Καλα θα εκανα κουβεντα μαζι σου αλλα οπως εχει αποδειχτει στο παρελθον, δεν ειναι τοσο εφικτο ... Επισης περι 'ατομικισμου' ειχα απαντησει καποτε στο literature περι Stirner , και δεν πηρα καποια απαντηση ...
Εχεις λυσσαξει με τους individualists,χωρις να εχεις να κανεις καν ουσιαστικη κριτικη. Πώς μπορει να προτασσει κατι ο 'ατομικισμος' ? Το μονο που προτασσει οπως το αντιλαμβανομαι ειναι η εξυψωση της ατομικης μοναδας, τον αντι-κονφορμισμο και μια σταση κατα της μαζοποιησης και της κυριαρχης κουλτουρας,αντιληψεων και κοινωνικου προγραμματισμου που δεχομαστε ανελλιπως απο παιδακια κιολας ... Και προφανως, αυτο δεν αποκλειει συμμετοχη σε κατι ομαδικο/συλλογικο. Απλα εγω για να συμμετεσχω σε κατι τετοιο δινω μεγαλη σημασια στο ποια ατομα θα απαρτιζουν το Χ συλλογικο εγχειρημα
Επισης εγω δεν μιλησα για χρυσαυγιτες, και αναγνωριζω οτι ειναι κρετινοι και εχουν σκατα στα μυαλα... Δεν ειναι οι μονοι ομως! Να ξερες ποσους σκατομυαλους αναρχικους και αριστερουληδες εχω γνωρισει ...
Μα δεν διαφωνω σε αυτο. Καθολου.Α, και δεν παίζει χειρότερος συνδυασμός λέξεων στην ανθρωπότητα από εθνο και κομμουνισμός. Ουσιαστικά υπονοοεί μία ακόμα πιο ακραία και απολυταρχική εφαρμογή των αρχών του ορίτζιναλ ns, για όσους είχανε υποτιμήσει το "σοσιαλιστικό" μέρος αυτού.
Απο την αλλη το 'φασιστας' ειναι η βρισια της μοδας (τελευταια παιζει πολυ και το 'σεξιστης'). Δηλαδη οκ οι μισοι αριστεροι θεωρουν φασιστα το νιτσε επειδη ετσι τους μαθανε και το παπαγαλιζουν, μαλιστα πολλοι απο αυτους δεν εχουν διαβασει καν αφου " ε φασιστας ειναι μωρε τι να τον διαβασω" ? Σαν τον εαακιτη που μου λεγε κατι του στυλ 'προσεχε το νιτσε και τους μηδενιστες γιατι φασιζουν' χωρις να εχει διαβασει ποτε κατι σχετικο βεβαια.
stam&the witches , μηπως αρρωσταινεις επειδη ισχυει ? δηλαδη ατομα που υποτιθεται δεν ειναι φασιστες ή ακομα και τους μαχονται συχνα φασιζουν επικινδυνα ?![]()