Page 169 of 539 FirstFirst ... 69119159167168169170171179219269 ... LastLast
Results 2,521 to 2,535 of 8081

Thread: Μια ακόμα πιο εξαιρετική εποχή.

The Patient H.'s Avatar

Παιδιά, καταλαβαίνετε τι λέτε?
    Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    Anagkastika stirizoume Hillary

nihil pop metamelia3's Avatar

που να παρουμε και πτυχιο να δεις.
    this is radio freedom.

μηδέν statik's Avatar

κλασικοτατα οφφ-τοπικ, αλλα μαλλον λογω αρκετα περιορισμενου χρονου εχω χασει επεισοδεια ε... μια η "αριστερα" κρυφοκλεινει το ματι σε αυτονομια κ δηλωνει οτι καυλωνει (?) (βλ. κατι για αυτονομο φυσικο κ κατι για Blaumachen κλπ) μια η αναρχια κανει το ιδιο απο την πιο "φρικιαρικη" γωνια. τπτ κακο απο τα 2, τζαστ σειινγκ. το μονο που με 3ινιζει κ ακομα δν το εχω αποκωδικοποιησει ειναι κατι τυποι -μαλλον ΕΑΑΚιτες?- στη φαση "γαμαμε κ δερνουμε-ηρωες-κινηματαρα" στα 8εματα παιδειας. δλδ σε τι συμπαν ζω, και ποσο ουφο ειμαι? επισης γελαω τωρα που 8υμη8ηκα με ποστ ικονοκλαστ (νομιζω?) για βιντεο νεανιων εαακ φυσικου-δλδ εχω μπει κανα 2χρονο πριν απ' τον -αστειο ειναι η αλη8εια- τυπα απ' τη σχολη και ενω την εχω παρατησει -ειναι πλεον κ 2011 κ η "επαγγ. αποκατασταση" πλεον δν με νανουριζει (λολ)- ο ιδιος ειναι η8ελημενα ΑΚΟΜΑ εκει κανοντας φοιτητικη καριερα. γουελ νταν! για το χρονικο οριο της σχολης το καταλαβαινω ειναι εν γενει μεγαλο για να τελεψει κανεις, αλλα το οριο του να το παιζεις μαλακας και δη να αυτοκωλογλυφεσαι, ποσο μπορει να 3εχειλωσει?
    anti-metal

δήθεν asimoulis's Avatar

Quote Originally Posted by Agoraphobic_S.I.
    Ο παππούλης ιδιοκτήτης μινι μαρκετ με ενοχλεί όταν έχει έναν ΑΛΒΑΝΟ για όλες τις δουλειές χωρίς να του πληρώνει ένσημα ή, χειρότερα, χωρίς να του δίνει μισθό.

Quote Originally Posted by freak brother
    μπορει ο παπους να ειναι μελος του κινηματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ.
    γελούσα μόνος μου, μου έφτιαξες τη μέρα πάω να το πω στη σχολή.
    Η σκέψη μου είναι πλήρως αλλοτριωμένη, ιδεαλιστική, αταξική, αντιπατριωτική και "ολίγον άρρωστη".

Senior Member rage for order's Avatar

Quote Originally Posted by statik View Post
    κλασικοτατα οφφ-τοπικ, αλλα μαλλον λογω αρκετα περιορισμενου χρονου εχω χασει επεισοδεια ε... μια η "αριστερα" κρυφοκλεινει το ματι σε αυτονομια κ δηλωνει οτι καυλωνει (?) (βλ. κατι για αυτονομο φυσικο κ κατι για Blaumachen κλπ) μια η αναρχια κανει το ιδιο απο την πιο "φρικιαρικη" γωνια. τπτ κακο απο τα 2, τζαστ σειινγκ.
    η αλήθεια είναι ότι όλοι θα ήθελαν να είναι αυτόνομοι αλλά δεν έχουν τα φόντα οπότε κρυφοκλείνουν το μάτι και κοκκινίζουν.

