Page 273 of 301 FirstFirst ... 173223263271272273274275283 ... LastLast
Results 4,081 to 4,095 of 4511

Thread: Me pairnoun fantaro

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

ακόμα πάντως να διαβάσω ένα ΓΙΑΤΊ να πάει κάποιος στον στρατό.

Με βάση αυτό είναι σαν να λέμε υποχρέωσή σου να ΜΗΝ πας. Διότι -οι μεγαλύτεροι - τι μάθατε στον στρατό σχετικά με "πόλεμο" όπλα και μπλαμπλα.

Εγώ το μόνο που έμαθα στον στρατό ήταν το κόλπο για το πως να την πίνω με την πατάτα. Και δεν ήμουν και κανένας ρομαντικός χασικλής.
    Απλά έπαιζε παντού αβέρτα.
    Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ

Ξυδόμπαρμπας Raven Lord's Avatar

γιατί θα χρειαστούμε αξιωματικούς και εκπαιδευτές για τη militia
    Rock or Nothing

πελοπ/σιακή λέρα attila's Avatar

συμφωνω απολυτα με τη λογικη του ravenlord

Senior Member MaX Payne's Avatar

Quote Originally Posted by KoiliaSamprela View Post

Με βάση αυτό είναι σαν να λέμε υποχρέωσή σου να ΜΗΝ πας. Διότι -οι μεγαλύτεροι - τι μάθατε στον στρατό σχετικά με "πόλεμο" όπλα και μπλαμπλα.
    εγω μπηκα για το χρημα

γιατι δεν ειναι ευκολο να το αποφυγεις ειναι το προφανες
    εσυ π.χ γιατι πηγες στρατο?

ηθελες να εχεις εκπαιδευση σοβαρη και δεν ειχες?αυτο ρωτας? αμα ειχες θα γκρινιαζες
    καποια βασικα θα μαθεις για οπλα και τετοια εξαρταται και που θα πας

γενικα η συντριπτικη πλειοψηφια του χρονου του φανταρου ειναι σε αγγαρειες σκοπιες κλπ δεν μπορει ναναι κατι αλλο δεν παμε για πολεμο

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

Quote Originally Posted by MaX Payne View Post

εγω μπηκα για το χρημα

γιατι δεν ειναι ευκολο να το αποφυγεις ειναι το προφανες
    εσυ π.χ γιατι πηγες στρατο?

ηθελες να εχεις εκπαιδευση σοβαρη και δεν ειχες?αυτο ρωτας? αμα ειχες θα γκρινιαζες
    καποια βασικα θα μαθεις για οπλα και τετοια εξαρταται και που θα πας

γενικα η συντριπτικη πλειοψηφια του χρονου του φανταρου ειναι σε αγγαρειες σκοπιες κλπ δεν μπορει ναναι κατι αλλο δεν παμε για πολεμο
    καμία σκέση.
    Η ερώτηση είναι ΓΙΑΤΙ να πάρεις ένα νέο άνθρωπο να τον πας στον στρατό , όχι γιατί πήγα εγώ.
    Εγώ πήγα γιατί με πήρε τηλέφωνο το κράτος και μου είπε ότι με χρειάζεται , θέλει έναν αγγαριομάχο.
    Στην τελευταία σου γραμμή με κάλυψες. Δεν υπάρχει λόγος, μόνο έξοδα !
    Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ

Señor Member Art In Haste's Avatar

Quote Originally Posted by rat_poison View Post
    αναφέρεσαι στην ΕΛΔΥΚ;
    είναι ένα (ακόμα) άθλιο ψέμα που λένε στους φαντάρους
    ισχυρίζονται ότι είναι υποχρεωτικό, ότι είναι γαμάτα, ότι θα παίρνεις τα λεφτά σου, θα κάνεις τις βόλτες σου θα έχεις τα αεροπορικά σου και θα παντρευτείς 72 παρθένες ενώ θα κάθεσαι κάτω από ένα δέντρο που ένα άλογο θα πηλαλάει 9 μέρες για να βγει απ' τη σκιά του

η αλήθεια είναι ότι η ζωή είναι πανάκριβη, δε βγαίνεις ποτέ και δεν είναι υποχρεωτικό να πας, αρκεί να επιμείνεις αν κάτσει σε σένα.

