Quote Originally Posted by ikonoklast View Post
Aυτό που κάποιος δηλώνει «αυτόνομος», «καταστασιακός» ή «μητροπολιτάνος» ή οτιδήποτε αστείο ώστε να μπορεί να μη συμμετέχει πουθενά και να κάνει υποδείξεις στους πάντες είναι το καλύτερο πάντως.
Το πού συμμετέχει ο καθένας το ξέρει καλύτερα ο ίδιος. Καμία υπόδειξη δεν έγινε, μόνο κάποιοι αφορισμοί. Το πρόβλημα ποιο είναι δεν μπορώ να καταλάβω, μάλλον η απουσία κριτικής μέσα στην πλέμπα της αριστεράς (γιατί η κ.ε. σας σίγουρα κάνει κριτική, αλλά σιγά μην τη μαθαίνετε) σας έχει κάνει τα μυαλά κουρκούτια.

Σαλοθ σαρ, κανένα πέσιμο δε σου έκανα, πολιτικός ήταν ο λόγος που σου μίλησα αλλά είσαι τόσο βόδι που δεν παίζει να το κατάλαβες. Φίλους δόξα τον Πιπέρνο έχω, ένα άτομο με φωτογραφία του πολ ποτ και γύρω καρδούλες δε θα μου λείψει καθόλου.
Άτομα τέτοιου είδους δεν μπορείτε να "σεβαστείτε" καμία άποψη, πολύ απλά γιατί δεν έχετε δική σας. Παίζει το επίπεδό σας με το ζόρι να ξεπερνάει αυτό του μέσου μπάχαλου-ναδιραίου-πλατειακού που τόσο αρέσκεστε να βρίζετε.

edit: το ότι τόσο καιρό περνάτε το trolling για άποψη επιβεβαιώνει τα λεγόμενά μου. IQ πλατειακού.