κλασικοτατα οφφ-τοπικ, αλλα μαλλον λογω αρκετα περιορισμενου χρονου εχω χασει επεισοδεια ε... μια η "αριστερα" κρυφοκλεινει το ματι σε αυτονομια κ δηλωνει οτι καυλωνει (?) (βλ. κατι για αυτονομο φυσικο κ κατι για Blaumachen κλπ) μια η αναρχια κανει το ιδιο απο την πιο "φρικιαρικη" γωνια. τπτ κακο απο τα 2, τζαστ σειινγκ. το μονο που με 3ινιζει κ ακομα δν το εχω αποκωδικοποιησει ειναι κατι τυποι -μαλλον ΕΑΑΚιτες?- στη φαση "γαμαμε κ δερνουμε-ηρωες-κινηματαρα" στα 8εματα παιδειας. δλδ σε τι συμπαν ζω, και ποσο ουφο ειμαι? επισης γελαω τωρα που 8υμη8ηκα με ποστ ικονοκλαστ (νομιζω?) για βιντεο νεανιων εαακ φυσικου-δλδ εχω μπει κανα 2χρονο πριν απ' τον -αστειο ειναι η αλη8εια- τυπα απ' τη σχολη και ενω την εχω παρατησει -ειναι πλεον κ 2011 κ η "επαγγ. αποκατασταση" πλεον δν με νανουριζει (λολ)- ο ιδιος ειναι η8ελημενα ΑΚΟΜΑ εκει κανοντας φοιτητικη καριερα. γουελ νταν! για το χρονικο οριο της σχολης το καταλαβαινω ειναι εν γενει μεγαλο για να τελεψει κανεις, αλλα το οριο του να το παιζεις μαλακας και δη να αυτοκωλογλυφεσαι, ποσο μπορει να 3εχειλωσει?