Ράμπο του ΣΔΟΕ stam and the witches's Avatar

Ο πολιτικός αυτισμός σε αυτό το θρεντ έχει χτυπήσει κόκκινο. Σήμερα μάθαμε πως η αναρχία (ή αυτό το άλλο που επικαλείται ο κάλκι, ο ντύθορ και ο αγοραφόμπικ τελοσπάντων) δεν στοχεύει πολιτικά μόνο στην ανατροπή των σημερινών σχέσεων εργασίας, αλλά έχει ως προαπαιτούμενο την προσωπική καθαρότητα του συμμετέχοντος, γιατί όπως αναφέρθηκε ο γεράκος (που στα νιάτα του κάρφωνε αντάρτες; ) που γαμάει τον ανασφάλιστο απλήρωτο λαθρομετανάστη Αλβανό είναι ταξικός εχθρός, οπότε ακόμα και αν διαφωνεί με το σημερινό καθεστώς, δεν έχει θέση στις γραμμές των αμόλυντων προλετάριων. Δεν ξέρω αν αυτός ο αυτοεπαναυτοπροσδιορισμός είναι κάτι κουλ, μάλλον θα είναι, απλά φαντάζομαι ξέρετε ότι πρόκειται περί βαρύτατου αυτισμού και τελοσπάντων δεν ασχολείται κανείς μαζί σας.

Senior Member freak brother's Avatar

αμα πατε στον ανασφαλιστο Αλβανο και του πειτε φιλαρακο μη δουλευεις στο μαναβικο αφου το μουνοπανο ο γερος δεν σου κοβει ενσημα να δουμε τι θα σας πει
    επισης μετα πατε στον γερο και πειτε το οτι δεν ειναι σωστο να μη κοβει ενσημα στον Αλβανο να δουμε τι θα σας πει .

και μετα πηγαιντε την εφορια να τον πιασει και να απελασουν τον Αλβανο να δουμε τι θα σας που τα συντροφια!

στην τελικη καψτε το να μην εχει να φαει ουτε ο μαναβης ουτε ο Αλβανος .

αυτα
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

geia sas! mh fovaste, parolo pou grafw edw me auto to nickname, den yparxw ws tetoios. yparxw mono ws auto to fantastiko ypokeimeno gia to opoio milate, gyrw ap'to opoio sthrizete ta epixeirhmata sas, kai kyriws ws auto to ypokeimeno pou den einai st'alitheia ypokeimeno, giati den mporei na milhsei gia ton eauto tou, giati panta tha milane alloi gia logou tou, tha apofasizoun poios einai o taxikos symmaxos h' exthros tou, xwris na to rwthsoun pote tipota.

mh mpeite ston kopo na dhmiourgisete ena xwro opou na mporw na exw adiamesolaviti fwnh! maresei h syzhthsh sas poly etsi ki alliws. kai opws eipame, den me kserete, den yparxw para mono ws ergaleio.

kalh synexeia!

agit-spam attack Agoraphobic_S.I.'s Avatar

Quote Originally Posted by stam and the witches View Post
    Ο πολιτικός αυτισμός σε αυτό το θρεντ έχει χτυπήσει κόκκινο. Σήμερα μάθαμε πως η αναρχία (ή αυτό το άλλο που επικαλείται ο κάλκι, ο ντύθορ και ο αγοραφόμπικ τελοσπάντων) δεν στοχεύει πολιτικά μόνο στην ανατροπή των σημερινών σχέσεων εργασίας, αλλά έχει ως προαπαιτούμενο την προσωπική καθαρότητα του συμμετέχοντος, γιατί όπως αναφέρθηκε ο γεράκος (που στα νιάτα του κάρφωνε αντάρτες; ) που γαμάει τον ανασφάλιστο απλήρωτο λαθρομετανάστη Αλβανό είναι ταξικός εχθρός, οπότε ακόμα και αν διαφωνεί με το σημερινό καθεστώς, δεν έχει θέση στις γραμμές των αμόλυντων προλετάριων. Δεν ξέρω αν αυτός ο αυτοεπαναυτοπροσδιορισμός είναι κάτι κουλ, μάλλον θα είναι, απλά φαντάζομαι ξέρετε ότι πρόκειται περί βαρύτατου αυτισμού και τελοσπάντων δεν ασχολείται κανείς μαζί σας.
    Και ο οριτζιναλ νεοναζί διαφωνεί με τη σημερινό καθεστώς, ίσως όσο και εμείς.
    Εσύ λοιπόν τι προτείνεις, ατέλειωτο γλύψιμο στις λαϊκές μάζες ή προσπάθεια για την επαναστατικοποίηση των συνειδήσεων;
    Με το κεφάλαιο ή με τους εργάτες;

