Page 24 of 27 FirstFirst ... 142223242526 ... LastLast
Results 346 to 360 of 401

Thread: CHAMPIONS LEAGUE 2011-2012

Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    Quote Originally Posted by Odonian View Post
    Εγώ απλά θέλω να σχολιάσω ότι όταν το ματς είναι έτσι (με μια Μπαρτσελόνα σε ένα Καμπ Νου), το τι είναι ευκαιρία για τη μια ομάδα και τι για την άλλη είναι πολύ διαφορετικό. Για την Μπάρτσα ευκαιρία (και έκανε μερικές) ήταν τα τετατετ που έφερε μέσα στη μεγάλη περιοχή. Για την Τσέλσι όμως ευκαιρία ήταν πχ και η φάση που είναι ένας με έναν ο Τόρρες κοντά στη μεσαία γραμμή και κάνει μαλακία κοντρόλ - αν δεν το έκανε έβγαινε μόνος του με ένα χωράφι μπροστά και μόνο τον τερματοφύλακα.
    Auta ta pisteueis ontos?
    Να σου πω το εξής. Πέτα 10 φορές τι μπάλα σε ένα φορ τέτοιου επιπέδου με έναν αμυντικό μόνο μπροστά του στη σέντρα. Τις περισσότερες φορές θα τον κόψει, τις λίγες που δε θα το κάνει, θα βάλει το γκολ. Περισσότερη ευστοχία έχει ένας αντίστοιχος φορ που κάνει σουτ λίγο έξω από μια περιοχή γεμάτη σώματα; Δε νομίζω και ας έχει σίγουρες τς 10 τελικές. Δε σου λέω ότι είναι καλύτερο να δίνεις τη μπάλα στον άλλο και να τρέχεις στην αντεπίθεση, αλλά αν το κάνεις με σχέδιο και τους κατάλληλους παίκτες μπορείς να γίνεις παραγωγικότατος με ελάχιστα σουτ. Στο συγκεκριμένο ματς η Μπαρτσελόνα ήταν πιο παραγωγική ακόμα και έτσι, αλλά 2 φορές τους έφυγε, 2 γκολ, άντε γεια.

Το δεύτερο ματς (που ήθελα περισσότερο να δω) δεν το είδα λόγω δουλειάς, αλλά είδα τελευταία λεπτά και παράταση. Λογικά η Ρεάλ ήταν ψόφια σε εκείνο το σημείο, οπότε μάλλον το καλό το έχασα. Πρόλαβα όμως τη διαφήμιση της ΕΡΤ!
    Neon Dreamers Nevermore Fan Club

lcsgp FIXXXER's Avatar

0 στους 2 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Ρε μλκ το πρωτο γκολ της Τσελσι ειναι ενα αριστουργηματικο γκολ, τοσο για την πασα, οσο και για την εκτελεση στο τετ α τετ. Δε μπαινει καθε μερα τετοιο γκολ, ουτε απο καθε ομαδα. Ειναι ευκαιρια για οποιαδηποτε ομαδα, οσο ευκαιριες ηταν και οι καπου 10 αντιστοιχης ευκολιας/δυσκολιας που δημιουργησε η Μπαρτσελονα. Το γεγονος οτι βαζεις το 2-2 στο 90φευγα στην κουβεντα, με 10 παικτες της Μπαρτσελονα μπροστα απο το κεντρο και τον Τορρες οχι απλα περιπτερακι αλλα σουπερμαρκετ, δε θα το σχολιασω. Ειναι υπερανω κριτικης αυτο το γκολ, οπως επισης και αχρειαστο, αφου και χωρις το γκολ περνουσε η Τσελσι. Γενικα πας να βγαλεις ξερω γω οτι οκ οι δυο ομαδες ηταν ισοδυναμες και περασε η ελαφρως καλυτερη ή κατι τετοιο. Οταν στο πρωτο ματς τα σουτ προς την εστια της Τσελσι ηταν ΕΝΑ. Το γκολ. Οταν στο δευτερο ματς εγινε τετοιο κατενατσιο που εχουμε να δουμε απο το Euro2004 και την Ιντερ πριν 2 χρονια κοντρα στη Μπαρτσελονα. Ε οκ.

Οσον αφορα τα σημερινα, μονο για καυλι στον Μουρινιο, τιποτα αλλο.

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

6 στους 6 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Για την Τσέλσι , όταν μιλάμε για μια ομάδα που τον Μάρτη γελάγαμε με την πάρτη της και ο μονόφρυδος Ιταλός με α και ου την πήγε τελικό μαγκιά του.
    Και κάπου εδώ είναι και η καύλα του ποδοσφαίρου , δεν κερδίζει η καλύτερη τεχνικά ομάδα, αλλά η ομάδα που ακουμπάει και τα 2 της αρχίδια στο γήπεδο και τα θυσιάζει, μπράβο λοιπόν στην Τσέλσι και μπράβο στον Ντι Ματέο που βρήκε το σύστημα που ταιριάζει στην φετινή τσέλσι για να πάρει αποτελέσματα. Ναι και κωλάρα είχε η τσέλσι, αλλά είπαμε, γιαυτό γουστάρουμε μπάλα.

