-
Δράκος
Phoebus, νέγρο μου, πάρα πολλές βάσεις έρχονται και παρέρχονται ανάλογα την εποχή, τις τάσεις, το που στέλνουν τα παιδιά οι γονείς και οι ηλίθιοι στα φροντιστήρια και εκατό εκατομμύρια άλλους παράγοντες. Το πως στήνει ένα παιδί το μηχανογραφικό του έχει να κάνει πολύ περισσότερο με το τι συμβαίνει έξω και τι του λένε οι γύρω του παρά με το τι έχει βιώσει ο ίδιος σαν μαθητής, πόσω δε μάλλον με την εικόνα που απέκτησε για τα μαθηματικά στην πρώτη λυκείου. Αναφέρεις ότι υπάρχει ζήτηση για ένα μπουρδελοΤΕΙ, και δεν έχω λόγο να μη σε πιστέψω. Αλλά, και λοιπόν; Εδώ και χρόνια πχ υπάρχει απίστευτη ζήτηση για σχολές όπως αστυφυλάκων, δοκίμων, στρατιωτικών ιατρών, γιατί υπάρχει άμεση απορρόφηση, μονιμότητα και απολαβές. Το ίδιο πριν κάποια χρόνια με την εκτόξευση των παιδαγωγικών τμημάτων που παλιότερα τα είχαν όλοι για φτύσιμο. Οι πληροφορικές σχολές κάποτε ήταν απλησίαστες, τώρα που έχουν ανοίξει εκατό τμήματα και οι βάσεις είναι σα φυσικομαθηματικές. Στο όλο χρηματιστήριο των βάσεων παίζουν κατά καιρούς μαλακίες όπως λογοθεραπευτές, αθλίατροι, ΤΕΦΑΑ, ό,τι θες. Αν εσύ μέσα σε όλα αυτά διακρίνεις μια και μοναδική τάση η οποία είναι ότι υπάρχει κόσμος που πάει απο θετικές σχολές σε θεωρητικές, πρέπει να το εξηγήσεις κάπως γιατι ρε φίλε, δεν παρατηρείται κάτι τέτοιο, πως να το κάνουμε.
Μου έδωσες έναν πινακα που μεταξύ άλλων λέει ότι τα μαθηματικά κατεύθυνσης έχουν τρομαχτικά ποσοστά αποτυχίας στην τεχνολογική και μάλιστα με άνοδο μεταξύ '10-'11. Και αυτό θέλεις να μου πεις ότι εξηγεί τι; Τι σκατά σχέση μπορεί να έχει αυτό με το ότι διδάσκονται πρωτοβάθμιες και συστήματα στην Α'; Τι σκατά σχέση έχει η αποτυχία στα μαθηματικά της τεχνολογικής με το τι κατεύθυνση παίρνει ο κόσμος; Τι σκατά σχέση έχουν ΟΛΑ ΑΥΤΑ με τους γελοίους του υπουργείου που αποφάσισαν να διδάσκουν DeMorgan στην Α' και να αφαιρέσουν τις εξισώσεις ενώ ΗΔΗ μπαίνει κόσμος στα πολυτεχνεία χωρίς να ξέρει να λύσει τριώνυμο.
Τα 'χεις κάνει σκατά μέσα στο κεφάλι σου και βγάζεις εμένα καθυστερημένο. Άντε και γαμήσου!
πσ. Εντωμεταξύ τι να εξηγήσει κανείς. Ότι για το μπουρδέλο ποσοστό αποτυχίας που βλέπεις στα μαθηματικά φταίει μια συμμορία απο ηλίθιους στην επιτροπή θεμάτων που εδώ και χρόνια (από όταν δώσαμε εμείς) κάθε χρόνο βάζει καινούριο ρεκόρ στο πόσο ΜΑΛΑΚΙΑ θέματα θα βάλει. 6 Rolle - 2 ΘΜΤ ρε πούστηδες. Και ΛΑΘΟΣ ΘΕΜΑ, καταλαβαίνεις τι σημαίνει αυτό;
Last edited by ikonoklast; 25-11-2011 at 16:08.
Tags for this Thread