Page 23 of 27 FirstFirst ... 132122232425 ... LastLast
Results 331 to 345 of 401

Thread: CHAMPIONS LEAGUE 2011-2012

Anti-Hero Reject's Avatar

7 στους 8 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Με ευχαρίστηση βλέπουμε οπαδούς της ομάδας της Unicef να κλαίγονται.
    ..και περιμένουμε την άλλη την πουτάνα, την Ρεάλ, να περάσει σήμερα ώστε στον τελικό να απλωθεί πάλι το τρίτο πόδι....

ΦΑΕ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥ DROGBA, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΩΡΑ, ΠΑΡΑ ΜΕΤΑ.
    Barry Prudom-He's Public Enemy No1.

Vic Ford Prefect's Avatar

2 στους 2 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Ωπ, οπαδός Τσέλσι πάνκη μου;

Η Ρεάλ πάντα πούτσα να τρώει και οι άλλοι να πα να γαμηθούνε.
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

Anti-Hero Reject's Avatar

Οπαδός Λίβερπουλ παρακαλώ.

Αλλά η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ να κάνουν κλαρίνο, και έχει ο Αλλαχ.
    Barry Prudom-He's Public Enemy No1.

Senior Member ion_storm's Avatar

2 στους 3 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Quote Originally Posted by Ford Prefect View Post
    Εσύ δηλαδή τι ακριβώς κριτική κάνεις στην Μπάρτσα ion_storm; Ότι κάνει κοιλιά επειδή δεν μπορεί να κάνει πλειστέισο απέναντι σε δέκα άτομα στα δύο μέτρα; Που βρήκε 2 φορές δοκάρι ο Μέσι; Κοιλιά κάνει γιατί δεν υπάρχει κίνητρο, χρειάζεται αγρανάπαυση/τιτλανάπαυση, όχι γιατί χτες δεν μπόρεσε ο Μέσι να περάσει 6 άτομα.
    Γενικά είσαι συμπαθέστατος χρήστης αλλά στην μπάλα έχεις κολλήματα. Τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ.

Αν διάβασες το ποστ μου, η κριτική δεν είναι γιατί έχασε η Μπαρτσα, ούτε γιατί δεν έριξε πάλι πεντάρες. Η κριτική είναι ότι το ποδοσφαιρό που παίζει και λατρεύουν όλοι να το εκθειάζουν, το ίδιο για το οποίο μίλησα με θετικότατα σχόλια και χαρακτηρισμούς, είναι το ποδόσφαιρο που απένταντι σε σωστά στημένες ομάδες δεν μπορεί να αποδόσει. Δεν υπάρχει εναλλακτική αν θες. Επίσης στον προηγούμενο ημιτελικό στο Μπάγερν - Ρεαλ, ο εκφωντητής λέει σε μια φάση για έναν παίχτη της Μπαγερν ότι σήμερα μας θύμησε τον Τσάβι (ή Ινιέστα αλλά μάλλον Τσάβι). Μιλάμε για παίχτη που παίζει ακόμα μπάλα. Συνήθως, από ότι θυμάμαι και ξέρω), κάποιον παίχτη τον παρομοιάζουμε με παίχτες που έχουν κρεμάσει τα παπούτσια τους.

Έχει κανταντήσει άρρωστη η κατάσταση (υπερβολή το άρρωστη, οκ) με το playstation να ουμε. Σε προηγούμενο ποστ αναφέρω ότι για τη φετινή (πχ) Ρεάλ δεν ακούγεται κάτι αντίστοιχο και να πεις δεν παίζει μπάλα, παίζει. Απλά η Μπαρτσα κατάφερει με την Μπαλάρα που παίζει, όσο και αν με κούράζει εμένα ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ έτσι, να δημιουργήσει κόμπλεξ σε πολλούς αντιπάλους συμπεριλαμβανομένης και της Ρεαλ και να θεωρουνται υποδεέστεροι.
    Ξαναλέω ότι για όλους εμάς που δεν έχουμε γαλουχηθεί με τα ιδεώδη της Μπάρτσα, μπορώ να υπερβάλω και άλλο, αγώνες σαν τον χτεσινό μας δίνουν την ευκαιρία για κράξιμο. Κυρίως γιατί φαίνεται ότι δεν είναι η ανίκητη ομάδα που μας πιπιλάνε ΟΛΟΙ οι Μπαρτσελονίστας τον εγκέφαλο. Δεν την αντιπαθώ, αλλά δεν την συμπαθώ κιόλας.

