Συγχαρητηρια! Και χρονια καλα και πολλα κιολας για τα γενεθλια σου!
Δεν ξερω σε τι φαση εισαι στη ζωη σου και τι αφηνεις πισω κλπ κλπ αλλα στο πλαισιο των κλισε φρασεων θα πω ‘ η αλλαγη είναι ο μοναδικος σταθερος παραγοντας στη ζωη’. Περα απo τα προφανη ξενερουα της προσαρμογης, νομιζω πως μαλλον πρεπει να επικεντρωθεις στην αυτοπεποιθηση και περφανεια για το επιτευγμα σου, να δεις την ολη φαση σαν ενα τσαλεντζ ακομα και να αναλογιστεις ότι στο μονοδρομο για μενα τουλ της οικονομικης μεταναστευσης που εχουν καταληξει οι νεαροι επιστημονες της χωρας μας πετυχες μαλλον το καλυτερο δυνατο. Για την οικοδομηση κοινωνικων δικτυων κλπ θεωρω πως ακομα εισαι σε ηλικια που κατι τετοιο ειναι παλευσιμο.
Και παλι συγχαρητηρια! Ευχομαι τα καλυτερα!
Ρε συ ηλεκτρα, χωρίς να θελω να σε προσβαλω ή να σε μουτζώσω, αλλα το ποστ σου μου κανε χειρότερη εντυπωση και απο το ξερό δικό μου μπράβο.σαν να δινει συμβουλες να πουμε καμια θειτσα μοντερνα.
1) e4, c5
2) Νf3
on topic twra. simera pali xipnisa kata tis 7. mhn exontas prwino skeftomai oti 8a prepei na perimenw mexri tis 8 na anoixei to tesco.fuck.
mpainw tesco website, briskw to store edw apo katw kai leei opening hour 06:00.my life rocks.paw gia krouasan.ante geia
![]()
μπορείς να βγάλεις τα λεοπάρ κ το μέικ απ και να βάλεις πλώρη για sunset strip![]()
Rock or Nothing
Δηλαδη σκοπευεις να πας στο επομενο er meeting? ενιγουει δε νομιζω οτι η σκηνη με το βρωμοξυλο θα ειναι η μονη αιτια που κανεις ηθοποιος δε θα θελε να σε παιξει..
Shall I say I was wrong, if I'm right?
καβαλαω την μοτοσυκλετα και ξεκιναω για εναν περιπλου τις πολεως μπας και δροσιστω απο τον ΛΙΒΑ
σε καποια φαση με πιανει μια ακαταμαχητη επθυμια για πορτοκαλιτα Φαντα
σταματαω σε περιπτερο διαλεγω μια ζουμερη και πλερωνω με πενταευρω
η περιπτερουχα με δινει ρεστα απο εικοσαευρω...αυτοστιγμη η μυτη μου γινεται γαμψη,αποκταω καμπουρα και τριβω ηδονικα τα χερια μου
ΓΡΑΠΩΝΩ τα ρεστα καβαλαω την μοτοσυκλετα και φευγω κανοντας σουζα
σημερα η ζωη ειναι καπως ωραια
το απογεμα σκεφτομαι να αγορασω παστες
ε το μαλλι και το κομπλεξ δεν κρυβοντε