Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.
εχω κανει μονολογο μιας ωρας στα αγγλικα.
δεν παιζω ξυλο.
Δεν υπαρχει χειροτερο απο το να τρως περπατωντας.
Η εργενικη ζωη ενος μεταναστη σε κανει να μη σκεφτεσαι απο ενα σημειο και μετα τετοια πραγματα.
Τρως μονος σου στα McDonalds, τρως μονος σου σε παγκακι, τρως μονος σου περπατωντας, δεν τρως ουτε μονος σου κτλ.
eponimo pink se fixxxer pou einai xtupimenos apth zwh.
'Οταν πιάνω να μαγειρέψω, μ'αρέσει να πίνω μια μπύρα ή ένα ποτήρι κρασί κατά τη διάρκεια. Με κάνει να νιώθω πολύ GROWN UP.
όταν βάζω τα ακουστικά πρέπει οποσδήποτε το λεφτ στο λέφτ και το ράιτ στο ράιτ
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
όταν ήμουν μικρός, είχα δει το Κρίτερς. από τότε όποτε ξαπλώνω στο κρεβάτι πρέπει οπωσδήποτε χέρια και πόδια να είναι πάνω σε αυτό, να μην προεξέχουν/κρέμονται ούτε ένα εκατοστό.
Kατάλοιπο παιδικής βλακείας, κάθε φορά που διψάω και κατουριέμαι ταυτόχρονα, ΠΡΩΤΑ πίνω νερό και ΜΕΤΑ κατουράω, ώστε να βγει και αυτό.
All alone, or in twos,
The ones who really love you
Walk up and down outside the wall.
Some hand in hand
And some gathered together in bands.
The bleeding hearts and artists
Make their stand.
And when they've given you their all
Some stagger and fall, after all it's not easy
Banging your heart against some mad bugger's wall.
τις περισσότερες φορές όταν έχω στο πιάτο κρέας το χαιρετάω πρώτα....
satan was a lez
^ +1 , καιλα ειναι να μην το προσεχεις.
Χειμωνα 2005 εβαζε καθε βραδυ στον Αλφα (νομιζω) μετα τις 2 "ER: Στην Εντατικη". Ηταν τοσο ανουσια και βαρετη η ζωη μου εκεινη την περιοδο, που ολη τη μερα περα απο δουλεια και οποιαδηποτε σχολη μπορει να παρακολουθουσα ελαχιστα, η καλυτερη στιγμη της ημερας μου ηταν η ωρα που ξεκινουσε το ER και εβλεπα 2-3 επεισοδια στη σειρα (γιατι τοσα εβαζε). Μεσα σε δυο μηνες ειχα δει 3-4 σεζον.
Κουβαλάω πολύ συχνά και το ds και το psp στην τσάντα όταν πηγαίνω στο γραφείο. 19 στις 20 φορές "ντρέπομαι" να παίξω στο μετρό (ειδικά όταν είναι μικρά παιδιά στο ίδιο βαγόνι) οπότε καταλήγω να διαβάζω βιβλίο ή να παίζω παιχνίδια στο κινητό... Αλλά κάθε μέρα και τα 2 στην τσάντα...
Shall I say I was wrong, if I'm right?