Results 1 to 15 of 8081

Thread: Μια ακόμα πιο εξαιρετική εποχή.

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post

Quote Originally Posted by katwrimos View Post
    2. Στην πουτσα μας αν αντιτίθεται στην κοινή λογική. Το οτι οι ακτίνες φωτός δεν κινούνται σε ευθεία αντιτίθεται στην κοινή λογική. Το οτι ενα φτερό και ενα βαρίδι που πεφτουν εχουν την ίδια επιτάχυνση βαρύτητας αντιτίθεται στην κοινή λογική. Για να μην πω για κουαντουμ μεκανινκς που οχι απλως αντιτιθενται στην κοινη λογικη αλλα ΤΗΝ ΓΑΜΑΕΙ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ. Γενικώς, οταν μιλάει η επιστήμη βαλε την κοινή λογική στον κώλο σου μαδερφακερ.
    Είσαι παπάρας γιατί διαβάζεις ένα ποστ το πολύ 10 δευτερόλεπτα, πιάνεσαι από μία φράση πετάς ένα μαλακίες λες και στα αρχίδια σου τι προσπαθεί να επικοινωνήσει ο άλλος. Δεν έχω πρόβλημα με τα free lunches που λες, αντιθέτως καταπληκτικό μου ακούγεται, για αυτό είπα πριν καλύτερα να τα παίρνει σε επιδόματα έτσι κι αλλιώς ο κόσμος αντί να τρέχει up and down the square νομίζοντας ότι κάτι κάνει. Στο κάτω κάτω καλύτερα μία μέρα να μη δουλεύουμε καθόλου και όλα να τα κάνουν οι μηχανές ξέρω εγώ!! Αλλά η οικονομία δε χτίζεται πάνω σε κόλπα για την αντιστάθμιση ανεργίας/πληθωρισμού αλλά στην πραγματική παραγωγικότητα και στη λογική που λέει ε δέκα ανθρώπους χρειαζόμαστε εδώ? Δέκα θα βάλουμε. Για αυτό η μετάθεση/επανεκπαίδευση είναι πολύ καλύτερη επιλογή (με το δεδομένο ότι ένας εργαζόμενος πρέπει να αμοίβεται κανονικά κατά τη διάρκειά της) από αυτό το φοβικό "μη πειράξετε ρε τη δουλειά του κοσμάκη, που να τα μαθαίνουμε απο την αρχή" etc που ωθεί τους αριστεροπερίεργους εδώ να μουτζώνουν, φαντάζομαι. (θα ήθελα να πετάξω εδώ κανένα "ο στάλιν ξέρετε πώς θα τα έκανε αυτά ρε μουνιά???") Άσε που αν έχεις δέκα ανθρώπους που κάνουνε πραγματική δουλειά και δέκα που χτυπάνε μύγες (έστω και εάν πρέπει να χτυπάνε 100 μύγες την ημέρα και είναι κουραστικό) τότε δημιουργείς αυτόματα ένα ρουσφετολογικό ρατσιστικό περιβάλλον το οποίο είναι βέβαιο ότι θα εκτραχυνθεί στις φάσεις που βλέπουμε καθημερινά πχ με τους εργαζόμενους στο μετρό να τρώνε βρίσιμο και τα λοιπά.
    Last edited by phthoggon; 16-10-2011 at 20:13.
    "we are not evacuating this house, we don't believe in you and your wrecking crew"