περιπτερούδες πουτάνες του κεφαλαίου, καλά κάνουμε και σας τα τρωμε
περιπτερούδες πουτάνες του κεφαλαίου, καλά κάνουμε και σας τα τρωμε
Vielen Dank für alles was mal war
χεχ
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
mias kai anaferame periptoudes. sta lykeiaka mou xronia kata ta 8erina peirawtika frontisthria kaname xontres farses sthn peripterou tou dimotikou 8eatrou. se kapoio shmeio thn eixame ferei toso sta akra pou paratise to periptero mera mesimeri kai pige kai brike to diey8ynth tou frontistiriou na zitisei ta stoixeia mas gia kataggelia ston eisagelea peiraia. w nai ths eixame gamhsei thn panagia.
Ξέρεις τώρα, κάτω από το σπίτι σου γραμμένο "ΞΕΡΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΙΟ FORUM ΓΡΑΦΕΙΣ", "Ο ΜΙΤΣΜΑΝ ΣΕ ΨΑΧΝΕΙ", κλπ.
All alone, or in twos,
The ones who really love you
Walk up and down outside the wall.
Some hand in hand
And some gathered together in bands.
The bleeding hearts and artists
Make their stand.
And when they've given you their all
Some stagger and fall, after all it's not easy
Banging your heart against some mad bugger's wall.
h alitheia agaphte minmin einai oti einai sapio ayto pou ekanes.
twra vevaia de diorthwnetai opote kalh fagwsh pastas.
δε μιλαμε για περιπτερο με μονοποδαρο αναπηρο πολεμου...αλλα για περιπτερο με μπακαλαικο πισω οπου για αφθονα χρονια αφηνα ΚΑΘΕ μερα 20 με 30 ευρα στα ξυδοτσιγαρα
οποτε καλα της εκανα της ΠΟΥΤΑΝΑΣ
τεσπα τα ρεστα γινηκαν διαφορες σαρκες στα καρβουνα, κοινως ''ρετσινα''
και ω ναι η μερα εξακολουθει να ροκαρει αφου ακουσα το εξης μουχαμπετι: μια φαγανη πιπιτσα μαλωσε με τον καλο της και χωρισαν για ενα διαστημα, και ο καλος της επειδης την αγαπουσε πραγματικα ειπε να κανει μια κινηση καλης θελησις και ενδειξης του ερωτα του, η κινησις ηταν να την επισκευτει με ενα ταψι γεμιστα
σαφεστατα και τα ξαναφτιαξαν
συμβαινουν αυτα
η αλληλουχία ροκς με φακς κατανταει κουραστική ρουτίνα και ψυχοφθόρα διαδικασία άσε που μειώνεται η αξία του παρόντος θρεντ. Διακοπες κυριοι και κυριες, απο 10 Αυγούστου ως 2 Σεπτεμβριου. Με κλασικό ψιλοκωλοπαιδιστικο ελληνιστικό τρόπο σχεδόν εκβιαστικά - ξέρεις, έκλεισα 10 να φύγω. -και πότε γυρνάς; -2. -Πήρες και το σκ πριν και το σκ μετα; -Ε! ναι γιατί διαφορετικά θα πρεπε να πληρώσω 100 ευρω παραπανω. Μια μερα ειναι θα αντεξεις.
υγ περιμενω το επομενο φακς μου να χει να κανει με διακοπες και μπερδεμα. Επίσης γυρναω απο Αθήνα μέσω Ρίγας - Λετονίας - με 25 λεπτά διαθεσιμα για μετεπιβίβαση. Αυτο ειναι ενα πιθανο φακς για το μελλον...
Last edited by atom_smasher; 29-06-2012 at 04:03.
1) e4, c5
2) Νf3
Αυτό μου θύμισε ότι έχω πληρώσει κάτι συκωτάκια στο μανώλη το χασάπη με 50ευρω που για κάποιο λόγο ήταν ήδη από πριν δίπλα στην ταμειακή. Πήγα να βάλω το χέρι στην τσέπη να πλερώκω και πριν καλά καλά καταλάβω τι συνέβη πήρα το συκώτι, 45 ευρώ ρέστα και άφησα για πάντα την
κομμουνιστική μου αξιοπρέπεια. Για την ιστορία έγινε με δενδρολίβανο στο τηγάνι και πουρέ.
Να γίνει θρεντ LIFO εξομολογήσεις.
σε παρόμοια νέα, βραδινό ιντερσίτι από Κατερίνη για Θεσσαλονίκη με το ταμείο να έχει κλείσει από τις 22.00 όπως συνήθως, χώσιμο στο πρώτο βαγόνι, ο ελεγκτής ξεκινά να ψάχνει απ' το δεύτερο και πίσω, 14.4€ γουιν.
Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;
Σχεδον παντα οτι βρισκω το επιστρεφω, και αν μου δωσουν παραπανω ρεστα τους το λεω.
Αλλα μια φορα μιας κοπελας στο εργαστηριο της επεσε ενα 20δολλαρο και ηξερα και απο ποια ειναι μαλιστα γιατι μονο αυτη καθοταν εκει.
Το πηρα και κερασα μεσημεριανο και παγωτο μια φιλη μου.