Quote Originally Posted by BURNIN AMBITION View Post
antegrapsan dragonlord!!!
oson afora th dhmiourgia xana. th pshfise enas filos. mou esteile na mpwsto site tous. divasa tis theseis tous. den einai toooso karagiozides. se polla shmeia sumfwnw apoluta mazi tous. exoun epishs kapoia alla pou neofileleutherofernoun kai mou th spane. pantws epoudeni den einai kakoi kai sigoura de tha me alage na mpainan sth voulh. kapoies apo tis theseis tous tis thewrw autonohtes alla dustuxws de tis exou nensternistei polloi. tespa..
Γνώρισα μια κοπέλα που έδινε φυλλάδια προεκλογικά για την δημιουργία ξανά. Την ρωτήσαμε να μας δώσει info για τον υποψήφιο βουλευτή που εκπροσωπούσε. Όταν μας είπε οτι είναι επιχειρηματίας ρωτήσαμε τι επιχείρηση έχει γιατι πάνω κάτω στην επαρχεία όλα ειναι γνωστά. η κοπέλα (αλλοδαπή "οικονόμος" του υποψηφίου) μας είπε "Το αφεντικό μου δεν έχει εδώ επιχείρηση, έχει στην Κόστα Ρίκα κάποιες). Δεν θέλω να κατηγορήσω τον συνδιασμό σε καμία άποψη, αλλά είμαι επιφυλακτικός σε σχέση με τους, του κόματος, διότι προμοτάρουν οτι είναι απλοί καθημερινοί άνθρωποι, επιχειρηματίες (με επιχειρήσεις στο εξωτερικό να μην πληρώνουν κ φόρους στην Ελλάδα). Επίσης οι φιλοευρωπαικές τους τάσεις είναι άλλο ένα - στην συνολική εικόνα που μου δείνει το κόμα.