Kαι καλά κάνεις.
Βασικά τα σημαντικά εμβόλια είναι εκείνα που γίνονται όσο είναι κουτάβια και δεν έχουν αναπτύξει ακόμα ανοσοποιητικό σύστημα που γαμάει-και-δέρνει.
Για λεϊσμανίαση(καλα-αζαρ) θα σου έλεγα να αγχωθείς αν έμενες σε περιοχή με πολύ πράσινο, επαρχία φάση ή τριγυρνούσε όλη μέρα σε κήπο.
Και ήταν άνοιξηΕγω σου λεω μη της το κάνεις, βάζε της απλά αμπούλες κι αν θες να είσαι εξτρα προσεκτική ψέκαζέ την με σιτρονέλα που είναι και φυσική μια φορά στο τόσο. Και κάθε μέρα μπορείς αλλά αφού δεν είναι καλοκαίρι και δεν είναι εξω,δεν χρειάζεται.
Χάπια για αποπαρασίτωση ΙΣΩΣ και να χρειαζόταν απ' τη στιγμή που έμενε εξω πριν τη πάρεις αλλά πραγματικά δε νομίζω οτι χρειάζεται.
Αν θες προληπτικά και μόνο δώσ'της, αν δεν κάνω λάθος είναι 1 το τρίμηνο.. Δεν θέλω να το παίξω εξυπνάκιας εδω, απλά αυτού του είδους οι "συμβουλές" ήταν κάποτε μέρος της δουλειάς μου. Φυσικά ΜΟΝΟ ο κτηνίατρος ξέρει καλύτερα.
Εννοείς τον αφρό πλυσίματος. Αρκίδια.
Είναι ακριβά, θα χρειαστείς 2-3 μπουκάλια για κάθε "πλύσιμο" γιατί η δικιά σου είναι αφράτη (και θεά και την αγαπώ την αγαπώ την αγαπώ). Αυτά χρησιμοποιούνται ανάμεσα σε πλυσίματα, αν λερωθεί κάπου ή αν είσαι χαζογλυφαδιώτισσα που θέλει κάθε μέρα να κάνει ριφρες το μαλτεζάκι της προτού φορέσει το ροζ,γκλίττερ πουλοβεράκι της.
Πάρ'της σαμπουαν ειδικό για σκύλους (αυτά που χρησιμοποιούμε εμείς μπορεί να την καθαρίζουν αλλά in the long run θα έχεις να αντιμετωπίσεις και δερματικά προβλήματα καθώς κάνουν strip τα φυσικά έλαια που έχουν τα σκυλιά και τα προστατεύουν βασικά. Ο,τι κάνει δλδ και το συχνό πλύσιμο). Μια φορά το μήνα μπάνιο και πιστολάκι οχι πολύ συχνά.
Ίσιωμα επιτρέπεται (κανείς δεν γέλασε, Ραδιενέργεια..)

Εγω σου λεω μη της το κάνεις, βάζε της απλά αμπούλες κι αν θες να είσαι εξτρα προσεκτική ψέκαζέ την με σιτρονέλα που είναι και φυσική μια φορά στο τόσο. Και κάθε μέρα μπορείς αλλά αφού δεν είναι καλοκαίρι και δεν είναι εξω,δεν χρειάζεται.