σου κάνουν μία ενημέρωση στο κέντρο για τη θητεία και σου λένε να πας εθελοντικά ενώ μερικοί τυχεροί θα κληρωθείτε (sic) να πάτε στην κύπρο και θα πάτε θέλετε δε θέλετε
    στις φωνές που λένε ότι δεν μπορείτε να λέτε ψέματα στον κόσμο και ότι δεν μπορούν να σε στείλουν σε ξένη χώρα αν δε θες, σε μας απάντησαν "καλά σε όσους τύχει να παν θα το συζητήσουμε αν δε θέλουν"

3,5 μήνες χαμένοι απ' τη ζωή μου γαμώ το χριστό την παναγία τον αηγιώργη την αγία βαρβάρα τον άγιο νικόλαο και το μουνί της μάνας τους
    Ώπα, περίμενε. Και μένα ΕΛΔΥΚ μου είχε βγει στη πρώτη μετάθεση. Με γύρισαν 2-3 στρατόπεδα μέχρι να έρθει η ώρα να πάω εκεί - μάλιστα στο δεύτερο δε με περιμέναν καν και ψάχναν να βρουν γιατί ήμουν εκεί και ακόμα έχω την απόρια τί θα συνέβαινε αν δεν πήγαινα - και όταν έφτασε η ώρα πέρασα από μια επιτροπή. Μου λένε 'θες να πας Κύπρο;', τους είπα όχι και μου είπαν 'καλά, επέστρεψε στην μονάδα σου τότε'. Όπως επίσης κανείς δεν πήγε από όσους μας βγήκε ΕΛΔΥΚ στο κέντρο. Α τώρα το θυμήθηκα, όση ώρα περιμέναμε για την επιτροπή βγήκε ένας αξιωματικός και μας είπε: 'Τα πράγματα είναι απλά, θέλουμε έναν Χ αριθμό αν ο αριθμός συμπληρωθεί από αυτούς που θέλουν να πάνε έληξε το θέμα, αν όχι τότε θα πάρουμε στην τύχη και από αυτούς που δεν θέλουν'.
    John Cleese: Political Correctness Can Lead to an Orwellian Nightmare

Senior Member MaX Payne's Avatar

καμία σκέση.
    Η ερώτηση είναι ΓΙΑΤΙ να πάρεις ένα νέο άνθρωπο να τον πας στον στρατό , όχι γιατί πήγα εγώ.
    Εγώ πήγα γιατί με πήρε τηλέφωνο το κράτος και μου είπε ότι με χρειάζεται , θέλει έναν αγγαριομάχο.
    Στην τελευταία σου γραμμή με κάλυψες. Δεν υπάρχει λόγος, μόνο έξοδα !
    ααααα φιλοσοφικη ερωτηση

κοιτα ρεαλιστικα μιλωντας μη παμε σε κουβεντα γιατι να υπαρχουν στρατοι κλπ
    η Δυση το παει σε επαγγελματικο το κολπο
    αν δεν υπηρχε η Τουρκια εκει θα πηγαινε η ιστορια και σε μας
    επισης δεν υπαρχουν και λεφτα να παρουμε κι αλλους ΕΠΟΠ

Spammity Spam rat_poison's Avatar

Quote Originally Posted by Art In Haste View Post
    αναφέρεσαι στην ΕΛΔΥΚ;
    ισχυρίζονται ότι είναι υποχρεωτικό, ότι είναι γαμάτα, ότι θα παίρνεις τα λεφτά σου, θα κάνεις τις βόλτες σου θα έχεις τα αεροπορικά σου και θα παντρευτείς 72 παρθένες ενώ θα κάθεσαι κάτω από ένα δέντρο που ένα άλογο θα πηλαλάει 9 μέρες για να βγει απ' τη σκιά του

η αλήθεια είναι ότι η ζωή είναι πανάκριβη, δε βγαίνεις ποτέ και δεν είναι υποχρεωτικό να πας, αρκεί να επιμείνεις αν κάτσει σε σένα.

σου κάνουν μία ενημέρωση στο κέντρο για τη θητεία και σου λένε να πας εθελοντικά ενώ μερικοί τυχεροί θα κληρωθείτε (sic) να πάτε στην κύπρο και θα πάτε θέλετε δε θέλετε
    στις φωνές που λένε ότι δεν μπορείτε να λέτε ψέματα στον κόσμο και ότι δεν μπορούν να σε στείλουν σε ξένη χώρα αν δε θες, σε μας απάντησαν "καλά σε όσους τύχει να παν θα το συζητήσουμε αν δε θέλουν"