Τέλος οι παίχτες στο γήπεδο παίζουν για να κερδίσουν. Φαντάζομαι είναι αυτονόητο κάτι τέτοιο. ΟΧΙ για να ανοιχτούν και να παίξουν πανέμορφο ποδόσφαιρο, να κάνουν φάσεις και στο τέλος να υποκλιθούν στο μεγαλείο της Μπαρτσα. Όπως έκανε η Ομάδα και έχασε πέρσυ στον τελικό. Κρίμα, ας έπαιζαν ξύλο και άμυνα, θα ευχαριστιομουν το αποτέλεσμα. Δεν το καταλαβαίνω πρέπει η Μπάρτσα να κερδίζει πάντα επειδή αυτή τη στιγμή είναι μάλλον η καλύτερη ομάδα? Για αυτό το λόγο εγώ βλέπω μπάλα. Περα από το Ωραιο κ Ελκυστικό θέαμα, θέλω να βλέπω και εκπλήξεις σαν τη χτεσινή. Να τρώει ΠΟΥΤΘΑ η μπάρτσα από κατώτερη ομάδα επειδή ακριβώς δεν έχει εναλλακτική στην επιθεσή της. Γιατί κάποια στιγμή θα μαρκάρουν τον Μεσσι και τον κάθε Μέσσι 7 επτά παίχτες, γιατί θέλουν να κερδίσουν.
    Ο Μέσσι και ο κάθε Μέσσι δεν έχουν φτάσει τυχαία εκεί που είναι. Να βρούν τρόπο να περάσουν. Με τρίπλα με σέντρα με τακουνάκι, με πάσα με ότι θέλουν. Γιατί μετά ακούμε, Ναι αλλά έπαιζαν δέκα παίχτες 'αμυνα. Ε δέκα είχαν μείνει δέκα έπαιζαν άμυνα. Αν καθόταν καμια αντεπίθεση όταν όλοι έχουν περάσει το κέντρο έχει καλώς. Επαναλαμβάνομαι όμως.
    Last edited by ion_storm; 25-04-2012 at 20:02.
    I don't do drugs. I am drugs.

Vic Ford Prefect's Avatar

0 στους 4 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Και εγώ θα επαναλαμβάνομαι οπότε ΟΚ. Δεν μίλησα για πεντάρες, δεν μίλησα για αδικία, δεν μίλησα για πουτάνα μπάλα κι ας χαίρεται ο άλλος για κλάψες (ρε, υποστηρίζουμε και ίδια ομάδα; Αφύσικο!).

Δύο είναι τα πόιντς μου και ένα τρίτο για να πω ότι είμαι κολλημένος οπαδός Θρύλου/Μπάρτσα/Λίβερπουλ, όπως όλοι είναι κολλημένοι οπαδοί αλλά έχουμε και την δυνατότητα να κάνουμε και ψύχραιμες συζητήσεις.

Τα δύο πόιντς είναι προφανή: Πρώτον αυτό που ομολογάς και ο ίδιος, ότι ουσιαστικά προσπερνάτε το "δέκα παίχτες στην μικρή περιοχή" (απορώ, το βλέπετε συχνά αυτό γιατί η Μπάρτσα είναι από την μία η Κορυφαία Ομάδα οπότε καλά κάνουν και την παίζουν έτσι και από την άλλη γιατί έχετε σιχαθεί να την επαινούν όλοι και έχει γίνει τρέντι, οπότε κάθε πούτσα είναι καλοδεχούμενη και δεν σχολιάζετε άλλο.

Δεκτά αυτά και κατανοητά. Αυτό που δεν μπορώ δεχτώ (εννοώ ότι το βρίσκω υποκριτικό, όχι ότι δεν θα με πάρει ο ύπνος το βράδυ) είναι που επιμένετε να μιλάτε για την Μπάρτσα που δεν έχει εναλλακτική στην επίθεση ενώ η εικόνα του αγώνα χτες ήταν ότι η Μπάρτσα παραλίγο να το πάρει το ματς ακόμα και με δέκα παίχτες στην περιοχή. Δύο δοκάρια είχε και άλλες ευκαιρίες, οι άλλοι είχαν στατιστικά βάζελου του πρώτου γύρου, μία τελική ένα γκολ ξέρω γω.

Αν υπάρχει ένα σωστό (κατά την γνώμη μου) ποδοσφαιρικό σχόλιο για αδυναμία της Μπάρτσα είναι η ΑΜΥΝΑ της. Ωστόσο όλοι μιλάνε για το σβήσιμο της επίθεσης που αποδεικνύεται λίγη όταν "την κλείνουν σωστά".