Μπάγερν : σε μια μέρα που ρομπεν και γκόμεζ δικαίωσαν όσους τους θεωρούν μέτριους (σε τέτοιο επίπεδο έτσι?) και γενικά μια αμυντική γραμμή που ακόμα και η ΑΕΚ θα έκανε πάρτυ , όχι απλά πέρασε με τσαμπουκά , αλλά κακός τελικά έφτασε και στα πένταλτυ. Για μένα παραμένει ένα μεγάλο ανέκδοτο ο Μουρινχο και haters gonna hate. To ματσάκι έπρεπε να το πιέσει και να βάλει 4 γκολ, αντ αυτού , έπαιξε μπαλίτσα κοτ κοτ και τον ήπιε. Διαιτησία τραγική και εχτές, αλλά εγώ τα λέω και με φασκελώνετε , όταν βλέπεις μπαλάρα σταρχιδιασουκιολαςτακορακια
    Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ

314222 Mitsmann's Avatar

1 στους 2 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

το πρωτο γκολ της τσελσι ειναι αριστουργηματικη πασα, εκπληκτικη εκτελεση (με βαση τη σημασια και το σημειο του αγωνα) αλλα ρε πουσταρα Βαλντες τι στο καυλι κανεις εκει εξω, ο Ραμιρες μπαινει απ τη γωνια της περιοχης, τι κανεις, βολτα το κανις σου?
    "Τι χτυπαω??"

"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."

lcsgp FIXXXER's Avatar

8 στους 15 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Senior Member freak brother's Avatar

2 στους 2 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Quote Originally Posted by Mitsmann View Post
    το πρωτο γκολ της τσελσι ειναι αριστουργηματικη πασα, εκπληκτικη εκτελεση (με βαση τη σημασια και το σημειο του αγωνα) αλλα ρε πουσταρα Βαλντες τι στο καυλι κανεις εκει εξω, ο Ραμιρες μπαινει απ τη γωνια της περιοχης, τι κανεις, βολτα το κανις σου?
    τι εννοεις τι κανει? Μιλαμε για τον Βαλντες.
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

Senior Member MaX Payne's Avatar

Quote Originally Posted by KoiliaSamprela View Post
    .

Μπάγερν : σε μια μέρα που ρομπεν και γκόμεζ δικαίωσαν όσους τους θεωρούν μέτριους (σε τέτοιο επίπεδο έτσι?) και γενικά μια αμυντική γραμμή που ακόμα και η ΑΕΚ θα έκανε πάρτυ , όχι απλά πέρασε με τσαμπουκά , αλλά κακός τελικά έφτασε και στα πένταλτυ. Για μένα παραμένει ένα μεγάλο ανέκδοτο ο Μουρινχο και haters gonna hate. To ματσάκι έπρεπε να το πιέσει και να βάλει 4 γκολ, αντ αυτού , έπαιξε μπαλίτσα κοτ κοτ και τον ήπιε. Διαιτησία τραγική και εχτές, αλλά εγώ τα λέω και με φασκελώνετε , όταν βλέπεις μπαλάρα σταρχιδιασουκιολαςτακορακια
    ανεκδοτο τον θεωρεις προπονητικα η' λογω συμπεριφορας;

για χθες δυνατα μπηκε η Ρεαλ και πιεσε στην αρχη
    μετα το 25 και το 2-1 φανηκε οτι δεν μπορουσε δεν ειχαν δυναμεις να πιεσουν και να βαλουν 4 γκολ
    και πολυ μετριο παιχνιδι απο πολλους παιχτες της Ρεαλ

Quote Originally Posted by MaX Payne View Post
    .

ανεκδοτο τον θεωρεις προπονητικα η' λογω συμπεριφορας;
    και τα 2

Senior Member MaX Payne's Avatar

προπονητικως πως τον θεωρεις ανεκδοτο

προπονητης που πηρε CL με την Ιντερ και Πορτο
    και εχει παρει πρωταθλημα σε 4 χωρες και το πηρε απο αυτη την Μπαρτσελονα ε δεν γινεται ναναι ανεκδοτο οσο τρομπας και να φαινεται απο αυτο που βγαζει σε χαρακτηρα (αν και πρεπει ναναι και λιγο ηθοποιος)

2 στους 2 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

βασικα περισσοτερο στο χιουμαν μανατζμεντ ειναι καλος παρα στην προπονητικιά.
    ολες του οι ομαδες εχουν ενα ατσαλι κ ενα κωλοπαιδιστικο αττιτιουντ 'μας κλανετε τ αρχιδια', ειτε ειναι ο χασικλιακος ειτε η ρεαλ.
    ντοπαδορος ολκης.

Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    Γενικα πας να βγαλεις ξερω γω οτι οκ οι δυο ομαδες ηταν ισοδυναμες και περασε η ελαφρως καλυτερη ή κατι τετοιο.
    Όχι, αλλά δεν πειράζει.

