Page 193 of 353 FirstFirst ... 93143183191192193194195203243293 ... LastLast
Results 2,881 to 2,895 of 5289

Thread: The...

cowboy bebop 12 stars circle your brow's Avatar

εγώ πινκ, μόλις έφαγα γερό φλας και πάω να διαβάσω τους 2 τόμους βίος και πολιτεία του σκρουτζ.
    Throughout the times of perplexity and illusion
    We've got some last Gods left, worth keeping
    That go by such names as Kindness and Honesty.

I want us to hold swords again
    As in the years of the old tales.
    But this time, to fight for Dignity and Solidarity.

Against the waves of darkness and death
    I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.

Senior Member VidnaObmana's Avatar

http://www.filadelfia-xalkidona.gr/2...delfeia-alsos/

...

"Ο 32χρόνος, συνήθιζε να κυκλοφορεί έξω από μπαρ, σινέμα και πάρκα και να παρακολουθεί ζευγαράκια τα οποία μαλώναν. Μόλις το ζευγάρι ολοκλήρωνε τον τσακωμό του με άσχημο τρόπο, ο ψυχοπαθής έβαζε στο κασετόφωνο τραγούδια του θρυλικού συγκροτήματος από το Μάντσεστερ, «The Smiths» ή τραγούδια του τραγουδιστή του συγκροτήματος Morrissey και απολάμβανε την θλιβερή και συναισθηματική αυτή σκηνή. Συχνά μάλιστα όταν ένα από τα δύο μέλη του ζευγαριού ξεσπούσε σε κλάματα, ο 32χρόνος βιντεοσκοπούσε τη στιγμή και αργότερα ικανοποιούσε τα αρρωστημένα πάθη του βλέποντας ξανά και ξανά τις κασέτες στην οικία του στα κάτω Πετράλωνα, όπου διέμενε με τους ανυποψίαστους γονείς του."

...
    Let The Freak Flag Fly!

σκληρόκαρδος χρυσοκούκης Kingdom Gone's Avatar

Quote Originally Posted by VidnaObmana View Post
    http://www.filadelfia-xalkidona.gr/2...delfeia-alsos/

...

"Ο 32χρόνος, συνήθιζε να κυκλοφορεί έξω από μπαρ, σινέμα και πάρκα και να παρακολουθεί ζευγαράκια τα οποία μαλώναν. Μόλις το ζευγάρι ολοκλήρωνε τον τσακωμό του με άσχημο τρόπο, ο ψυχοπαθής έβαζε στο κασετόφωνο τραγούδια του θρυλικού συγκροτήματος από το Μάντσεστερ, «The Smiths» ή τραγούδια του τραγουδιστή του συγκροτήματος Morrissey και απολάμβανε την θλιβερή και συναισθηματική αυτή σκηνή. Συχνά μάλιστα όταν ένα από τα δύο μέλη του ζευγαριού ξεσπούσε σε κλάματα, ο 32χρόνος βιντεοσκοπούσε τη στιγμή και αργότερα ικανοποιούσε τα αρρωστημένα πάθη του βλέποντας ξανά και ξανά τις κασέτες στην οικία του στα κάτω Πετράλωνα, όπου διέμενε με τους ανυποψίαστους γονείς του."

...
    Η Αστυνομία συνέλαβε επ” αυτοφόρω τον 32χρόνο στην πρόσφατη συναυλία του Morrissey στο Λυκαβηττό. Εκεί, ο μανιακός παραβρέθηκε με την κάμερα του και όταν 2 αστυνομικοί που είχαν μεταμφιεστεί σε ζευγαράκι, υποκρίθηκαν ότι χωρίζουν, επιχείρησε να τους βιντεοσκοπήσει. Τότε με γρήγορες κινήσεις τον συνέλαβαν και έβαλαν τέλος στην άρρωστη δράση του. Όπως μάλιστα εξομολογήθηκε ο ψυχοπαθής: «το να έχω βιντεάκι με ζευγάρι που χωρίζει υπό τους ήχους του Morrissey live θα ήταν το τελειότερο έργο μου. Αν πετύχαινε είχα σχεδιάσει να αποσυρθώ.»

