τι ειναι το public management? επισης εχεις ηδη μεταπτυχιακο, γιατι δεν πας για διδακτορικο;
Vielen Dank für alles was mal war
δημόσια διοίκηση. Το προσπαθώ και αυτό. Είναι δύσκολο και δεν έχω μεταπτυχιακό από Δανία συν οτι είναι ελάχιστα στις κοινωνικές επιστήμες. αλλά επειδή δικαιούμαι πλέον επίδομα φοιτητή - 800 ευρώ το μήνα - το ψάχνω και έτσι. Ασε που με στέλνουν στην Κίνα οπότε κάνω ένα άνοιγμα και στην Ασία...Να δούμε και λίγο Ασία ρε παιδί μου. γιατί η Ευρώπη δεν πάει καλά..μπορεί να μην πηγαίνω και γω καλά...αλλά το μεταπτυχιακό έχει γαμώ τα θέματα πάνω στο αντικείμενό μου κλπ κλπ. και βλέπουμε. Κάτσε να με δεχτούνε πρώτα...Είμαι μαζόχας ε; Κοιτάζω και άλλες επαγγελματικές επιλογές αλλά δεν είναι καθόλου εύκολο. Για σοβαρή δουλειά. Και όταν το 65% των θέσεων εργασίας που ανακοινώνονται στην Δανία είναι ήδη μιλημένες και από τις υπόλοιπες στο 32% προτιμάνε Δανούς ε κάπου λιγοστεύουν οι πιθανότητες για έναν φτωχοδιάβολο απ την Μεσόγειο και δη την Ελλάδα..
1) e4, c5
2) Νf3
Αυτή τη στιγμή έχει κάτσει ένας ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ στο μπαλκόνι μου
μάλλον έχει φύγει από κάποιο σπίτι
τον ταίζουμε φυστίκια και νερό
θέλω να τον πιάσω και δεν ξέρω πώς !! Πείτε ιδέες καιγόμαστε
θα ποστάρω πικς αργότερα
Κι εδώ τελειώνει η φάση.
Πές του έλα μέσα, μπορεί να μιλάει.
ξέρει κανείς αν στο ψωμί σικάλεως/βρώμης που φτιάχνουν στους φούρνους, χώνουν μέσα και υλικά από σιτάρι?![]()
tt0274518
η βρώμη δεν έχει, καλές διάρροιες![]()
γεράσαμε, δεν είμαστε φοιτητές και τις πληροφορίες μας τις παίρνουμε από το wiki...
δε φταίω εγώ άμα μαζεύει χρέπια από τις αποθήκες που έχουν και στάρι...
Γιατί βάζουν σίκαλη; Μη νομίζεις οτι όταν λέμε ψωμί σικάλεως, το φτιάχνουν από 100% σίκαλη. Είναι σιτάρι με ολίγον από σίκαλη και διάφορα άλλα για να πάρει το σκούρο χρώμα. Ομοίως όταν πας στο γυράδικο και λες βάλτο μου σε καλαμποκόπιτα, είναι η ίδια πίτα με λίγο κίτρινο χρωματάκι (μου το έχει πει πιτάς 100% γκαραντί)