Page 25 of 100 FirstFirst ... 1523242526273575 ... LastLast
Results 361 to 375 of 1491

Thread: Γυμναζεστε... (Άσκηση και Διατροφή από τους ειδικούς του ER)

Ξυδόμπαρμπας Raven Lord's Avatar

αυτό τα έχει όλα. το μεγαλύτερο μέρος είναι αναλυτική περιγραφή των ασκήσεων. μην τρομάζεις από το μέγεθος. τα προγράμματα διαρκούν 25' μαζί με το ζέσταμα. επίσης, παίζουν άπειρες παραλλαγές, γιατί σα μέθοδος δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πάνω από 8-12 βδομάδες. μετά θέλει αλλαγή.

από προσωπική πείρα, πάντως, σου λέω ότι καλύτερα και πιο γρήγορα αποτελέσματα έχεις όταν δουλεύεις ασκήσεις με μεγάλη ένταση σε λίγο χρόνο και ενεργοποιούνται όσο περισσότερες μυϊκές ομάδες γίνεται.
    Rock or Nothing

Spinning Jenny Kuolema's Avatar

Νομίζω ότι πρέπει να σου το δείξουν για να το κάνεις ή να το δεις κάπου έστω γτ δεν ξέρω τι είναι πχ ο κάθε κοιλιακός. Κοίτα, το ξέρω ότι είναι προτιμότερο αυτό που λες, αλλά δεν θέλει σχεδόν σε καθημερινή βάση; Εγώ προλαβαίνω 3 φορές την εβδομάδα και κάθομαι κανα δίωρο (1 μέρα ομαδικό+45' ελλειπτικό+διάδρομο και τις άλλες 2 μέρες full body workout λίγα σετ/πολλές επαναλήψεις + 45' ελλειπτικό+διάδρομο). Είναι αυτά σωστά αν θέλω ενδυνάμωση, αλλά ΟΧΙ όγκο (ναι, κάνω κ διατροφή προφανώς είπαμε).
    Feed my fear

υποτίθεται πρέπει να το κάνεις ανά 48 ώρες. εγώ δεν κάνω ποτέ τόσο αραιά βέβαια οπότε δεν ξέρω να σου πω.

αυτά που κάνεις εσύ μου φαίνονται μια χαρά πάντως. 2 ώρες ειναι υπεραρκετές. αν έχεις ήδη ένα 2μηνο σε αυτό το πρόγραμμα, συνέχισε 1-2 μήνες ακόμη.

τα παρακάτω είναι για όταν θελήσεις να προχωρήσεις:
    ίσως πρέπει να σκεφτείς να ανεβάσεις ένταση στην αερόβια και να μειώσεις το χρόνο (φαντάζομαι διάδρομο-ελλειπτικό κάνεις σε 120-140 σφυγμούς τώρα).
    επίσης, μην κολλάς στο "πολλές επαναλήψεις". κάνε 3-4 σετάκια των 8-10 σε κάθε άσκηση, απλά φρόντισε να είναι όσο πιο γρήγορα μπορείς χωρίς να χαλάς την τεχνική με σταθερά μικρά διαλείμματα ενδιάμεσα (45'' ή 60'' όσο αντέχεις). έτσι, βέβαια, δε θα πρέπει να ξεπερνάς τα 45' στις ασκήσεις (αν αντέχεις να κρατάς ψηλή ένταση, μισή ώρα είναι μια χαρά). και με τα 45' αερόβιας θα είσαι κομπλέ. αν μπορείς κάνε άλλη 1 φορά την εβδομάδα έστω και ένα 45λεπτο.
    Rock or Nothing

Spinning Jenny Kuolema's Avatar

Thanks ρε συ Πολύ θέλω να το προχωρήσω. Να ξεπεταχτεί λίγο και το 2ο κουτσούβελο και θα προστεθεί κι άλλη μια μέρα στάνταρ.
    Feed my fear

Mary Ann Cotton enitharmon's Avatar

τι παιζει οταν ενας μυς (περιοχη γονατου συγκεκριμενα) ειναι λίγο μουδιασμένος; όχι πιασμένος όπως την επόμενη μέρα μετά από έντονη άσκηση, μουδιασμα (ψιλοχοντρο). Έτρεξα κανονικά προχτές, νομίζω μετά τις διατάσεις ένιωσα μια ενόχληση, χτες τίποτα, σήμερα με έπιασε. Να πάω για τρέξιμο και όσο μπορέσω ή παίζει τραυματισμός;
    Vielen Dank für alles was mal war

Senior Member freak brother's Avatar

θα σου προτεινα να το ξεκουρασεις λιγο .
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

Quote Originally Posted by enitharmon View Post
    τι παιζει οταν ενας μυς (περιοχη γονατου συγκεκριμενα) ειναι λίγο μουδιασμένος; όχι πιασμένος όπως την επόμενη μέρα μετά από έντονη άσκηση, μουδιασμα (ψιλοχοντρο). Έτρεξα κανονικά προχτές, νομίζω μετά τις διατάσεις ένιωσα μια ενόχληση, χτες τίποτα, σήμερα με έπιασε. Να πάω για τρέξιμο και όσο μπορέσω ή παίζει τραυματισμός;
    καταρχήν, αντίθετα με όσα "ξέρουν" οι περισσότεροι, οι διατάσεις δεν έχει αποδειχθεί ότι βοηθούν σε τίποτα απολύτως. μάλιστα, είναι σχεδόν σίγουρο ότι πριν την άσκηση μειώνουν τις επιδόσεις και αυξάνουν τον κίνδυνο τραυματισμού. οι μελέτες συνεχίζονται για το τι προκαλούν μετά την άσκηση, αλλά προσωπικά θα σου πρότεινα να τις αποφεύγεις. ως ζέσταμα (πριν) και αποθεραπεία (μετά) να προτιμάς πιο εύκολες και χαλαρές εκδόσεις της άσκησης που θα ακολουθήσεις, έτσι προετοιμάζεις σωστά τους μυς για τη δοκιμασία που θα ακολουθήσει.

