αδιάφορη κ για το παιχνίδι που της έφτιαξα...
αδιάφορη κ για το παιχνίδι που της έφτιαξα...
"Κυρία Μαριάννα δεν καπνίζουμε την ώρα της γυμναστικής"
αχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
Rock or Nothing
man has known and now he's blown it upside down and hell's the only sound,
we did an awful job and now they say it's nobody's fault
Interviewer : How does it feel to be the greatest guitarist in the world ?
Jimmy Hendrix : I don't know, go ask Rory Gallagher.
κάπως έτσι φανταζόμουν την ευτυχία
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
να ρωτήσω.
το χαζόσκυλό μου έφαγε μισό κόκκαλο από μπούτι κοτόπουλου (δεν μπορούσε να περιμένει, το δικό της φαγητό ξεκοκάλιζα).
αν πάθει τίποτα εσωτερικά 1ον. πως θα το καταλάβω και 2ον. αφού χέσει το σημερινό φαγητό (αύριο δλδ) θα μπορώ να είμαι ήσυχη πως δεν έπαθε τίποτα κ είναι οκ!?
Ίσως να το χέσει και μεθαύριο, πάντως δε χρειάζεται να ανησυχείς ιδιαίτερα, ο μεγαλύτερος κίνδυνος με κόκαλα από κοτόπουλο είναι να κάτσουν στο λαιμό, προκαλώντας ασφυξία. Αύριο- μεθαύριο τσέκαρε αν τρώει/χέζει κανονικά.
It is known.
ρε εγω εχω ακουσει οτι μπορει να του τρυπησουν κ το εντερο και ουτε κοκκαλα λαιμου δε μαφηνουν να του δινω! Παρανοια της μανας μου?
There was a time that the pieces fit, but I watched them fall away
κ εγώ έτσι ξέρω οπότε τώρα προσέχω διπλά όποτε τις καθαρίζω το φαγητό, γιατί πριν με την Λουκρητία εντάξει κ να έφευγε τίποτα γάτα είναι...
για την ιστορία πάντως μετά έφαγε κανονικά την μερίδα της κ δεν φάνηκε να την ενόχλησε τίποτα γιατί ξαναγύρισε στα σκουπίδια να φάει ό,τι δεν πρόλαβε συν κάτι πιπεριές... κ ένα χαλασμένο λουκάνικο...
Δεν κάνει και καλά γιατί έτσι όπως σπάνε τα κοκκαλα του κοτόπουλου είναι πολύ αιχμηρά και παίζει να τραυματιστει εσωτερικά.
Αυτό φαντάζομαι θα το καταλάβεις με αλλαγή διάθεσης.
Kill the wise one!
Ε γενικά είναι πολύ λανθασμένη η ιδέα ότι τα σκυλιά τρώνε κόκαλα. Τα τρώνε από βαρεμάρα, λαιμαργία ή άμα δεν έχουν κάτι άλλο να φάνε. Μπορεί να προκαλέσουν σπάσιμο δοντιών, ασφυξία, εσωτερικές πληγές, φραγή εντέρου.
Από εμπειρίες της δικιάς μου πάντως, όσες φορές την έπιασα να βρίσκει και να τρώει -αρκετές δλδ-, τα έβγαλε την επόμενη ή μεθεπόμενη μέρα. Κάτι που διαπίστωσα επειδή κάποια κομματάκια ήταν αναλλοίωτα. Εκτός από μια φορά που αφού τα έχεσε, λίγες ώρες αργότερα έκανε εμετό κάτι κίτρινα στομαχικά υγρά και ο κτηνίατρος μου είπε πως ήταν λόγω στομαχικής διαταραχής στη προσπάθεια της για πέψη. μετά ήταν όπως πάντα χαζοχαρούμενη.
It is known.
Πάει και στο youtube thread, αλλά θάθελα να τονιστεί η στομπουτσο μου συμπεριφορά του σκύλου.
Θεούλης.
All alone, or in twos,
The ones who really love you
Walk up and down outside the wall.
Some hand in hand
And some gathered together in bands.
The bleeding hearts and artists
Make their stand.
And when they've given you their all
Some stagger and fall, after all it's not easy
Banging your heart against some mad bugger's wall.
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
the nail that sticks up gets hammered down
the end of the rope is a noose
the truth is in the gas chamber
Εἶναι τἄχα σωστό, να παριστάνῃς τό μικρό και κελαρύζον ποταμάκι, ὅταν ἔχῃς τόν Αμαζόνιο στό στῆθος σου καί μέσα στ' ἀρχίδια σου φωτιά;
2 ερωτήσεις, βασικά μία για το άλλο απλά μαζεύω γνώμες.
θα την πάω σήμερα για εμβόλια.
μετά από αρκετή σκέψη αποφάσισα να της κάνω αυτό για την λύσσα που είναι από τον νόμο κ επειδή ποτέ δε ξέρεις ποιον/τι μπορει να δαγκώσει.
τα άλλα αποφάσισα να μη τα της τα κάνω. είμαι γενικά κατά των εμβολιασμών κλπ
κ η ερώτηση.
σκεφτόμουνα το θέμα πλυσίματος.
επειδή δε θα μπορώ να την πλένω τώρα στο μπαλκόνι κ επειδή ούτε στο μπάνιο γίνεται για διάφορους λόγους, τα σαμπουάν για στεγνό πλύσιμο κάνουν τίποτα?
κ γενικά αν πες την πλένω, να της περάσω ένα μπιστολάκι ή δεν κάνει για το δέρμα?