Πλέον τα ζευγαράκια μπορούν να χωρίζουν και πάλι άφοβα σε εξωτερικούς χώρους και όλοι ελπίζουμε η ψυχολογική ζημιά όσων έπεσαν θύματα του μανιακού να μην είναι ανεπανόρθωτη.
    Εντάξει, φέηκ.
    Πείτε μου ότι είναι φέηκ.
    After the Triumph of Your Birth.

You are my detonator. Phantom Duck's Avatar

κάπως έτσι (τσεκάρουμε και το υπόλοιπο site)

kai live to skiniko
    Yippee-ki-yay, motherfucker.

wtch trial's victim Fucking Wizard's Avatar

Quote Originally Posted by Naked Brain View Post
    ΣΟΣ!!!

Η ερώτηση μου αφορά τα εργατικά.
    Εγώ έχω με τον εργοδότη μου ατομική σύμβαση εργασίας και μετά τη λήξη της μετενέργειας, μου έκοψε τα επιδόματα. Η μια επιθεώρηση μου λέει ότι στην ατομική σύμβαση δεν μπορεί να το κάνει αυτό, μια άλλη επιθεώρηση λέει πως μπορεί (δεν βγάζω άκρη.....μπορεί να το κάνει στις ατομικές?) Σημ : Ανήκω στις Τεχνικές Εταιρείες Ελλάδος - Γραμματέας.
    Επίσης γνωρίζω ότι δεν το έχει κάνει σε όλους (προφορικά μου το είπαν άλλοι εργαζόμενοι, είναι υποχρεωμένος να το κάνει σε όλους ή σε όποιον θέλει?)
    Τη Δευτέρα θα πάω στην Επιθεώρηση, να κάνω αίτηση ώστε να μου δώσουν την κατάσταση με την οποία με έχει δηλώσει. Αν είναι υποχρεωμένος να εφαρμόσει την μετενέργεια σε όλους πως αποδεικνύω ότι δεν έχει εφαρμοστεί?
    Θα πάω και σε εργατολόγο την άλλη βδομάδα ίσως και την επόμενη γιατί ακόμα δεν μου έχει δώσει αποδείξεις πληρωμής και δεν μπορείς να βγάλεις άκρη με τις αποδείξεις της τράπεζας γτ είναι συγκεντρωτικές.

Αν κάποιος γνωρίζει οτιδήποτε και έχει ανάλογη περίπτωση ας πει παρακαλώ.
    Λοιπόν,τι σου ειπανε στον εποπτη?
    "I know this: if life is illusion, then I am no less an illusion, and being thus, the
    illusion is real to me. I live, I burn with life, I love, I slay, and am content."

http://www.myspace.com/cosmicplunge
    http://el-gr.facebook.com/pages/Cosm...p_178091127385

Dr.Dakota Block Impure's Avatar

Fucking Wiz πες την ιστορια με την επιθεωρηση εργασίας.. Δλδ αν παω μια βολτα απο κει και τους πω δουλευω εκει και δεν μου δινουν αυτα που πρεπει να παρω τι κανουμε? τι μπορει να μου κανει ο εργοδοτης?κλπ

Member Naked Brain's Avatar

Quote Originally Posted by Fucking Wizard View Post
    ΣΟΣ!!!