στην περίπτωσή σου τώρα, το μούδιασμα και ο πόνος είναι προειδοποίηση τραυματισμού, οπότε γνώμη μου είναι να ξεκουραστείς. δεν είναι κακό όμως να κάνεις κάποιες ελαφρές ασκήσεις για την περιοχή που νιώθεις έτσι. αφενός θα δοκιμάσεις το πόδι σου και αφετέρου η αιμάτωση του μυ, μπορεί να επιταχύνει την αποθεραπεία. σε καμία περίπτωση μη ζοριστείς όμως.
    Rock or Nothing

O Raven έχει δίκιο για το θέμα διατάσεις.
    Όσον αφορά αυτό το μούδιασμα που λες, έχω πάθει κάτι παρόμοιο παλιότερα στο ίδιο σημείο και μου είχε πει ο ορθοπεδικός ήταν από υπερκόπωση. Ένιωθα απλά ένα μούδιασμα στο μυ, όχι πόνο ή τράβηγμα.
    Το ζόρισες παραπάνω από ότι συνήθως τον τελευταίο καιρό;
    Όπως και να'χει, πιστεύω ότι καλό θα ήταν για κάποιες μέρες να μην τρέξεις μέχρι να δεις ότι υποχωρεί.

ρεταλι BURNIN AMBITION's Avatar

εγω πλεον οποτε παω για μπανιο κολυμπαω μιαμιση ωρα σερι αλλα τα κιλα δε χανονται τοσο γρηγορα οσο θα επρεπε. φακ μαι λαιφ
    ποθτανα ολα
    <Mitsmann>
    ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε

iola 11
    www.facebook.com/iola11
    www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band

Quote Originally Posted by Atropos View Post
    Κατά τ' άλλα, γι αυτόν το λόγο το GoT είναι σειρά με @@. Αν ήταν να κερδάει πάντα ο καλός και ο Ολυμπιακός με το Αιγάλεω, θα βλέπαμε Σβαρτσενέγκερ.

Anti-Hero Reject's Avatar

Αφού ρε Μπέρνη:
    α) Είσαι 33 χρονών= μεταβολισμός στροφάρει πιο αργά
    β) Τρως 4 παγωτά την ημέρα....
    Barry Prudom-He's Public Enemy No1.

Mary Ann Cotton enitharmon's Avatar

Quote Originally Posted by JnB View Post
    Το ζόρισες παραπάνω από ότι συνήθως τον τελευταίο καιρό;
    την προηγουμενη πέμπτη ήμουν "δείγμα" ενός υποψηφίου διδακτορα φυσικής αγωγής για το διδακτορικό του, εξετάζει κάτι στη σχέση τένοντα-μηνίσκου-μυ και ήμουν καμια ώρα push push push για να πιάσω μέγιστη δύναμη σε γωνία γονάτου 70 μοιρών περίπου. Έκανα ζέσταμα πριν το πείραμα, αλλά παίζει να έγινε εκεί μαλακία. Ή απλά έγινε με τις διατάσεις τη Δευτέρα, μέχρι τότε δεν είχα θέμα και σήμερα ήμουν έξω για δουλειές και μ'έπιασε.

raven ευχαριστώ. βαριέμαι του θανατά να πάω κολυμβητήριο τώρα, οπότε κανα μασαζ και τίποτα ελαφρύ για σήμερα
    Vielen Dank für alles was mal war

Ε μάλλον αυτή η καταπόνηση το πείραξε.
    Ξεκούρασε το 3-4 μέρες και αν συνεχίσει το ίδιο, γιατρό.

ρεταλι BURNIN AMBITION's Avatar

Quote Originally Posted by Reject View Post
    Αφού ρε Μπέρνη:
    α) Είσαι 33 χρονών= μεταβολισμός στροφάρει πιο αργά
    καντα 7 και εισαι μεσα. πλακα πλακα, εχω κοψει ολες τις μαλακιες. δε τρωω δε πινω, μονο φαγητακι σπιτικο νορμαλ, και τιποτα. περσυ σε ενα μηνα κολυμπι κανα 45λεπτο τη μερα,κανα 4αρι φορε τη βδομαδα, και να πινς αβερτα αλκοολ, εχασα 7 κιλα. φετος κολυμπαω μιαμιση ωρα, μου βγαινει ο πατος, δε πινω, και δε χανω. εχω κολησει στα 83. βεβαια εω τουμπανιασει, αλλα τι να το κανεις....
    Last edited by BURNIN AMBITION; 28-06-2012 at 08:46.
    ποθτανα ολα
    <Mitsmann>
    ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε

iola 11
    www.facebook.com/iola11
    www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band

Quote Originally Posted by Atropos View Post
    Κατά τ' άλλα, γι αυτόν το λόγο το GoT είναι σειρά με @@. Αν ήταν να κερδάει πάντα ο καλός και ο Ολυμπιακός με το Αιγάλεω, θα βλέπαμε Σβαρτσενέγκερ.

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

Quote Originally Posted by Reject View Post
    προσπαθώ να εξηγήσω γιατί είμαι στο πάτωμα !
    Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ

cabrón Xtikio's Avatar

το βρήκες;

Tags for this Thread