Quote Originally Posted by stam and the witches View Post
Πείτε μου για τους Lost Bodies. Δεν προβοκάρω, αλήθεια θέλω να μάθω τι είναι αυτό που δε βλέπω, γιατί βλέπω ό,τι πιο μίζερο, τουλάχιστον.
Εγώ διαβάζοντας την πρώτη αναφορά του στους Lost Bodies δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι εννοούσε ότι αντιπροσωπεύουν ό,τι πιο μίζερο και τραγικό. Αργότερα με την επιθυμητή παρέμβαση του regularpaul πείστηκα ότι αυτό το φόρουμ είναι πήχτρα στους κουκουλωμένους, ψευτοκουλτουριαραίους που με παγκαλική αφοριστική συμπεριφορά απορρίπτουν και αφορίζουν αυτό που δεν καταλαβαίνουν. Αυτό που δεν καταλαβαίνουν ότι τραγούδια σαν κι αυτό πετσοκόβει εγωιστικές και ατομικιστικές στάσεις τρόπων ζωής. Δηλαδή αυτό για το οποίο αφορίζονται, ακριβώς το αντίθετο πράττουν μέσα από την αντισυμβατική ηχητική τους συμπεριφορά. Να διορθώσω ότι είναι μια μπάντα που άρχισε τέλη του '80 και λανθασμένα τους κατέταξα στο τέλος του '90 (καθώς την πρώτη δισκογραφική εμφάνιση τους την κάνουν το '97).

Από κει και πέρα νομίζω ότι ο χρήστης Khalkji είναι ο μόνος που κατάλαβε ότι δεν καταλαβαίνω την διαφορά μεταξύ θεοτοκάτου - terminal curve αλλά δε βαρείς, βαριέμαι να αναλύω τον νοηματικό ρόλο του να ξεχωρίζεις σε διαφορετικές παραγράφους κάποια ζητήματα και συγκρίσεις [μεταξύ δισκογραφίας της legend (κακόγουστο ροκ) έναντι του αφανούς - αξιόλογου ροκ).