Page 81 of 100 FirstFirst ... 3171798081828391 ... LastLast
Results 1,201 to 1,215 of 1493

Thread: Dexter

Κρι Κρι jack the ripper's Avatar

συμφωνω ΠΛΗΡΩΣ με Ethereal

Ρογκεντρόλ Parasight's Avatar

Κι εγώ τελικά, "το σώσανε" ίσως παραείναι επιεικής έκφραση, αλλά τεσπα σχετικά με το χάλασμα που φάγαμε στα προηγούμενα 3-4 επεισόδια το τέλος ήταν καλό και αν μη τι άλλο έχουμε τρομερό και worldchanging cliffhanger. Υπομονή για την 7.

90210 Nodoordonotthereisnotry's Avatar

Οh God.
    Those of you who think you know everything are annoying to those of us who do.

lcsgp FIXXXER's Avatar

Δεν υπηρχε κατι να σωθει, η σεζον γαμησε, εχοντας καποια σκαμπανεβασματα φυσικα, αφου το δευτερο μισο ηταν εμφανως χειροτερο απο το πρωτο. Οσοι κατηγορουν σεναριογραφους, σκηνοθετες, το συμπαν και τους Εβραιους για καποια πολυ "μεγαλα λαθη" του Ντεξτερ και ελλειψη ρεαλισμου στη σειρα γενικοτερα, αλλα παραλληλα προσκυνουν τις πρωτες σεζον που περιελαμβαναν τον Doakes να ειναι ο ΜΟΝΟΣ που εχει βρει την ταυτοτητα του Dexter και αντι να το πει σε ολο το τμημα να παει να τον πιασει μονος του (σα να παιρνεις μονο 2 Jedi και να πας να πιασεις τον Emperor χωρις να το λες γενικα σε ολους τους Masters, oh wait), ή το εντελως "ρεαλιστικο" γεγονος των 4 serial killer στην περιοχη του Miami μεσα σε 6 χρονια ή εκατονταδες αλλα "βολικα" σκηνικα και συμπτωσεις ωστε ο Dexter να εχει σκοτωσει πανω απο 50 ατομα και να μην τον εχουν ΚΑΝ υποψιαστει, ε τι να πω... επιλεκτικη μνημη?

Bongripper Extraordinaire Om's Avatar

@FIXXXER
    Spoiler
    Ωραία, μόλις τον έπιασαν στα πράσα. Happy?
    Licenced to Chill.

Ρογκεντρόλ Parasight's Avatar

Fixxxer όλοι φανμπόηδες είμαστε, αλλά όχι κι έτσι. Μια χαρά θυμάμαι τα γεγονότα και με τον Ντόουκς και όλα τα άλλα (μια και τα είδα όλα σερί πριν τον 6ο κύκλο), το γράψιμο ποτέ δεν ήταν τόσο στο πόδι όσο στο δεύτερο μισό του 6ου κύκλου. Είπαμε, τους το συγχωρούμε λόγω του σοκαριστικού τέλους, αλλά ως εκεί.

Senior Member

Spoiler
    ειμαι σιγουρος οτι βγαινοντας απο την εκκλησια θα σκονταψει, θα χτυπησει το κεφαλι της και θα παθει αμνησια και για αλλες 2 σεζον θα εχουμε το ιδιο μοτιβο με τις προηγουμενες.

Spoiler

H Debb tha ginei prezaki

Senior Member

Spoiler

χλιαρή και αναμενόμενη η φάση με τον τράβις, αλλά το φινάλε σώζει όλη τη σεζόν
    αρκεί βέβαια να αποκαλυφθεί στην ντέμπρα ως σίριαλ κίλερ και να μην της πει τίποτα του στυλ 'ήρθα για τα forensics μου, τον βρήκα και τον καθάρισα'

