Quote Originally Posted by LokiTricksterGod View Post
? Το μονο που προτασσει οπως το αντιλαμβανομαι ειναι η εξυψωση της ατομικης μοναδας, τον αντι-κονφορμισμο και μια σταση κατα της μαζοποιησης και της κυριαρχης κουλτουρας,αντιληψεων και κοινωνικου προγραμματισμου που δεχομαστε ανελλιπως απο παιδακια κιολας ...
αυτό τώρα είναι 'αμόλυντο' από κοινωνικό προγραμματισμό; να τα 'λεγες αυτά άμα ήμασταν στα πρόθυρα κομμουνισμού πάει στο διάολο, εγώ πολλές αντικομφορμιστικές 'ατομικότητες' βλέπω.

Απο την αλλη το 'φασιστας' ειναι η βρισια της μοδας (τελευταια παιζει πολυ και το 'σεξιστης')
να γίνει της μόδας στ'αλήθεια το σεξιστής σα βρισιά και τι στον κόσμο ε. τελειώσαμε με το σεξισμό και το φασισμό στην ελλάδα του 2011, πάμε παρακάτω φάση.
Προφανως και ειναι πρακτικα αδυνατο να εισαι 'αμολυντος' απο τον κοινωνικο προγραμματισμο. Το θεμα ειναι 1) σε τι βαθμο 2) να εχεις αυτη την επιγνωση

Επισης προφανως και υπαρχει φασισμος και σεξισμος ... Το θεμα ειναι να κολλας σε καποιον την ταμπελα χωρις να ξερεις και πολλα (βλεπε Νιτσε)

Quote Originally Posted by ikonoklast View Post
Βύδρα Ομπάμα επειδή οι υπόλοιποι είτε σε κάνουνε παρέα και σε ντρέπουνται είτε είναι πολύ φλώροι για να σου πουνε την αλήθεια, θα το κάνω εγώ που με έχει στείλει ο Θεός γι' αυτό. Το γεγονός ότι στην ηλικία σου ψάχνεις ακόμα τον νίτσε, τον στίρνερ, τον στράσσερ, ασχολείσαι στα σοβαρά με ναρκοψυχολογίες, ψυχοεκστάσεις, ενοράσεις και η πολιτικοκοινωνική σου αντίληψη φτάνει μέχρι κάποιου είδους χαοτικό πριμιτιβισμό «ενάντια στον κοινωνικό προγραμματισμό» (christiania, φυλές στην αφρική και άλλα κλασικά εικονογραφημένα), σημαίνει ότι είσαι ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ. Με την κυριολεκτική σημασία της λέξης, δε ξέρω που σε είχανε όλα αυτά τα χρόνια αλλά έχεις καθυστερήσει, ψάχνεις πράγματα που τα ψάχνει κάποιος στα 18-19, χρειάζεσαι άμεσα ένα εντατικό πρόγραμμα γύρω στα δύο εξάμηνα να στρώσεις τον κώλο σου να τα διαβάσεις αυτά γιατί άμα μεγαλώσεις θα καταντήσεις σαν τον καντιρού και θα μπαίνεις και θα λες για ζωντανά φυτά και οργόνες στα φόρουμ και θα σε κοροιδεύουνε.
Χεχ λυπαμαι που στο λεω αλλα ο καθυστερημενος εισαι εσυ,με τετοια απαντηση. Μαθαμε λοιπον σημερα οτι οποιος ειναι πανω απο 19 και ασχολειται με Στιρνερ και Νιτσε ειναι καθυστερημενος !!! Με Στρασσερ δεν εχω ασχοληθει, τα περι 'ναρκωψυχολογιας' και 'ψυχοεκστασης' τα αφηνω ασχολιαστα, περι χαοτικου πριμιτιβισμου επισης γιατι εσυ πιανεσαι απο καποιες κοινωνιες που χα φερει ως παραδειγμα για συζητηση (christiania και φυλες) και νομιζεις οτι το θεωρω το ιδανικο μοντελο ...

Οποτε λοιπον εσυ εισαι ο εξυπνος, ενω το μονο που κανεις ειναι πουλας φτηνο πνευμα και ειρωνεια σχεδον σε καθε ποστ μου (για κουμπια,καγκουροσακεντελαδες κλπ) και ολοι οι υπολοιποι που το συνεχιζουν (ή ο αλλος που βαζει ταγκ του βυντρα η μανα, μπραβο πολυ εξυπνο)

Γι'αυτο λοιπον, με καθε ποστ σου γινεσαι ολο και πιο αηδιαστικος εδω μεσα, και εσυ εισαι που αν πεις παραεξω απο το τσιφλικι σου τετοια πραγματα, θα γελασουν και οι πετρες.

Quote Originally Posted by Agoraphobic_S.I. View Post
Ό,τι είπε ο αριστερός.
Επίσης ρε φιλαράκι, όποια ξεχωριστή (από τη μοίρα πάντα ε) ατομικότητα κι αν ρωτήσεις, θα σου πει πως δεν έχει μαζοποιηθεί, δεν έχει υποταχθεί στη μαζική κουλτούρα και ιδεολογία, ξέρει τα πάντα και είναι ικανή για τα πάντα.
Μια κοινωνία γεμάτη υπερανθρώπους είμαστε.
Αλλο τι λεει ο καθενας, αλλο το τι ισχυει. Δεν το παιζω παντογνωστης ή σουπερμαν.