View Poll Results: Ναι ή όχι στην επόμενη δόση;

Voters
61. You may not vote on this poll
  • ΝΑΙ

16 26.23%
  • ΟΧΙ

45 73.77%
Results 1 to 15 of 294

Thread: Δημοψήφισμα

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Sympathy Junkie. Amnesiac.'s Avatar

Προσωπικά μάλλον όχι θα ψηφίσω, αλλά με λίγη περισσότερη βαριά καρδιά από πολλούς που είναι στη ΔΑΓΚΩΤΟ ΟΧΙ φάση. Όπως αντιλαμβάνομαι τα πράγματα, με το ΝΑΙ υπάρχει η σιγουριά ότι τα πράγματα θα είναι σκατά, με το ΟΧΙ η ελπίδα ότι μακροπρόθεσμα μπορεί να είναι καλύτερα, η οποία όμως δε στηρίζεται πουθενά. Όπως έγραψα και στο πρώτο ποστ μου, ο λαός μπορεί να ψηφίσει το ΟΧΙ, αλλά τη διαχείριση των συνεπειών του θα την κάνουν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και το ΛΑΟΣ. Και δε ξέρω πού μπορεί να μας βγάλει αυτό, μιλάμε για δεξιά κεφάλια που θα πρέπει να εξυπηρετήσουν δεξιά συμφέροντα εν μέσω χρεοκοπίας. Με απλά λόγια εννοώ ότι το ΟΧΙ δεν εξασφαλίζει λαϊκή κυριαρχία ή κάτι τέτοιο, αυτό που εξασφαλίζει είναι ότι τα πράγματα στην αρχή θα είναι απείρως πιο δύσκολα για όλους, από εκεί και πέρα ένας θεός ξέρει τι θα γίνει και πώς θα γίνει. Αλλά αποφάσισα ότι από το "σίγουρα σκατά" μάλλον προτιμώ το "ένας Θεός ξέρει". Βέβαια εγώ μάλλον δε θα πεθάνω από πείνα όπως και νάχει, αν ένας χαμηλοσυνταξιούχος μου έλεγε "με βαριά καρδιά θα ψηφίσω ΝΑΙ", νομίζω θα τον καταλάβαινα, χωρίς να λέω ότι αυτό είναι το σωστό.

Βέβαια εδώ δεν ξέρουμε αν θα προλάβει να γίνει δημοψήφισμα, άλλα λόγια ν'αγαπιόμαστε αλλά τι να κάνεις.
    Last edited by Amnesiac.; 03-11-2011 at 01:33.
    I went down into the valley to pray.
    I got drunk and I stayed all day.