Page 82 of 100 FirstFirst ... 3272808182838492 ... LastLast
Results 1,216 to 1,230 of 1493

Thread: Dexter

Ρογκεντρόλ Parasight's Avatar

Quote Originally Posted by scarecrow View Post
    Η σεζόν ξεκίνησε και τέλειωσε γαμάτα.

Quote Originally Posted by Beyond Within View Post
    Spoiler

αρκεί βέβαια να αποκαλυφθεί στην ντέμπρα ως σίριαλ κίλερ και να μην της πει τίποτα του στυλ 'ήρθα για τα forensics μου, τον βρήκα και τον καθάρισα'
    Spoiler
    η λογική λέει ότι δεν θα αποκαλυφθεί γιατί χλωμό να βγάλουν 2 σεζόν με την Ντέμπρα να ξέρει τα πάντα.
    Αλλά και πάλι το τέλος ήταν όλα τα λεφτά
    Spoiler
    WAT. Ποια λογική ρε μάστορα, τον έπιασε στα πράσα με τον Travis τυλιγμένο και δεμένο με πλαστικό κραώντας ένα μαχαίρι στην καρδιά του. Πώς το βλέπεις, θα της πει έκπληκτος κάτι σαν "Ωχ ένας serial killer στο μαχαίρι μου!!" και θα πάνε όλοι σπίτι για ύπνο;

Senior Member MaX Payne's Avatar

Spoiler

απογοητευση
    δεν πιστευω οτι σωζουν τη σεζον 10 sec στο τελος
    ψιλοκινηση πανικου μου φανηκε για να κρατησουμε τον κοσμο για του χρονου

ξαφνικα στο 11 μετα απο 6 χρονια ειπε 2 πιπες η ψυχολογα και η Ντεμπ καταλαβε οτι ηταν ερωτευμενη με τον αδερφο της χρονια
    δεν ξερω αν εχουν σοβαρο σχεδιο που θα το πανε

κι ασε που ειναι λιγο σιχαμα η σκεψη, μονο ο Μασουκα θα γουσταρει

survivor scarecrow's Avatar

Quote Originally Posted by Parasight View Post
    Spoiler
    WAT. Ποια λογική ρε μάστορα, τον έπιασε στα πράσα με τον Travis τυλιγμένο και δεμένο με πλαστικό κραώντας ένα μαχαίρι στην καρδιά του. Πώς το βλέπεις, θα της πει έκπληκτος κάτι σαν "Ωχ ένας serial killer στο μαχαίρι μου!!" και θα πάνε όλοι σπίτι για ύπνο;
    Spoiler
    Ε απλά βλέπω πιο πιθανό να της πει ένα λόγο που το έκανε(Χάρισον?)από να αρχίσει να της λέει ότι ξέρεις το έχω κάνει και σε άλλα 1002 άτομα

Won't Bow Neron's Avatar

Spoiler
    Εγώ πάλι δεν άντεχα να βλέπω την Deb να στάζει το μουνί της κάθε φορά που βρισκόταν δίπλα της ο Dex. Κατα τ' άλλα δεν με χάλασε η σεζόν.
    "Don't sweat the petty things and don't pet the sweaty things".
    George Carlin

A rock, an island Drumsick's Avatar

Spoiler
    - Hello Jesus
    - Hello Travis
    - WAT

λολ

μονο εγώ μετά το hello jesus του travis σκέφτηκα nope, chuck testa?

Spoiler
    εμένα με ενόχλησαν πολλά πολλά πράματακια στο τελευταίο επεισόδιο, απο το condo του dexter που από 60 τετραγωνικά 6 χρόνια τώρα, έγινε 120 ξαφνικά με πίσω δωμάτια και δεύτερη πόρτα για να βγει η nanny χωρίς να δει τον travis, μέχρι και το ΠΩΣ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΜΟΝΗ ΤΗΣ Η ΝΤΕΜΠΡΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΑΙΤΙΑ? Ναι το θέλει ο κόσμος 2 σαιζόν τώρα αλλά μέχρι και στην προηγούμενη σαιζόν φτιάχνανε το σκηνικό της συνάντησης του ντεξτερ με την ντεμπ στο τελικό kill table επι ένα ολόκληρο επεισόδειο. και τότε δεν τον είδε γιατί είχε ένα γαμημένο νάυλον μπροστά. τώρα απλά την πετάς στο σημείο ΕΤΣΙ? Και επίσης σε όλα τα Kill scenes η αστυνομία μπαίνει μέσα. Τώρα περίμεναν τον ντέξτερ για να μην δουν το κεφάλι του ζωγραφισμένο...ντάξ, πάρτε με και μένα να γράψω στα επόμενα
    η αβάσταχτη πλαδαρότητα του αδυνατισμένου θράσερ

A rock, an island Drumsick's Avatar

Βρε ανόητε,

Spoiler
    το κοντο του ντέξτερ έγινε διπλάσιο επειδή νοίκιασε και το διπλανό διαμέρισμα, για να μένει η αδερφή του μπατίστα όταν φυλάει τον μικρό. Το είπαν στα πρώτα επεισόδια. Η ντεπ τώρα έσκασε στην εκκλησία, γιατί η ίδια έχωσε τον ντέξτερ να παει να κάνει δουλειά εκεί, και ήξερε από τη συζήτησή τους πως θα πάει μετά το πάτζεντ του μικρού. Και πήγε προφανώς να του μιλήσει για τον έρωτά της!
    Για το σκηνικό με τον πίνακα, καλά τα λες.
    Last edited by Drumsick; 20-12-2011 at 23:15.

