Poweruser, πέρα από τα προσωπικά βιώματα του καθενός, και τα τυχόν "φάσωσα τη Μαρία ενώ ακούγαμε Ενδελέχεια" που κουβαλάει ο καθένας, αυτή η σκηνή ήταν σκατά. Έχουν περάσει τα χρόνια και πλέον είναι ξεκάθαρο. ΣΚΑΤΑ απ'όπου κι αν το πιάσεις. Ο ρόλος που διαδραμάτισαν ήταν ότι όρισαν τον πάτο της ξεκωλιάς σε οτιδήποτε σχετικό με το ροκ.
Το μόνο δίκιο που έχεις, και εδώ είναι το λάθος του ριτζέκτ, είναι στο ότι δίπλα στους Πράσσειν μπαίνουν οι Ονιράμα. Και είναι λάθος γιατί γίνεται ένα ιστορικό άλμα που παρακάμπτει τον τίμιο εργάτη της εγχώριας σαβουρίλας, το παγκόσμιο φαινόμενο που κατάφερε να πάει ακόμα πιο κάτω κι απ'τους θεοτοκάτους:
Spoiler
Κοιλιά, μην απατάσθε, μια βραδιά στις "ελληνικό ροκ" βραδιές του Τιθόρα (δεν ξέρω αν τις κάνει ακόμα βέβαια, έχω να βρεθώ σε τέτοιο πράμα από το 07, αλλά δε νομίζω να τις σταμάτησε) θα σε πείσει. Κόσμος που αυτοπροσδιορίζεται ως "ροκ" σε ύφος/ντύσιμο, μαζεύεται και περιμένει πώς και πώς να ακούσει Πράσσειν Άλογα και Ψόφιους Κοριούς. Πιο Μηδέν κι απ'το Μηδέν.