Ο ψηλός σου σπάει τα νευρά; Ρεαλιστικά μιλώντας σε πιο σύμπαν θα έβρισκε ο Ρανκλ γκόμενα να του κάτσει; Πόσο μάλλον 100 και κάουντινγκ.
You are not a beautiful and unique snowflake
Μα δεν είναι οτι πουλάει παραμύθι "Πρέπει να μου κάτσεις για να σε κάνω διάσημη" απλά τις ρίχνει.
Γαμώτο πως βρέθηκα να κράζω το Καλιφορνικέισιον;
You are not a beautiful and unique snowflake
Ίσως να παίζει ρόλο το ότι είναι εν γένει μια τρισαπαίσια και χυδαία σειρά.
Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.
αν σταματήσεις να ψάχνεις τα σεξιστικά στοιχεία σε κάθε σημείο παντού στον ορίζοντα κ σένα θα σ'αρέσει
"Κυρία Μαριάννα δεν καπνίζουμε την ώρα της γυμναστικής"
Σωστή η 'κίλα, μας τα 'χετε ζαλίζει γενικά, σεξιστικό το ένα, σεξιστικό το άλλο. Πες το ρε μαλάκα εκεί που έχει νόημα, και μαζί σου κιόλας. Όχι παντού και πάντα όμως, έλεος.
Εξωκοινοβουλευτικό Μπλάκμεταλ
Εδώ που γράφουμε ακριβώς έχει τρομερό νόημα. Διότι στο ER τρέχει σεξισμός απ' τ' αυτιά.
Δεν είναι καν το κύριό μου πρόβλημα ο σεξισμός πάντως. Σεξισμό αβέρτα έχει και ο Νικολαϊδης. Το θέμα είναι ότι ο σεξισμός είναι αυτοσκοπός στο καλιφορνικέισον, με ένα πακέτο εξαιρετικά κακού σινεματόγκραφι που λέμε.
Πάτησα να δω ποστ Dythor στο Californication thread (δεν έχω δει ποτέ) απλά για να είμαι σίγουρος ότι μιλάει για σεξισμό.
Μπορείς να ψάξεις όλα μου τα ποστς ανά της σελίδες αυτού του νήματος, θα δεις ότι εξηγώ με ενάργεια και συνοχή τι ακριβώς σημαίνει αυτό που μόλις πιο πάνω αποκάλεσα ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΣΙΝΕΜΑΤΟΓΚΡΑΦΙ και πώς εντοπίζεται σε αυτό το προχειροφτιαγμένο σκουπίδι.
Από το οποίο έχεις δει όλα τα επεισόδια.
Ήμουν μικρός.