Πάντως ας υπολογίσουμε στην απόδοση της Ρεάλ ότι λίγες μέρες πρίν έφερνε διπλό στο Καμπ Νου ε.
    Neon Dreamers Nevermore Fan Club

A1DDJZZ Magellan's Avatar

1 στους 1 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

αν εφερνε χ θα ηταν πιο ξεκουραστη;
    I swear on tomorrow, if you take this chance
    Our lives are this moment, the music - the dance
    And here in this labyrinth of lost mysteries
    I close my eyes on this night and you're all that I see

0 στους 1 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

και εχει παρει πρωταθλημα σε 4 χωρες και το πηρε απο αυτη την Μπαρτσελονα ε δεν γινεται ναναι ανεκδοτο οσο τρομπας και να φαινεται απο αυτο που βγαζει σε χαρακτηρα (αν και πρεπει ναναι και λιγο ηθοποιος)
    αν εξαιρέσεις την πόρτο που δεν έχω ιδέα για το τι έκανε, αλλά θεωρώ ότι όντως θα έκανε κάτι σημαντικό. Στα ρέστα όμως με τα λεφτά που είχε για μπάτζετ ακόμα και ο μπάμπης ο τενές δεν θα τα πήγαινε άσχημα, ο δε Δώνης θα είχε πάρει τα διπλά.
    Εμένα ο προπονητής κρίνεται από 3 πράγματα α) με τι μπάντζετ κάνει ότι κάνει β)τι νοοτροπία περνάει στην ομάδα ως "αθλητική ομάδα" , και γ)τι θα θυμόμαστε από το σύστημά του.
    Νομίζω είμαι ξεκάθαρος.

Vic Ford Prefect's Avatar

Quote Originally Posted by commissar View Post
    σε ημιτελικό τσουλου μέσα στο καμπ νου έχαναν 2-0, έπαιζαν με παίκτη λιγότερο και το έκαναν 2-2. nuff said, δεν μπορώ να καταλάβω τι συζητάτε, από πότε "ε μαλάκα με 10 παίκτες στη μικρή περιοχή δε στρέχει, επανάληψη" ;
    Να σου πω τι συζητάω εγώ για να έχουμε closure, γιατί δεν έγινε κατανοητό.

Κατ'αρχάς βαρέθηκα να μετράω το πόσες φορές έγραψα για δίκαιη πρόκριση και σίγουρα δεν έγραψα ποτέ "ε μαλάκα έτσι το κέρδιζε ο καθένας, δεν μετράει, πάμε από την αρχή, ουά".

Έγραψα ότι ο οχετός αντι-μπαρτσισμού (που σας πληροφορώ ότι πρήζει εξίσου τα παπάρια όσο και ο εμετός τρεντο-μπαρτσισμού σε ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΩΝ ΠΕΤΡΙΝΩΝ ΧΡΟΝΩΝ) έχει οδηγήσει πολλούς (και εδώ μέσα) να γράφουν ΜΠΟΥΡΔΕΣ για κακή επίθεση παρηκμασμένη και να μην γίνεται ούτε μία κουβέντα για το πιο κατενάτσιο που έχει παιχτεί ποτέ τα τελευταία χρόνια οπουδήποτε. Τίποτα, απολύτως φυσιολογικό να παίζει ο Ντρογκμπά αριστερό μπακ, να το σύστημα που ταιριάζει λέει στην Τσέλσι. Επική η πρόκριση, σύμφωνοι, τα συμπεράσματα που βγήκαν την επομένη βρίσκω τραγικά. Ιδιαίτερα δε τα συμπεράσματα που αφορούσαν την ομάδα μου.

Τα συγκεκριμενοποίησα ποια ήταν, ποιες οι διαφωνίες μου, έφαγα τις μούτζες μου, ησυχάσαμε όλοι. Αλλά όχι και να μου λες ότι τα γράφω αυτά γιατί με τσούζει λες και είμαι δεκάχρονο.
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

και με γεύση μέντας croissant429's Avatar
    σε περιπτερα και επιλεγμενα βιβλιοπωλεια....

1 στους 4 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

αν εξαιρέσεις την πόρτο που δεν έχω ιδέα για το τι έκανε, αλλά θεωρώ ότι όντως θα έκανε κάτι σημαντικό. Στα ρέστα όμως με τα λεφτά που είχε για μπάτζετ ακόμα και ο μπάμπης ο τενές δεν θα τα πήγαινε άσχημα, ο δε Δώνης θα είχε πάρει τα διπλά.
    Εμένα ο προπονητής κρίνεται από 3 πράγματα α) με τι μπάντζετ κάνει ότι κάνει β)τι νοοτροπία περνάει στην ομάδα ως "αθλητική ομάδα" , και γ)τι θα θυμόμαστε από το σύστημά του.
    Νομίζω είμαι ξεκάθαρος.
    τα λέγαμε και στο appreciation thread και μας κράζανε κάποτε,
    καλός μανατζαρέος είναι αλλά δεν έχει "βγάλει" ούτε ένα παίκτη ο Μουρίνιο (κοινώς τρώει από τα έτοιμα...)
    don't break the fucking circle