Quote Originally Posted by ikonoklast View Post
Quote Originally Posted by Phoebus View Post
Δε καταλαβαίνω πως έβγαλες τέτοιο συμπέρασμα. Δηλαδή όποιος είναι κατά της δανειακής σύμβασης και της ευρωζώνης είναι και κατά του δημοψηφίσματος; Μην είσαι γελοίος.
Παρακαλώ; Τόση ώρα έλεγες ότι είσαι υπερ του δημοψηφίσματος, εγώ με μια διαγώνια ανάγνωση των ποστ σου κατάλαβα/μάντεψα ότι εννοείς ότι είναι ευκαιρία ο λαός να ψηφίσει ένα «Όχι», τελικά εσύ λες το αντίθετο , είσαι υπερ της δανειακής σύμβασης και της ευρωζώνης, το λογικό είναι να είσαι υπερ και των μνημονίων και του όλου πλαισίου, συμπέρασμα: μη μιλάς για γελοιότητα.
Καμία επαφή. Εγώ γουστάρω το δημοψήφισμα γιατί εκτιμώ πως απαιτεί προσωπική ωριμότητα σε αντίθεση με τις εκλογές πχ που αναθέτουμε σε κάποιον άλλο να πάρει αποφάσεις για μας (σύστημα το οποίο εκ του αποτελέσματος απέτυχε), όχι γιατί είμαι υπέρ του ναι ή του όχι. Αν και πλέον το δημοψήφισμα είναι για τη παραμονή μας στο ευρώ, αν ήταν για τη δανειακή σύμβαση θα ψήφιζα ναι γιατί θέλω ο κόσμος να έχει λεφτά τον επόμενo μήνα -έστω αυτά τα λίγα. Αδιανόητο για σένα αυτό μάλλον. Αν η πολιτική σου αντίληψη φτάνει μέχρι το να λες ότι ναι στη δανειακή σύμβαση σημαίνει ναι στο μνημόνιο και ναι σε όλα τα πλαίσια κτλ τότε είσαι πραγματικά εκτός τόπου και χρόνου και θα έπρεπε λίγο να δεις τι διαφοροποιεί το λόγο σου με αυτόν των εθνικοσοσιαλιστών που έχουν αρχίσει να πληθαίνουν στη χώρα.