Quote Originally Posted by ikonoklast View Post
Quote Originally Posted by Phoebus View Post
Quote Originally Posted by ikonoklast View Post

Στοιχειοθέτησε κάπως αυτήν τη βλακεία.
:effort:

Ρε παπάρα κοντράρεις έτσι για να κοντράρεις ή αλήθεια πιστεύεις πως "όλα είναι μια χαρά" σα τον κολάψ;

Τέσπα, δες: http://www.tovima.gr/files/1/2011/06/21/pinakas.pdf

Ξυπνάτε μαλάκες, και 50% αποτυχία να είχαμε, και 40% και 30%, αυτά είναι νούμερα που δε μπορείς να λες πως το σύστημα αποδίδει. Δε μπορείς να έχεις τα μισά παιδιά να γράφουν κάτω από τη βάση, κάτι δε κάνεις καλά ως εκπαιδευτικό σύστημα, τα παιδιά δεν είναι καθυστερημένα.

Εκτός και αν νομίζετε πως είναι.
Spoiler
Αποτέλεσμα: αυξάνεται η ζήτηση για ΤΕΙ εσωτερικής διακόσμησης και οδηγείται η βάση εισαγωγής στο τμήμα κοντά στα 17 χιλιάδες μόρια. LMAO
Εγώ σου ζήτησα να μου στοιχειοθετήσεις συγκεκριμένα αυτό που είπες, δηλαδή ότι τα μαθηματικά που γίνονται στην πρώτη λυκείου είναι ο λόγος που υπάρχει για ροή στις θεωρητικές κατευθύνσεις. Θα εξηγήσεις πρώτα αν υπάρχει όντως τέτοια ροή ( τα τελευταία χρόνια; υπήρχε από πάντα; ) ή το έβγαλες από το κεφάλι σου. Θα στοιχειοθετήσεις με ποιό τρόπο σχετίζεται αυτό το φαινόμενο με τα μαθηματικά που υπάρχουν στην πρώτη λυκείου και όχι με οτιδήποτε άλλο.

Μετά θα συζητήσουμε αν οι πιθανότητες της τρίτης λυκείου είναι «συνδυαστική» και αν χρειάζεται να διδάσκονται στην πρώτη λυκείου στη θέση πρωτοβάθμιων και δευτεροβάθμιων εξισώσεων.
Τελικά είσαι καθυστερημένος. Κάποτε μερικοί εδώ μέσα έλεγαν πως είσαι "ό,τι καλύτερο έχει συμβεί στο ER" και συμφωνούσα, τώρα γάμα τα.

Βλέπεις ποσοστό αποτυχίας 75% στα μαθηματικά (από 60%), αύξηση των βάσεων σε σχολές όπως ΤΕΙ εσωτερικής διακόσμησης το οποίο είναι καθαρή ένδειξη αύξησης ζήτησης της σχολής, και έρχεσαι να μου πεις αν τα έβγαλα από το κεφάλι μου.

ΟΚ, από το κεφάλι μου τα έβγαλα. Τέλος συζήτησης, νίκησες, enjoy your victory!