Page 11 of 18 FirstFirst ... 910111213 ... LastLast
Results 151 to 165 of 270

Thread: EUROBASKET 2011 (+ η μεγαλύτερη αστειότητα της FIBA Europe στην ιστορία)

5 στους 7 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

ρε είσαι καλά? Θέλεις να υπογράψει και συμβόλαιο ότι θα τραβιέται είκοσι καλοκαίρια μέχρι τα 35 του? Και ΠΟΛΥ σας είναι που αυτοί οι παίκτες όπως ο Σχορτσιανίτης έχουνε παίξει όσο έχουνε παίξει.

ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ του λέει. Μαλάκα μου.

...

πσ, οπότε με λίγα λόγια, τι στρατός, τι αθλητισμός. Σίγκ χάιλ.
    Last edited by phthoggon; 05-09-2011 at 20:33.
    "we are not evacuating this house, we don't believe in you and your wrecking crew"

perfect beast commissar's Avatar

0 στους 1 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Quote Originally Posted by phthoggon View Post
    ρε είσαι καλά? Θέλεις να υπογράψει και συμβόλαιο ότι θα τραβιέται είκοσι καλοκαίρια μέχρι τα 35 του? Και ΠΟΛΥ σας είναι που αυτοί οι παίκτες όπως ο Σχορτσιανίτης έχουνε παίξει όσο έχουνε παίξει.
    τι να σου πω ρε man, προφανώς τα βλέπουμε πολύ διαφορετικά τα πράγματα. εγώ θεωρώ ότι ο Μαυροκεφαλίδης και ο κάθε Μαυροκεφαλίδης δεν μπορεί να κλάνει έτσι χωρίς λόγο την εθνική. όχι ότι θα τον κάνουμε ΝΤΑ εμείς που "ΠΟΛΥ μας είναι" , αλλά και η τιμωρία 2 μηνών που έφαγε δεν ήταν παράλογη. και φαντάζομαι δεν πρόκειται να κληθεί ξανά. εγώ δεν μίλησα ούτε για Διαμαντίδη, ούτε για Σχορτσανίτη που απ'ότι είπε ο Κασερίνος έπαιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας.

με αυτά εδώ πάντως
    Και ΠΟΛΥ σας είναι που αυτοί οι παίκτες όπως ο Σχορτσιανίτης έχουνε παίξει όσο έχουνε παίξει

...

με άφησες λίγο μαλάκα, το λήγω εδώ.
    Last edited by commissar; 05-09-2011 at 20:37.

lcsgp FIXXXER's Avatar

3 στους 5 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Καλα εννοειται οτι στηριζω σχεδον κατα λεξη οσα λεει ο Φθογγον

6 στους 8 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

εσύ έφυγες από τη χώρα με βύσμα για να μην πας στρατό, μη μιλάς.

2 στους 4 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Quote Originally Posted by commissar View Post
    όχι ότι θα τον κάνουμε ΝΤΑ εμείς που "ΠΟΛΥ μας είναι" , αλλά και η τιμωρία 2 μηνών που έφαγε δεν ήταν παράλογη.
    Να μη παίζει 2 μήνες στην ΟΜΑΔΑ του επειδή τον ζητάει το έθνος του ε? Ζήτω το έθνος λοιπόν που είναι και παραπάνω από την ιδιωτική ελευθερία.

με αυτό εδώ πάντως με άφησες λίγο μαλάκα
    Σκέψου λοιπόν τώρα που έμεινες μαλάκας πόσο γαμάτο είναι να έχουν μερικοί άνθρωποι υποχρέωση για να κάνεις εσύ το γούστο σου και έλα να μου πεις.
    "we are not evacuating this house, we don't believe in you and your wrecking crew"

Σκέψου λοιπόν τώρα που έμεινες μαλάκας πόσο γαμάτο είναι να έχουν μερικοί άνθρωποι υποχρέωση για να κάνεις εσύ το γούστο σου και έλα να μου πεις.
    είτε με τρολάρεις τόση ώρα, είτε πρέπει να κάνεις θρεντ στήριξης για όλους τους παίκτες ανά την υφήλιο που βασανίζονται για το γούστο των φιλάθλων.

lcsgp FIXXXER's Avatar

1 στους 1 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

εσύ έφυγες από τη χώρα με βύσμα για να μην πας στρατό, μη μιλάς.
    Και εχω να γαμησω και 17 χρονια, αυτο που το πας.
    Πρεπει να αρχισει θρεντ με "Η. facts about others" μαλλον.

Ον τοπικ, ο μπασκετμπολιστας και ο εκαστοτε αθλητης ειναι μια δουλεια οπως καθε αλλη, και ενω εγω δε θα αρνιομουν ποτε κληση σε εθνικη εκτος αν ειχα σοβαρο προβλημα, δε μπορω να περιμενω απο τον καθενα να κανει το ιδιο. Αν δε γουσταρει, δε γινεται με το ζορι. Καλα στα ειπε ο φθογγον για τον καθαριστη πισινας, οπως στα λεγα εγω για τον υδραυλικο και το μουντιαλ βρυσης και λεκανης.

είτε με τρολάρεις τόση ώρα, είτε πρέπει να κάνεις θρεντ στήριξης για όλους τους παίκτες ανά την υφήλιο που βασανίζονται για το γούστο των φιλάθλων.