Senior Member Kasrith's Avatar

Quote Originally Posted by Beyond Within View Post
    Spoiler

χλιαρή και αναμενόμενη η φάση με τον τράβις, αλλά το φινάλε σώζει όλη τη σεζόν
    αρκεί βέβαια να αποκαλυφθεί στην ντέμπρα ως σίριαλ κίλερ και να μην της πει τίποτα του στυλ 'ήρθα για τα forensics μου, τον βρήκα και τον καθάρισα'
    Spoiler
    Διαφωνώ ότι σώσανε όλη την σεζόν. Απλά κατάλαβαν τι ήθελε ο κόσμος εδώ και 2 χρόνια και μας το δώσανε. Θέλω πολύ να δω πως θα το χειρηστούν πριν βγάλουμε συμπεράσματα σουπερ ουαου, γιατί πολύ φοβάμαι πως είναι too little too late...

lcsgp FIXXXER's Avatar

Quote Originally Posted by Parasight View Post
    Fixxxer όλοι φανμπόηδες είμαστε, αλλά όχι κι έτσι. Μια χαρά θυμάμαι τα γεγονότα και με τον Ντόουκς και όλα τα άλλα (μια και τα είδα όλα σερί πριν τον 6ο κύκλο), το γράψιμο ποτέ δεν ήταν τόσο στο πόδι όσο στο δεύτερο μισό του 6ου κύκλου. Είπαμε, τους το συγχωρούμε λόγω του σοκαριστικού τέλους, αλλά ως εκεί.
    Αποψη σου, εγω δεν ειδα διαφορες μεταξυ εκτης και αλλων σεζον, σορρυ.
    Αν ημουν φανμποη θα εβρισκα υπεροχες και την 3η και την 5η σεζον, που αυτες τις βρηκα ανεμπνευστες.

R+L=J funishment's Avatar

Spoiler
    το πρώτο δεκάλεπτο εν τω μεταξύ πόσο μούφα. εμετούλης.

το φινάλε έσωσε όλο το επεισόδιο προφανώς. η σεζόν ήταν καταπληκτική μέχρι που μας χαιρέτησε ο Mos Def, μετά άρχισε να κάνει μια περίεργη κοιλιά για δεδομένα Dexter, τουλάχιστον έτσι μου φάνηκε εμένανε.

το κεφάλαιο Λούης και χέρι δεν έχει κλείσει ε; επίσης νομίζω η μάσκα του Harrison έμεινε στην ταράτσα. όχι ότι θα το χρησιμοποιήσουν κάπου αλλά να 'χαμε να λέγαμε.

άντε να δούμε.

Εἶναι τἄχα σωστό, να παριστάνῃς τό μικρό και κελαρύζον ποταμάκι, ὅταν ἔχῃς τόν Αμαζόνιο στό στῆθος σου καί μέσα στ' ἀρχίδια σου φωτιά;

Ryan Gosling zihuatanejo's Avatar

Spoiler
    Επίσης πιστεύω ότι ο έρωτας της Deb που αναφέρθηκε πιο πάνω θα έχει να κάνει με το δίλημμα έρωτα προς τον Dex και καριέρας στο Miami Metro.
    Δηλαδή εκεί που την έπιασε η Laguerta στην ταράτσα και της λεει ότι εκείνη έβαζε τη δουλειά της πάνω από όλα μόνο τυχαία δεν έγινε.

Υποθετω ότι κάπως θα τα φέρουν έτσι στην αρχή της 7ης που θα εμφανίσουν το πτώμα του Travis ωστε να πάρει τα credits η Deb.
    Γενικά άντε περίμενε τώρα.

survivor scarecrow's Avatar

Η σεζόν ξεκίνησε και τέλειωσε γαμάτα.

Quote Originally Posted by Beyond Within View Post
    Spoiler

Spoiler
    η λογική λέει ότι δεν θα αποκαλυφθεί γιατί χλωμό να βγάλουν 2 σεζόν με την Ντέμπρα να ξέρει τα πάντα.
    Αλλά και πάλι το τέλος ήταν όλα τα λεφτά

Senior Member

Rule #1: don't get caught.

FAIL.