μετά από κάθε επεισόδιο και μην ποστάρετε για rage of thrones, είναι αστείο. Έχω κάθε δικαίωμα να βρίσκω ένα επεισόδιο βαρετό και μια ηθοποιό λίγη (ο wraith απαντησε σαν ανθρωπος), δεν έχει να κάνει με ελιτισμό των αναγνωστών αυτό. Το ίδιο βαρετά βρίσκω και πολλά επεισόδια και ειδικά διαλόγους του big bang theory και εκεί δεν παίζει κανένα βιβλίο. Εδώ και μιαμιση σελίδα απολογούμαι επειδή βρήκα (την πρώτη φορα) το επεισόδιο βαρετό, χωρίς να την πω σε κανέναν επειδή του άρεσε ή να αναφέρω "και τι έχετε να δείτε στη συνέχεια", εσείς βγήκατε σαν τις μεσημεριανες πανελατζούδες να κράξετε. Οπότε ήρεμα.

Παυλε, σποιλερ δεν έβαλα γιατί δεν αναφερόμουν στο στρατό που αναφέρεις εσύ. Από τη δεύτερη σεζον έχει ανθρώπους να διατάζει (που την ακολουθούν αυτοβούλως) και παίζει όπως παίζει. Ο στρατός της είναι μικρός, αλλά αναφέρεται πολλές φορές ότι they follow strength, κάτι που δε δείχνει.
    Εγω δεν εχω προβλημα με το οτι εχεις διαβασει τα βιβλια (ισως και να εισαι η μονη που ουτε σποιλεριαζει, ουτε καθεται να κραζει την παραμικρη λεπτομερεια που αλλαξαν), απλα δε συμφωνω με αυτα που λες. Κακομαθημενο ειναι και στα βιβλια η Νταενερυς, και θεωρω πως ειναι ιδανικο το καστινγκ οσον αφορα τη φιγουρα της και τις αντιδρασεις της. Για ηθοποιια, τι να σου πω, δε μου φαινεται τοσο χαλια εμενα. Και κανεις δε σε εκραξε επειδη ποσταρεις, αυτο ειναι το θεμα του τοπικ, να γινεται και καμια κουβεντα, απλα μερικες φορες μπορει να διαφωνουν μαζι σου τι να γινει. Εγω ας πουμε δεν το βρηκα καθολου βαρετο το επεισοδιο, μια χαρα το βρηκα και ακριβως στο υφος που το περιμενα (εδω λιγο γκρινιαξα για τα "ευκολα" τρικ που χρησιμοποιησαν, και ειχα και δικιο, και εφαγα 7 μουτζες απο φανμποηδες - και μετραμε).
    Last edited by Κωλαράκι Τορνευτό; 04-04-2013 at 08:50.

για να γινουμε πάλι όλοι φίλοι, ο Tywin γιατι λέει του Tyrion you brought harlotts in my bed; και ο δευτερος δεν το αρνειται κιολας. αφου δεν το κανε

Señor Member Art In Haste's Avatar

Πιθανότατα εννοεί το κρεβάτι του Hand of the King.
    John Cleese: Political Correctness Can Lead to an Orwellian Nightmare

Subspecies: Κώλος Κωλαράκι Τορνευτό's Avatar

Ή το κρεβατι οποιουδηποτε δωματιου του παλατιου? Τα μισα τα μαγαρισε σιγουρα

Senior Member namiroth's Avatar
    Somewhere sticking my finger in a dike, wearing wooden shoes and smoking tulip bulbs
    Quote Originally Posted by Witchkiller View Post
    Α ,και πούστε ,για να μην την πατήσετε ,όσο thrash έπεξε η μπάντα έπεξε ...............

του hand of the king εννοει, αλλα ποτε εδειξε πορνες σε αυτο το κρεββατι;

Quote Originally Posted by enitharmon View Post
    του hand of the king εννοει, αλλα ποτε εδειξε πορνες σε αυτο το κρεββατι;
    τρελή σεναριακή τρύπα ε
    tt0274518

Senior Member wraithgr's Avatar

Σορρυ, μιλάμε για τον
    Tywin
    Spoiler
    "έβαλα-το-μισό-στρατό-μου-να-βιάσει-την-γυναίκα-του-γιου-μου-γιατί-δεν-την-διάλεξα-εγώ"
    Lannister
    σωστά;

Προφανώς κατά τη γνώμη του οποιαδήποτε γκόμενα κάτσει στον Tyrion πρέπει ντε και καλά να είναι πόρνη...
    Shall I say I was wrong, if I'm right?