Η ερώτηση μου αφορά τα εργατικά.
    Εγώ έχω με τον εργοδότη μου ατομική σύμβαση εργασίας και μετά τη λήξη της μετενέργειας, μου έκοψε τα επιδόματα. Η μια επιθεώρηση μου λέει ότι στην ατομική σύμβαση δεν μπορεί να το κάνει αυτό, μια άλλη επιθεώρηση λέει πως μπορεί (δεν βγάζω άκρη.....μπορεί να το κάνει στις ατομικές?) Σημ : Ανήκω στις Τεχνικές Εταιρείες Ελλάδος - Γραμματέας.
    Επίσης γνωρίζω ότι δεν το έχει κάνει σε όλους (προφορικά μου το είπαν άλλοι εργαζόμενοι, είναι υποχρεωμένος να το κάνει σε όλους ή σε όποιον θέλει?)
    Τη Δευτέρα θα πάω στην Επιθεώρηση, να κάνω αίτηση ώστε να μου δώσουν την κατάσταση με την οποία με έχει δηλώσει. Αν είναι υποχρεωμένος να εφαρμόσει την μετενέργεια σε όλους πως αποδεικνύω ότι δεν έχει εφαρμοστεί?
    Θα πάω και σε εργατολόγο την άλλη βδομάδα ίσως και την επόμενη γιατί ακόμα δεν μου έχει δώσει αποδείξεις πληρωμής και δεν μπορείς να βγάλεις άκρη με τις αποδείξεις της τράπεζας γτ είναι συγκεντρωτικές.

Αν κάποιος γνωρίζει οτιδήποτε και έχει ανάλογη περίπτωση ας πει παρακαλώ.
    Λοιπόν,τι σου ειπανε στον εποπτη?
    Σκατά, στην ατομική σύμβαση μπορεί να μου κόψει όσα επιδόματα μου έδινε εκτός τέκνων, προϋπηρεσίας, επικινδύνου και σπουδών (προϋπηρεσία δεν έχω, παιδιά δεν έχω, άρα μόνο επικινδύνου και σπουδών μου βάζει).
    Δεν είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ για την εφαρμογή αυτού αλλά είναι στη δικαιοδοσία του να το κάνει επιλεκτικά στα ΤΜΗΜΑΤΑ, δηλ. αν το εφαρμόσει σε ένα τμήμα θα πρέπει να το κάνει σε όλους τους υπαλλήλους του τμήματος αυτού, όχι σε όλο το προσωπικό.
    Φυσικά εμπεριέχει δόλο αυτή η κίνηση διότι από 30 άτομα προσωπικό, το έκανε μόνο σε εμένα και στη συνάδελφο μου, το οποίο βεβαίως βεβαίως ΙΣΩΣ βρείς το δίκιο σου στις δικαστικές αίθουσες.
    The Apocalypse Has Been Cancelled

Quote Originally Posted by Impure View Post
    Fucking Wiz πες την ιστορια με την επιθεωρηση εργασίας.. Δλδ αν παω μια βολτα απο κει και τους πω δουλευω εκει και δεν μου δινουν αυτα που πρεπει να παρω τι κανουμε? τι μπορει να μου κανει ο εργοδοτης?κλπ

Impure το θέμα του πτυχίου είναι κάτι το οποίο δεν γίνεται να μη στο δίνει και δεν χρειάζεται να κινηθείς απαραίτητα νομικά.
    Αλλά σου είπα κοινοποίησε το πτυχίο σου με ένα e-mail στο εργοδότη σου.
    Εγώ πρώτα συμβουλεύομαι εργατολόγο και μετά πάω επιθεώρηση.
    Περιττό να σου πω ότι δεν θα έχετε τις καλύτερες σχέσεις μετά.

Καλα θα πρηξω τον λογιστη να του το πει γιατι εγω και μονο που το ανεφερα στο αφεντικο δεν προλαβα καν να μιλησω και ηταν αρνητικος και εκβιαστικος με το οτι εχει ακουσει για μισθους 500 ευρω. Δεν ξερω τι σκατα να κανω εδω μεσα...γιατι ειναι εκβιαστικος και ειρωνικος ακομα και σε κατι το οποιο δεν ξερει. Με το να επισυναψω το πτυχιο και να το στειλω σε μειλ θα τον κανω να μου συμπεριφερεται χειροτερα. Δλδ ψαχνω ανωδυνο τροπο να διεκδικησω αυτο που πρεπει να μου δινει. εν τω μεταξυ Τον Μαρτιο γυριζει και η δυναδελφος απο εγκυμοσυνη και θα με γυρισει σιγουρα σε 4ημερο που σημαινει οτι θα παιρνω 3+60. Πιστευω πως πρεπει να μιλησει ο λογιστης γιατι αυτος εκανε την μαλακια εξ αρχης.