Αυτά. Δεν μου κάνει καλό το αθλέτιξ και αποχωρώ όσο είμαι ακόμη λίγο συμπαθής
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

Senior Member ion_storm's Avatar

2 στους 2 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Χμμμμμ εγώ ManU είμαι.

Σε γενικές γραμμές δεν λέμε και πολύ διαφορετικά πράγματα. Θα επεκταθώ το βραδύ ίσως γιατί τώρα φεύγω, αλλλά λες για δύο δοκαρια και ευκαιρίες.
    Κανένας δεν είπε, πόσο μάλλον εγώ, ότι το αποτελεσμα "αντικατοπτρίζει" επακριβώς την εικόνα του αγώνα. Απλά πρώτον δεν μπαίνουν πάντα σεν έναν αγώννα όλα και όποια ομάδα δεν βάζει γκολ ξέρεις τι παθαίνει και δευτερον η Μπάρτσα θα έπρεπε βαση της εικόνας που έχει δημιουργήσει, και επαναλαμβάνουν όλοι καθημερινά, να βρει τον τρόπο να τριπλάρει ο Μεσσι και τους θεατές ακόμα. Δεν τον βρήκε οπότε για μένα δεν είναι αυτή η ομαδάρα που παρουσιάζεται. Η Ανίκητη Διαγαλαξιακή Αρμάδα. Αυτό και μόνο. Το σχολιο μου πάει σε όσους βρέξει χιονίσει εκθειάζουν την Μπάρτσα.

εντιτ. Χαχ. Μπα κάτσε. Δε είπα θα χάσω πάσα ιδέα για το ατομό σου. Μπάλα είναι.
    I don't do drugs. I am drugs.

lcsgp FIXXXER's Avatar

2 στους 3 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Quote Originally Posted by commissar View Post
    σε ημιτελικό τσουλου μέσα στο καμπ νου έχαναν 2-0, έπαιζαν με παίκτη λιγότερο και το έκαναν 2-2. nuff said, δεν μπορώ να καταλάβω τι συζητάτε, από πότε "ε μαλάκα με 10 παίκτες στη μικρή περιοχή δε στρέχει, επανάληψη" ;
    Ego prosopika de diafono katholou se auto, opos episis kai se tipota apo osa grafei o Kelldorain. TERASTIA magkia tis Chelsea, kai to eipa idi. Itan o monos tropos na perasei, eidika apo ti stigmi pou pigainan OLA strava sto mats. Xaneis ton vasiko sou amuntiko apo traumatismo prin to dekalepto, tros duo gkol kai mia kokkini karta, kai paizeis sto Camp Nou to opoio einai katifora gia 90 lepta, apenanti se mia apo tis 2-3 kaluteres omades tou kosmou. To na katafereis na valeis gkol, kai na kratiseis tin prokrisi gia olokliro to match, einai ekpliktiko katorthoma, logos gia ton opoio sumpathisa ontos ligaki tin Chelsea xthes, parolo poy genika tin theoro arketa vareti kai kataskeuasmeni omada. Gi auto kai ston teliko mporei na tin upostirizo kiolas.

Kata ta alla, ego apolamvano kathe moutza pou troo gia to trollarisma pou rixno edo mesa, afou exei katantisei o nothingman (eufuis xristis kata ta alla) na me theorei opado tis Barcelona, eno (tha prepe na) xerei oti eimaste vammenoi opadoi Juventus mexri to kokkalo kai apla thaymazoume Barcelona giati i poutana paizei ekpliktiki mpala, aplos. Opoios eide to xthesino mats (kai opoiodipote allo tis Barcelona se kali mera), katalavainei oti auti i omada mporei na kanei magikous sunduasmous kai na dimourgei eukairies apenanti kai stis pio kalostimenes amynes. Ok, kapoioi epilegoun na min tous aresei auto (!). Auto pou me enoxlei sto paron topic kai stin nootropia tou malaka tou koblexikou tou Ellina, einai oti exei parei mia podosfairiki omada, kai tin exei staurosei, logo tou MEGA, ton tupadon me tzives sto malli, ton Koufonision, tis diafimisis, tis gkomenas sto dromo pou leei "mlk eides ti ekane pali o Messi?" kai xero go ti allo. E starxidia mas ola auta, to thema einai kai itan panta to podosfairo. Xthes sto gipedo perase i Chelsea, itan apeiros tuxeri kata ti gnomi mou, alla kala ekane kai perase. Xareite to omos eseis, rixte alli mia moutza na goustarete kai travixte kai mia malakia me ton apokleismo tis Barcelona, vgazei poly noima

Quote Originally Posted by Ford Prefect View Post
    Ε, άμα το λες ότι είσαι αντικειμενικός για τον εαυτό σου, τότε έτσι θα είναι.
    Εεε, ναι. Γιατί δεν υποστηρίζω καμιά Μπαρτσελόνα και στο συγκεκριμένο ματς απ ειδικά την Τσέλσι δεν την πάω (είπαμε, Λίβερπουλ).

