Results 1 to 15 of 1001

Thread: Eksetastikokatathlipsi.

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Senior Member electra's Avatar

Η εμβαθυνση σε ενα γνωστικο αντικειμενο απαιτει συστηματικη μελετη και προσπαθεια και επιτυγχανεται με σειρα μαθηματων. Ειναι λογικο να υπαρχουν αλυσιδες μαθηματων σε ενα ουτοπικο πανεπιστημιο. Οι ευλογες αποριες μου: Πραγματικα ειστε ή ησασταν φοιτητες σε πανεπιστημιο οπου ο βαθμος στα μαθηματα αντιπροσωπευει τις γνωσεις στο εν λογω μαθημα; Αν ναι, θελω να ερθω στο πανεπιστημιο σας. Επισης, βασικη μου απορια οταν ενας καθηγητης σε μαθημα προαπαιτουμενο ειναι απαραδεκτος (γενικος ορος που περιλαμβανει απο απαλευτα μεχρι λαθος θεματα, απο διορθωση ανεμιστηρα μεχρι ξεχασες τη μοναδα εδω για εμενα επρεπε να σου κοψω ολο το θεμα και αλλα τετοια ομορφα) πως μπορει με το ισχυον συστημα να αντιμετωπιστει; Διορθωστε με αλλα εχω την εντυπωση οτι δε λογοδοτουν πουθενα και οτι και δικιο να χεις δε το βρισκεις χωρις να γινεις στοχος ας πουμε.
    Τελος, ο φοιτητης που αδυνατει να συμμετεχει σε μια ολοκληρη εξεταστικη στον καιαδα;
    Για να ειμαστε λοιπον ρεαλιστες, αλυσιδες δε χρειαζονται καν να μπουν αρκει ο καθηγητης να βαζει θεματα που εξεταζουν ουσιαστικα το γνωστικο αντικειμενο του μαθηματος. Αλλα μεχρι και θεματα βαριουνται να βγαλουν.

οντοπικ: πιθανη λυση με μοντα δουλειας φουλ τα σκ για να μην γαμησω και αλλο τη σχολη απορριπτεται απο πολυ πιθανο ενδεχομενο πραγματοποιησης της εξεταστικης τα σκ!
    Last edited by electra; 05-10-2011 at 01:03.

Tags for this Thread