Quote Originally Posted by wraithgr View Post
Quote Originally Posted by Κωλαράκι Τορνευτό View Post
Quote Originally Posted by enitharmon View Post
τι ειναι το public management? επισης εχεις ηδη μεταπτυχιακο, γιατι δεν πας για διδακτορικο;
Απο οσα βλεπω εγω παντως γυρω μου, ισως ειναι καλυτερα να μαζευεις ενα σωρο μαστερς, παρα διδακτορικο. Οικονομικα μιλωντας.

Quote Originally Posted by Atropos View Post
Πές του έλα μέσα, μπορεί να μιλάει.
Γελασα.
Αυτό. Τα διδακτορικά είναι για ακαδημαϊκή καριέρα και για ερευνητικές θέσεις κυρίως. Οπουδήποτε αλλού αν αρχίσεις δουλειά με ένα ή δύο μάστερ θα έχεις προχωρήσει σημαντικά περισσότερο από εκεί που θα ξεκινούσες μετά το διδακτορικό, και από εκείνο το σημείο θα προχωρήσεις παράλληλα...
εντάξει αλλά εμένα με ενδιαφέρει να κάνω ακαδημαική καρίερα. να πίνω το τσάι μου στις 5 και μετα να διαβαζω και να διορθώνω γραπτά! τώρα τι επαγγελματική αποκατάσταση έχετε στο μυαλό σας δεν ξέρω αλλα όντας κοινωνικός επιστήμονας το μπούλο γενικώς. δεν ειναι απολυτο αυτό για το διδακτορικό πάντως μιάς και φροντίζουν να αξιοποιούν τα αποτελεσματα εδω πάνω τουλαχιστον, αλλά είπαμε κοινωνικές επιστήμες και ξένος....τουλάχιστον στην Κίνα θα πατήσω Ασία και 2 χρόνια εκεί όλο και κάτι θα μάθω..και μετά θα γυρίσω να ξεκινήσουμε την Αλλαγή στον Δυτικό κόσμο!