οταν πινω ενα ποτηρι νερο πρεπει να το πιω ολο ΠΡΕΠΕΙ![]()
οταν πινω ενα ποτηρι νερο πρεπει να το πιω ολο ΠΡΕΠΕΙ![]()
ΜΠΛΑΚ ΜΕΤΑΛ ΜΑΓΕΙΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ
Όσα στυλό έχουν μαλακιούλες παπαρίτσες και καλά για να τα κρατάς καλύτερα (λάστιχα/εγκοπές/whatever) αν γίνεται τα γυρίζω από την ανάποδη/βγάζω/καταστρέφω, όχι για άλλο λόγο αλλά επειδή είμαι ΤΡΟΥ και δεν χρειάζομαι τέτοιες φλωριές...
Shall I say I was wrong, if I'm right?
Συμφωνω σε ΟΛΑ ακριβως οπως τα εχεις γραψει, εκτος απο το τελευταιο γιατι δε με αφορα, και απο το τεταρτο, το οποιο εγραψες αναποδα.
Το σωστο φυσικα ειναι "κωλοβαραω για 2 βδομαδες, και μετα ειμαι ικανος να δουλεψω ολοκληρα μερονυχτα για να φυγει η εννοια"
Επισης, συνηθως (δηλαδη 9/10 φορες) δεν τρωω παγωτο με βαφλα, κεικ, κρεπα. Αλλα οταν τρωω, ναι, στο πλαι απλα.
Το καλαμάκι στον φραπέ-φρέντο.
Μη μου τον φέρεις με κάνα πράσινο ή μπλε ρε φίλε, θα μου το αλλάξεις. Μαύρο ή στις καλές μου και το κόκκινο το συγχωρώ.
αν αλλαζεις μονος σου το καλαμακι η το βαζεις στη θεση του εσυ γιατι στη θηκη με τα "διαφορα χρωματα" τραβηξες πρασινο η μπλε, ειναι καηλα-καμμενια.
αν εχεις στειλει ατομο που δουλευει να στο αλλαξει επειδη ειναι πρασινο η μπλε, μαντεψε τι ειναι.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
Το αλλάζω από τον διπλανό. Αν κάθομαι στο μπαρ το αλλάζω μόνος. Αν κάθομαι στου διαόλου τη μάνα, ε, δεν κάνω τίποτα. Δεν είπα οτι γυρίζω και το ποτήρι πίσω.
χμ, το "μη μου τον φερεις με πρασινο η μπλε, θα μου τον αλλαξεις" δεν σημαινει ακριβως αυτο, αλλα εγω ειμαι καλο παιδι και πιστευω οτι ολοι ειστε καλα παιδια!!
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
Εν τη ρύμη του λόγου μου ξέφυγε κάτι παραπάνω,σε ευχαριστώ για την καλοσύνη σου. Επίσης αυτό γίνεται μόνο στον φρέντο, ο φραπές είναι σκέτος αχτύπητος χωρίς καλαμάκι.
ελα απλο ειναι. ξερναςπανω της
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
Να σηκώσουν το χέρι όσοι τραβάνε καζανάκι πριν τελειώσουν το κατούρημα για να κερδίσουν χρόνο.
Мама Люба давай, давай, давай