Γενικά πάντως, δεν καταλαβαίνω τι συζητάμε. Αφού δίκαια πέρασε η Τσέλσι σύμφωνα με όλους, η Μπαρτελόνα είναι ομαδάρα πάλι σύμφωνα με όλους και πλέον όλα γυρνάνε γύρω από προσωπικές προτιμήσεις στη μπάλα που θέλουμε να βλέπουμε, ε ας δει ο καθένας τη μπάλα που θέλει :ρ.

Εγώ απλά θέλω να σχολιάσω ότι όταν το ματς είναι έτσι (με μια Μπαρτσελόνα σε ένα Καμπ Νου), το τι είναι ευκαιρία για τη μια ομάδα και τι για την άλλη είναι πολύ διαφορετικό. Για την Μπάρτσα ευκαιρία (και έκανε μερικές) ήταν τα τετατετ που έφερε μέσα στη μεγάλη περιοχή. Για την Τσέλσι όμως ευκαιρία ήταν πχ και η φάση που είναι ένας με έναν ο Τόρρες κοντά στη μεσαία γραμμή και κάνει μαλακία κοντρόλ - αν δεν το έκανε έβγαινε μόνος του με ένα χωράφι μπροστά και μόνο τον τερματοφύλακα. Προφανώς η Μπάρτσα είχε την υπεροχή (αφού και αυτές οι φάσεις Ντρογκμπά και Τόρρες ήταν λιγότερες από τις καλές της Μπαρτσελόνα), αλλά προσπάθησε να βγάλει μερικές αντεπιθέσεις στα καλά της διαστήματα.

Επίσης καλό είναι να μην ξεχνάμε ότι πέρα από τις τακτικές κλπ, έκανε παιχνιδάρα και ο τερματοφύλακας της Τσέλσι ε. Παίκτης είναι και αυτός, ας μην κοιτάμε μόνο τους μεσοεπιθετικούς.

PS: Μιτσμάννε, σόρρυ.
    Neon Dreamers Nevermore Fan Club

lcsgp FIXXXER's Avatar

Quote Originally Posted by Odonian View Post
    Εγώ απλά θέλω να σχολιάσω ότι όταν το ματς είναι έτσι (με μια Μπαρτσελόνα σε ένα Καμπ Νου), το τι είναι ευκαιρία για τη μια ομάδα και τι για την άλλη είναι πολύ διαφορετικό. Για την Μπάρτσα ευκαιρία (και έκανε μερικές) ήταν τα τετατετ που έφερε μέσα στη μεγάλη περιοχή. Για την Τσέλσι όμως ευκαιρία ήταν πχ και η φάση που είναι ένας με έναν ο Τόρρες κοντά στη μεσαία γραμμή και κάνει μαλακία κοντρόλ - αν δεν το έκανε έβγαινε μόνος του με ένα χωράφι μπροστά και μόνο τον τερματοφύλακα.
    Auta ta pisteueis ontos?

A1DDJZZ Magellan's Avatar

6 στους 7 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

τζαμπα τοσα λεφτα
    KLAPSE
    I swear on tomorrow, if you take this chance
    Our lives are this moment, the music - the dance
    And here in this labyrinth of lost mysteries
    I close my eyes on this night and you're all that I see

Senior Member

1 στους 1 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

. Ghoul's Avatar

11 στους 11 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

ΤΙ ΜΑΤΣΑΡΑ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΡΤ.
    πιάσαν τόπο τα λεφτά μας.

We are left alone staring into the abyss, into the laughing face of madness.

Rad Child Nasum's Avatar

14 στους 14 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

ΕΡΤ σε ευχαριστούμε που έφερες το Τσουλού στην Ελλάδα.

Για αυτό, εμείς οι ταπεινοί αυλικοί σου, ζητάμε μόνο μια μικρή χάρη και μετά θα κρυφτούμε στην σκοτεινή μας γωνία.

Spoiler
    Επιστροφή του Κολοσσού ΑΛΕΚΑΡΑ ΘΕΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ για περιγραφή του τελικού.
    Мама Люба давай, давай, давай

MAS PSEKAZOUN Leech's Avatar

27 στους 27 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

For Science,You Monster. Ethereal's Avatar

πατωμα