Καλα θα πρηξω τον λογιστη να του το πει γιατι εγω και μονο που το ανεφερα στο αφεντικο δεν προλαβα καν να μιλησω και ηταν αρνητικος και εκβιαστικος με το οτι εχει ακουσει για μισθους 500 ευρω. Δεν ξερω τι σκατα να κανω εδω μεσα...γιατι ειναι εκβιαστικος και ειρωνικος ακομα και σε κατι το οποιο δεν ξερει. Με το να επισυναψω το πτυχιο και να το στειλω σε μειλ θα τον κανω να μου συμπεριφερεται χειροτερα. Δλδ ψαχνω ανωδυνο τροπο να διεκδικησω αυτο που πρεπει να μου δινει. εν τω μεταξυ Τον Μαρτιο γυριζει και η δυναδελφος απο εγκυμοσυνη και θα με γυρισει σιγουρα σε 4ημερο που σημαινει οτι θα παιρνω 3+60. Πιστευω πως πρεπει να μιλησει ο λογιστης γιατι αυτος εκανε την μαλακια εξ αρχης.
    Δεν υπάρχει ανώδυνος τρόπος και ο λογιστής δεν θα σε βοηθήσει εκτός κι αν έχεις μαζί του τις τέλειες επαγγελματικές σχέσεις - δυσκολάκι μου φαίνεται.
    Εκβιαστικός και ειρωνικός είναι και ο δικός μου εργοδότης (και πολλοί άλλοι φυσικά), εγώ όμως του το κοινοποίησα με e-mail και μου το έβαλε γτ δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς.
    Έτσι κ αλλιώς εμείς χάνουμε με όλα τα μέτρα που εφαρμόζουν απλά προσπαθείς να πάρεις ότι δικαιούσε.

Επίσης να μιλήσεις με το σωματείο σου το οποίο σίγουρα έχει εργατολόγους.

Να σου πω την αληθεια δεν ειχα τοσα χρονια θεματα γιατι δουλευα αρκετα χρονια σε αρτιο εργασιακο περιβαλλον και δεν χρειαστηκα εργατολογο κλπ. Δυστυχως ομως οι μικρες επιχειρήσεις εχουν αυτες τις μαλακιες. Εμενα μου ειπε και το καλυτερο το αφεντικο. Σου εκανα τη χαρη και σε εβαλα βοηθο λογιστη και οχι υπαλληλο γραφειου και παιρνεις και 20 ευρω παραπανω..λολ. ρε πουστη μου μιζερια

Senior Member atom_smasher's Avatar

Να σου πω την αληθεια δεν ειχα τοσα χρονια θεματα γιατι δουλευα αρκετα χρονια σε αρτιο εργασιακο περιβαλλον και δεν χρειαστηκα εργατολογο κλπ. Δυστυχως ομως οι μικρες επιχειρήσεις εχουν αυτες τις μαλακιες. Εμενα μου ειπε και το καλυτερο το αφεντικο. Σου εκανα τη χαρη και σε εβαλα βοηθο λογιστη και οχι υπαλληλο γραφειου και παιρνεις και 20 ευρω παραπανω..λολ. ρε πουστη μου μιζερια
    αν δεν βγαλεις ακρη παντως κατσαβιδι και στα λαστιχα του αυτοκινητου του. για πρωτη κινησ. δευτερη μολοτωφ και τριτη βαζεις καποιον να του σπασει τα ποδια.
    1) e4, c5
    2) Νf3

Σε περίπτωση μη καλής έκβασης του όλου θέματος να του κάνεις δώρο ένα κουτί παστάκια σε σχήμα κότας κι έναν ΤΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΣΤΙΟ κουμπαρά γουρούνι με τα αρχικά του ονόματος του (φυσικά θα συνοδεύεται από σοκολατάκια λίρες).

Και η άποψη του atom ακούγεται καλή....