ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!
Πλησιάζει το καλοκαίρι...
molis to eida. ta effe gamisan kwlous gamwtoxrhstomou. oneirwxh.
2 wres me to stoma anoikto san na xazeyeis thn orofh tou st pauls.
to story eixe kapoio endiaferon alla h ais8htikh/skhno8esia htan pou gamise.
se polla shmeia oi eikones 8ymhxan ekeino to comic tou jodorowsky pou ebaze palia
to 9 ths eley8erotypias.
katatalla me aliens kamia sxesh. me exairesh to teleytaio ena lepto, isws kai ligotero.
ps 1. to eida se 3d kai den nomizw oti to ekane pio entypwsiako aposo hdh einai, opote 8a proteina na mhn to deite se 3d. Alla epilexte th megalyterh Mall o8onh pou mporeite na breite.
ps 2. paizoun h lisbeth opws anafer8ike, opws kai o micheletto apo to borgias kai o russell stringer bell apo to wire.
ps 3. sto imdb exei 8.5/10 kai den nomizw na meiw8ei idiaiterws.
Ωχ, βγήκε στις αίθουσες; Νόμιζα ότι έχει 1-2 μήνες ακόμα...
Στην Αγγλια και σε αλλες χωρες της Ευρωπης μονο, στην Ελλαδα βγαινει στις 5 και στην Αμερικη στις 8...
Χμ, κάτι τέτοιο δεν ισχύει, μάλλον δεν θα θυμάσαι το Alien του '79 στις λεπτομέρειές του. Δεν θα επεκταθώ προφανώς για να μην σποϊλάρω, αλλά α) υπάρχει απόλυτη σχέση μεταξύ των δύο ταινιών, β) καλό θα ήταν να δείτε την προαναφερθείσα ταινία πριν πάτε στον κινηματογράφο για τον Προμηθέα.
Κατά τ' άλλα το είδα. Γάμησε. Αφήνει ερωτήματα (εκτός κι άν είμαι μπουμπούνας και δεν κατάλαβα όλες τις απαντήσεις), και πιθανολογώ ότι σύντομα θα μιλάμε για το 2ο μέρος του Προμηθέα.
Όταν κάποιος το δει, ας κάνει νόημα να πούμε και τίποτα γύρω από την πλοκή εντός spoiler.
Το 3D το συστήνω, περιείχε μια σκηνή που ήταν λες και γυριζόταν στα δύο μέτρα από τον θεατή.
Αφήνει πιο πολλά ερωτήματα από ότι απαντάει. Υλικό για το δευτερο.
Αναμεικτα συναισθήματα για την ταινία. Σε καμία παρίπτωση δεν χαλάστηκά που το είδα αλλά μάλλον περίμενα περισσότερα. Αρκετά εντυπωσιακή πάντως.
Παρακάτω έχει σπόιλερ ε.
Spoiler
I don't do drugs. I am drugs.
Μολισ το ειδα, γαμησε πιστευω αν και γενικα το σαι-φαι δεν μ αρεσει, φεβερη ατμοσφαιρα/προσεγγιση
Oσοι δεν ειδατε ακομα μην ανοιξετε
Spoiler
Σπόιλερ Αλέρτ, Σπόιλερ Αλέρτ
Spoiler
λοιπον εγω αμπαλος ειμαι απο τις ταινιες της σειρας, αλλα ψηθηκα με το τρειλερ και εβαλα να κατεβαινει πακετακι με τις 4 πρωτες ταινιες. με Predator να ασχοληθω;
LOL.
Δεν έχεις δει τον πρώτο Κυνηγό; Τί να απαντήσω τώρα;;;; ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΩΔΗ ΣΤΟ ΜΙΝΙΓΚΑΝ.
ε κατι σβαρτζενεγκερ ειδα και δεν ψηθηκα. ασε που δεν ειμαι και πολυ του minigun.
Περιμένω ποστ-κατηγορώ του Burnin.