3,5 μήνες χαμένοι απ' τη ζωή μου γαμώ το χριστό την παναγία τον αηγιώργη την αγία βαρβάρα τον άγιο νικόλαο και το μουνί της μάνας τους
    Ώπα, περίμενε. Και μένα ΕΛΔΥΚ μου είχε βγει στη πρώτη μετάθεση. Με γύρισαν 2-3 στρατόπεδα μέχρι να έρθει η ώρα να πάω εκεί - μάλιστα στο δεύτερο δε με περιμέναν καν και ψάχναν να βρουν γιατί ήμουν εκεί και ακόμα έχω την απόρια τί θα συνέβαινε αν δεν πήγαινα - και όταν έφτασε η ώρα πέρασα από μια επιτροπή. Μου λένε 'θες να πας Κύπρο;', τους είπα όχι και μου είπαν 'καλά, επέστρεψε στην μονάδα σου τότε'. Όπως επίσης κανείς δεν πήγε από όσους μας βγήκε ΕΛΔΥΚ στο κέντρο. Α τώρα το θυμήθηκα, όση ώρα περιμέναμε για την επιτροπή βγήκε ένας αξιωματικός και μας είπε: 'Τα πράγματα είναι απλά, θέλουμε έναν Χ αριθμό αν ο αριθμός συμπληρωθεί από αυτούς που θέλουν να πάνε έληξε το θέμα, αν όχι τότε θα πάρουμε στην τύχη και από αυτούς που δεν θέλουν'.
    και εκεί βρίσκεται το ψέμα
    δεν μπορούν να σε αναγκάσουν αν δε συμπληρωθεί ο αριθμός
    Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;

wtch trial's victim Fucking Wizard's Avatar

Quote Originally Posted by Art In Haste View Post
    αναφέρεσαι στην ΕΛΔΥΚ;

και εκεί βρίσκεται το ψέμα
    δεν μπορούν να σε αναγκάσουν αν δε συμπληρωθεί ο αριθμός
    Δυστυχως μπορουνε.Στη σειρα μου στειλαν χαρτι σε 24 ατομα και πηρανε τους 10.Οι 9 θελανε.το 10ο τον πηρανε Αλφαβητικα.
    Εξαρταται βεβαια και το κεντρο.Στη Ροδοπολη που ειμουνα θελαν 10.Στο Ρεθυμνο θελαν 50+.
    "I know this: if life is illusion, then I am no less an illusion, and being thus, the
    illusion is real to me. I live, I burn with life, I love, I slay, and am content."

http://www.myspace.com/cosmicplunge
    http://el-gr.facebook.com/pages/Cosm...p_178091127385

You are my detonator. Phantom Duck's Avatar

δεν είναι υποχρεωτικό και πάλι. η ελδυκ είναι ΠΑΝΤΑ εθελοντική. άλλο το τι λένε.

http://diktiospartakos.blogspot.gr/2...blog-post.html

Senior Member freak brother's Avatar

το γαματο της ολης υποθεσης μετην ΕΛΔΥΚ ειναι οτι αυτη ευθυνεται για το οτι η μιση Κυπρος ειναι υπο κατοχη με τις μηχανοραφιες που εκανε ο Ιωαννιδης ..
    Last edited by freak brother; 12-10-2012 at 15:54.
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

true overdriven's Avatar

Πως ακριβώς ευθύνεται η ΕΛΔΥΚ ?

Spammity Spam rat_poison's Avatar

google EOKA B, πραξικόπημα του 74 στην Κύπρο
    Last edited by rat_poison; 12-10-2012 at 15:46.
    Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;

Quote Originally Posted by Phantom Duck View Post
    δεν είναι υποχρεωτικό και πάλι. η ελδυκ είναι ΠΑΝΤΑ εθελοντική. άλλο το τι λένε.

http://diktiospartakos.blogspot.gr/2...blog-post.html
    Και μας ετσι μας ελεγαν.Σε ρωτανε βεβαια απο την 1Η μερα.
    Απο τα 500 ατομα στο ταγμα ζητημα να ηταν οι 200 με την θεληση τους.Οπως επισης και οτι δεν παιρνουν πανω απο 23 ετων.Οι μιση στο λοχο ειμασταν πανω απο 23.
    Εδω πηραν φιλο μου τσολια χωρις να το θελει.Μηπως θα κατσει να σχοληθει παραπανω ο αργοσχολος χψ βισματουχος μονιμας του ΓΕΣ, που παιζει τις μεταθεσεις προπο.
    Το θεμα ειναι οτι μολις πεις το ποιηματακι την 2η βδομαδα (Ζητω ο στρατος,ζητω τα καινουρια μας επιπλα που λεει και ο Πανουσης), εισαι δικος τους.

Ο ικονο τα λεει σωστα
    "I know this: if life is illusion, then I am no less an illusion, and being thus, the
    illusion is real to me. I live, I burn with life, I love, I slay, and am content."

Quote Originally Posted by freak brother View Post
    το γαματο της ολης υποθεσης μετην ΕΛΔΥΚ ειναι οτι αυτη ευθυνεται για το οτι η μιση Κυπρος ειναι υπο κατοχη με τις μηχανοραφιες που εκανε ο Ιωαννιδης ..
    Μας λεγαν διαφορα για αυτα.Δεν ξερω για τοτε, αλλα τωρα τον ρολο της τον παιζει καλα.