Ράμπο του ΣΔΟΕ stam and the witches's Avatar

Quote Originally Posted by Agoraphobic_S.I. View Post
    Quote Originally Posted by stam and the witches View Post
    Και ο οριτζιναλ νεοναζί διαφωνεί με τη σημερινό καθεστώς, ίσως όσο και εμείς.
    Εσύ λοιπόν τι προτείνεις, ατέλειωτο γλύψιμο στις λαϊκές μάζες ή προσπάθεια για την επαναστατικοποίηση των συνειδήσεων;
    Με το κεφάλαιο ή με τους εργάτες;
    Δε θες καν επαναστικοποίηση των συνειδήσεων, θες καθαρότητα, για την οποία έχεις φτιάξει εσύ αυθαίρετα μία μονάδα μέτρησης, η οποία χωρίς καν ιδιαίτερη ανάλυση μπάζει από παντού, γιατί σχεδόν ταυτίζεις το λούμπεν απόβρασμα με τον μικροϊδιοκτήτη. Ωραίο να είσαι πιουρίστας, δε λέω, απλά δε θα σε παίρνει κανείς στα σοβαρά πολιτικά και θα παίζεις μπάλα σε άλλα τερραίν. Χωρίς καμία διάθεση να προσβάλω κλπ κλπ, αλήθεια.

Οκ, θέλω καθαρ(ι)ότητα.
    Πάρτε σαπούνια, πάρτε αφρόλουτρα!

Senior Member VidnaObmana's Avatar

Φυσικα και θες καθαροτητα και φυσικα και φασιζεις,ασχετα που δεν εχεις καν την αντιληψη να το συνειδητοποιησεις.

Φαινεται κ απο το ποστ σου στο αλλο θρεντ . "Τσακιστε τους αναρχοχιπιδες,τα φρικια,τους χασικληδες,να μεινουμε μονο εμεις οι αληθινοι επαναστατες"!!!

"Με τους εργατες ή με το κεφαλαιο?" Η μαζι μας ή εναντιον μας!
    Let The Freak Flag Fly!

Ρε παιδί, δεν πρόκειται να καταλάβεις ποτέ τι σημαίνει συλλογική συνείδηση, συλλογικός σκοπός, συλλογική δράση. Γράφεις ό,τι λένε τα αναρχοφρικιά της μεσολογγίου και νομίζεις πως έχεις αντίληψη. Ο φασισμός είναι εχθρός σου όταν διαταράσσει το ατομικό στατους που νομίζεις πως έχεις φτιάξει για τον εαυτό σου. Γιατί κατα τ' άλλα αποκλείεται να έχεις συγκρουστεί ποτέ με τον πραγματικό φασισμό. Άντε πιες το τσιγαριλίκι σου λοιπόν και παράτα μας ήσυχους.

Senior Member VidnaObmana's Avatar

Δεν ειμαι χασικλης αλλα εισαι τοσο ηλιθιος που ουτε αυτο δεν μπορεις να καταλαβεις

Συλλογη δραση μονο με συγκεκριμενα ατομα και οχι με κρετινους
    Last edited by VidnaObmana; 11-10-2011 at 14:57.
    Let The Freak Flag Fly!

Σταμ, στα σοβαρά πάντως, δε θέλω καμία καθαρότητα, το αντίθετο μάλιστα. Απλά πιστεύω πως τα συμφέροντα του σύγχρονου προλετάριου είναι εκ διαμέτρου αντίθετα με αυτά του μικροϊδιοκτήτη-μικροαφεντικού. Δεν είναι θέμα ατομικής συνείδησης ή στάσης, είναι ξεκάθαρα θέμα (ταξικής) εκμετάλλευσης. Ο παππούλης του μινι μαρκετ λοιπόν, αν έχει υπάλληλο που δουλεύει ανασφάλιστος, χωρίς υπερωρίες, χωρίς καν το βασικό μισθό, τότε είναι ταξικός εχθρός. Ακόμα κι αν δεν τα κάνει αυτά, το ότι είναι αφεντικό, το ότι αποσπά πρόσοδο από έναν εργάτη, τον κάνει πάλι αντίθετο προς τα συμφέροντα του εργάτη. Δεν ξέρω που διαφωνείς μ' αυτό, ξέρω ξεφεύγει από τον οριτζιναλ λενινισμό, αλλά η θεωρία καταστροφής (ή αντιστροφής) των κυρίαρχων σχέσεων χωρίς πρώτερη επαναστατικοποίηση των συνειδήσεων, χωρίς να κοιτάμε τον κοινωνικό ρόλο του καθενός πρωτού επιλέξουμε να κάνουμε διαταξικές συμμαχίες, είναι ένας απ' τους λόγους της παρακμής της σημερινής αριστεράς.