δε καταλαβαίνω που κολλάει αυτό, καλά κάνουν που παίζουν αυτοί και στις ομάδες τους και στις εθνικές και ολά αυτά, δε μιλάω για αυτό. Γενικά τι να πω, εάν υπάρχει θέμα συννενόησης έλα να τα πούμε σε πιεμ επειδή μου κάνει εντύπωση αυτό το χάσμα.

fleshdiver regularpaul's Avatar

Φθόγγε, σου αρέσει να διαβάζεις στα ποστ πολλά περισσότερα νοήματα από όσα υπάρχουν. Παρότι συνεχίζουν να με ενοχλούν μερικοί χαρακτηρισμοί σου, έχω πάντα στην άκρη του μυαλού μου ότι σου αρέσουν τα προβοκατόρικα πού και πού, οπότε θα σου απαντήσω αλλά αύριο το πρωί που επιστρέφω στα ιντερνετς.

314222 Mitsmann's Avatar

7 στους 7 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Φθογγον ενω ειμαι αντιθετος στο να τραβαμε κοσμο με το ζορι στις διοργανωσεις, οταν αρχιζεις τα ΠΟΛΥ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ και τις κοροιδιες με τα Σιγκ Χεηλ, το χανεις και λες παπατζες. Δε μιλαμε για εναν γαματο παικτη που εχει δηλωσει απ τα 18 του "ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ" αλλα για παικτες που επαιζαν και σταματησαν για α,β,γ λογους.
    Δεν υπαρχει καμμια ιδεολογικη πτυχη στο ζητημα και προσπαθεις ολη την ωρα να το πας εκει. ε, μη το πας.
    "Τι χτυπαω??"

"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."

Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    Αν δε γουσταρει, δε γινεται με το ζορι. Καλα στα ειπε ο φθογγον για τον καθαριστη πισινας, οπως στα λεγα εγω για τον υδραυλικο και το μουντιαλ βρυσης και λεκανης.
    δε νομίζω ότι είπε κανείς να τους φέρουμε με το ζόρι και να είναι όρθιοι με το ένα πόδι στον πάγκο, εγώ δηλαδή δεν είπα αυτό, δεν ξέρω αν το είπε άλλος.

εγώ αυτό που λέω είναι ότι αν κάποιος παίκης κληθεί στην εθνική, δεν είναι λογικό να πει "ε βασικά δεν θα έρθω γιατί έτσι". αυτό είπα, ούτε για προβλήματα υγείας είπα, ούτε για άλλο σοβαρό λόγο, ούτε για αυτούς που δεν θέλησαν ποτέ να παίξουν στην εθνική λόγω ιδεολογίας (δεν ξέρω αν υπάρχουν και τέτοιοι).

Εσείς τώρα μου λέτε για καθαριστές πισίνας (πιο άκυρο παράδειγμα εβερ) ενώ ο φθόγγος νομίζει ότι εγώ με τους φίλους μου καθόμαστε και βρίζουμε όσους δεν φορούν το τιμημένο εθνόσημο γιατί ζητάμε άρτο και θεάματα.

edit, τελικά μάλλον δεν το έληξα.

σεξιστής cybernaut's Avatar

1 στους 2 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

ρΚαι ΠΟΛΥ σας είναι που αυτοί οι παίκτες όπως ο Σχορτσιανίτης έχουνε παίξει όσο έχουνε παίξει.

...

αυτα να βλεπετε Παυλαρα κ λοιπα φασιστακια
    "I am Ubik. Before the universe was, I am. I made the suns. I made the worlds. I created the lives and the places they inhabit; I move them here, I put them there. They go as I say, then do as I tell them. I am the word and my name is never spoken, the name which no one knows. I am called Ubik, but that is not my name. I am. I shall always be."

www.monolith.gr

Senior Member Lazyass's Avatar

από 1:10 και μετά αποθέωσις Βαγγέλη Ιωάννου.επίκαιρο ε

Quote Originally Posted by Mitsmann View Post
    Φ Δε μιλαμε για εναν γαματο παικτη που εχει δηλωσει απ τα 18 του "ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ" αλλα για παικτες που επαιζαν και σταματησαν για α,β,γ λογους.
    Δεν υπαρχει καμμια ιδεολογικη πτυχη στο ζητημα και προσπαθεις ολη την ωρα να το πας εκει. ε, μη το πας.
    Μη με τρελαίνεις τώρα για το ότι δεν υπάρχει ιδεολογικό ζήτημα γιατί είναι προφανές στο ότι έχω διαφορετική άποψη με τον κόμισαρ και ίσως τον παύλο για το τι αποτελεί υποχρέωση, εθνική. Αλλά άντε, ας το πάρουμε και εντελώς μπασκετικά. Δεν χρειάζεται καμία δικαιολόγηση ένας αθλητής για να σταματήσει να γουστάρει να παίζει. Είναι θέμα εντελώς δικό σου το εάν σου γαμάει το σχεδιασμό και τη συνοχή, απλά δεν το ξαναπαίρνεις, δε του ζητάς και τα ρέστα.

Παύλε είμαι ειλικρινής πάντως δεν είναι προβοκάτορας, ότι μου φαίνεται επικίνδυνη η άποψή σου μου φαίνεται, αλλά πιθανόν άμα μου την εξηγήσεις καλύτερα να μην.

πσ. ήρθε και ο σάιμπερνοτ, ω ρε μάνα μου...

314222 Mitsmann's Avatar

2 στους 2 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

οταν εισαι σε μια ομαδα 10 χρονια σερι και σταματας ξαφνικα μην περιμενεις ο προπονητης/προεδρος/κοσμος που παρακολουθει την ομαδα να σου πει "α καλα μωρε" και να συνεχισει να πινει το φραππε του. Ουτοπιζεις.
    "Τι χτυπαω??"

"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."