για το πρώτο δεν το θυμόμουν καθόλου. Το δεύτερο

Spoiler
    μου την έδωσε γιατί μου φάνηκε τελείως "εύκολο". Με συνήθισαν στο να αποδρά ο ντεξ πολύ "εύκολα" και από πιο "δύσκολες" στιγμές, τεσπα...
    Last edited by alaiah; 21-12-2011 at 15:22.
    η αβάσταχτη πλαδαρότητα του αδυνατισμένου θράσερ

Senior Member GraveMiasma's Avatar

spoiler o apopanw, kapoioi den exoume dei ola ta epeisodia alla mpainoume edw

Spoiler
    Spoiler
    .

Χορχόδειλας BLiTzER's Avatar

Quote Originally Posted by alaiah View Post
    Spoiler
    Και επίσης σε όλα τα Kill scenes η αστυνομία μπαίνει μέσα. Τώρα περίμεναν τον ντέξτερ για να μην δουν το κεφάλι του ζωγραφισμένο...ντάξ, πάρτε με και μένα να γράψω στα επόμενα
    Ήθελα να το σχολιάσω κι εγώ αυτό. Γενικότερα, τα τελευταία επεισόδια φάνηκαν πολύ προχειρογραμμένα, με μπόλικα σεναριακά κενά και περίμενα κάτι παραπάνω από ντέξτερ, αλλά μάλλον θα καταντήσει ακόμα μια σειρά της.. εχμ... σειράς.
    Life begins at 45°.

Senior Member

Spoiler
    Όλη η ιστορία του πως ο Dexter έφτασε στη παραλία και βρήκε ένα τηλέφωνο είναι αστεία. Όχι μόνο έπρεπε να τον μαζέψει καραβάκι με λαθρομετανάστες, έπρεπε να σκοτώσει και τον καπετάνιο, ΑΛΛΙΩΣ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΟΥΣΕ!!! Πόσο πιο casually οι χαρακτήρες στη παραλία αντιδρούν στο φαινόμενο άνθρωποι να βγαίνουν από το νερό με τις βαλίτσες τους 'ναι φυσικά, πάρε το τηλέφωνό μου'.

Heldmorder rebelos's Avatar

Quote Originally Posted by rebelos View Post
    μάλλον στο τέλος της σεζόν κάποιος θα ανακαλύψει ότι ο Dexter είναι serial killer. Είτε είναι ο Lewis είτε είναι η Debra. Φαίνεται από την εμμονή του Lewis με τον Dexter και το ότι η Debra έχει αρχίσει και βλέπει την ψυχίατρο. Είναι και το μόνο πράγμα που θα μπορούσε να κορυφώσει αυτή τη σειρά στη παρούσα φάση.
    δε σας χάλασε
    7-12-2011
    I knew the pass was the safest play that's why i chose to go with a run

βάλτο σε spoiler tag όμως.

δήθεν asimoulis's Avatar

ότι ειπώθηκε, πολλά σεναριακά ηλίθια πράγματα κυρίως στο δεύτερο μισό του κύκλου αλλά οκ γενικά

Spoiler
    απρόσμενα καλό τέλος. o dexter του γαμάει τη μάνα, δεν ακολουθεί κώδικα, δεν νοιάζεται για κανέναν αφού θα αφήσει ανοιχτό το case για πάντα, σπιλώνει τη μνήμη του gellar, και γενικά ότι γίνεται έρχεται σαν φυσικό επακόλουθο της μαλακίας του.
    Last edited by asimoulis; 02-01-2012 at 01:17.
    Η σκέψη μου είναι πλήρως αλλοτριωμένη, ιδεαλιστική, αταξική, αντιπατριωτική και "ολίγον άρρωστη".

lcsgp FIXXXER's Avatar

Teaser Trailer για την επερχομενη σεζον, και λινκ παρακατω που περιεχει καποιες πληροφοριες για την εβδομη σεζον. Εχει και καποια σποιλερς, αλλα πρεπει να πατησεις σε συνδεσμο για να φανουν. Αν δε θελετε να ξερετε ΤΙΠΟΤΑ βεβαια καλυτερα να μην το διαβασετε, αλλα δε λεει και τιποτα τραγικο ή τιποτα που να μην ειναι αυτονοητο για το πως θα κυλησει το στορυ απο δω και περα.

http://www.tvguide.com/News/Dexter-S...n-1049195.aspx