Quote Originally Posted by Phoebus View Post
Quote Originally Posted by Amnesiac. View Post
Quote Originally Posted by HAVOC View Post
Δευτέρα ανακοίνωσε δημοψήφισμα. Τρίτη άλλαξε αρχηγούς ΕΔ. Τετάρτη Μερκελ-Σαρκοζύ ευρώ ή δραχμή.
Σήμερα πιστεύω ξεκινάει επιχείρηση εμπρός καλοί μου τρομολάγνοι.
Παρασκευή θα ασχοληθεί με τους αποστάτες.

Ε,άντε μου στο διάτανο με τους εκβιασμούς. Πόσο ακόμη;
Δεν ξέρω, εγώ με όλη μου την ταπεινότητα θα πρότεινα να είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί στη χρησιμοποίηση λέξεων όπως "τρομολάγνοι, τρομοκρατία, προπαγάνδα" κτλ. Από την άποψη ότι εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με όπλα μαζικής καταστροφής και ακραία σενάρια εκφοβισμού κτλ ή μάλλον δεν έχουμε να κάνουμε αποκλειστικά με τέτοια. Αυτοί που τα λένε εξυπηρετούν τα συμφέροντα που πρέπει να εξυπηρετήσουν, το ξέρουμε αυτό, απλά αυτά που λένε δεν ανήκουν αποκλειστικά στη σφαίρα της φαντασίας. Το σενάριο "στάση πληρωμών" είναι απολύτως υπαρκτό και πιθανό, δεν ξέρω αν έχετε συνειδητοποιήσει τι μπορεί να σημαίνει αυτό. Γενικά δεν έχουν όλοι την άνεση να ελπίζουν στο μέλλον, φαντάζομαι ότι εδώ που φτάσαμε πολλοί άνθρωποι θα βρίσκουν περισσότερο ελκυστικό το "μισή σύνταξη" του Γιωργάκη από το "καθόλου σύνταξη", πόση προπαγάνδα χρειάζονται τέτοιοι άνθρωποι για να το ρίξουν ΝΑΙ;
Κατά ikonoklast όποιος το ρίξει ΝΑΙ είναι γελοίος, συμφωνεί με το μνημόνιο και το όλο πλαίσιο.

syduck:
Καλά απότι κατάλαβα ο ικόνοκλαστ για σένα το λέει και όχι "για όλους", εγώ δε το σχολιάζω, να τα βρείτε μεταξύ σας

Πάντως απόψεις σαν της συμπαθέστατης rottenchrist (δε λέω αξιαγάπητης γιατί δεν έχει ποστάρει φωτογραφία ακόμη) μου θυμίζουν λίγο το "λεφτά υπάρχουν" και μου προκαλεί μια μικρή ανατριχίλα, ξέρουμε όλοι τι συνέβη την τελευταία φορά που ο κόσμος το πίστεψε.