1 στους 6 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.
Καλά τώρα, κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε. Δεν μιλάμε για "κλείσιμο" μιας ομάδας ή "εξουδετέρωσης" των βασικών παιχτών της αντιπάλου. Μιλάμε για δέκα παίχτες στην ΜΙΚΡΗ περιοχή, ούτε καν για πίσω από την σέντρα.
Από αυτό το αίσχος μέχρι το "έπρεπε να ανοιχτεί ε; ΛΟΛ" υπάρχει μια τεράστια απόσταση στην οποία χωράνε από την Ίντερ του Μουρίνιο μέχρι οποιαδήποτε ομάδα της σουπερλίγκας απέναντι στους μεγάλους. Δηλαδή πριν την αποβολή του Τέρρυ, εσείς είδατε κάτι πολύ διαφορετικό; Εγώ παρακολούθησα έναν ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ που παίχτηκε στο 1/3 του γηπέδου. ΟΚ, σας έχει σπάσει τα αρχίδια η Μπαρτσελόνα, είναι cheat o Μεσι και ο Τσάβι στην ίδια ομάδα ξέρω γω αλλά από εκεί μέχρι να βγάλουμε και φυσιολογικό το χτεσινό πράγμα που έκανε η Τσέλσι (που και έτσι ακόμη, μια κλωστή μακριά από την ΠΟΥΤΘΑ ήταν η Τσέλσι, όχι η Μπάρτσα). Κανείς λέει δεν νοιάζεται και δεν γίνεται αλλιώς. Τι έγινε, τερμάτισε το ποδόσφαιρο η Μπάρτσα δηλαδή;
Εσύ δηλαδή τι ακριβώς κριτική κάνεις στην Μπάρτσα ion_storm; Ότι κάνει κοιλιά επειδή δεν μπορεί να κάνει πλειστέισο απέναντι σε δέκα άτομα στα δύο μέτρα; Που βρήκε 2 φορές δοκάρι ο Μέσι; Κοιλιά κάνει γιατί δεν υπάρχει κίνητρο, χρειάζεται αγρανάπαυση/τιτλανάπαυση, όχι γιατί χτες δεν μπόρεσε ο Μέσι να περάσει 6 άτομα.
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος