Ποτε θα φυγουν επιτελους τα πινκς/μοθτζες;
Ποτε θα φυγουν επιτελους τα πινκς/μοθτζες;
0 στους 7 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.
http://z0r.de/1663
Το διδακτορικο στην Ελλαδα με την παρουσα κατασταση ειναι η μονο γιατι το γουσταρεις πραγματικα απο τι εχω καταλαβει και οχι για καποια ακαδημαικη καριερα ,η γιατι το θελε η μαμα και ο μπαμπας . Απο τι εχω ακουσει απο την πιατσα ,πλεον στην ευρεση εργασιας αποτελει τροχοπεδη . Κονγκρατς παντως![]()
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
Θα συμφωνησω με φρικ μπρο. Δεν πληρωνεσαι (ή μαλλον και καλο προτζεκτακι να κατσει, τα λεφτα πανε στον καθηγητη κυριως) και εχεις ποικιλες υποχρεωσεις βλεπε εργαστηρια βοηθος διαλεξεις ενιοτε γενικα ψιλοπαιδι για ολες τις δουλειες. Η κατασταση αυτη δυσκολα συνδυαζεται με δουλεια. Αρα αν δεν εχεις τρελους πορους γιατι για εμενα να σαι 28 ετων ξερωεγω και να σε χαρτζιλικωνουν οι γονεις ακομα ειναι ψιλοξεφτιλα, απλα δεν κανεις.
Στην ελλαδα υπαρχουν φυσικα και διδακτορικα της πουτσας. Θυμαμαι θεο βοηθο εργαστηριου να μου λεει: “ενταξει τελειωσα τη σχολη στα 6 χρονια. Σκεφτομουν τι να κανω. Δεν ηθελα να παω στρατο, δεν ηθελα να δουλεψω ηθελα να παραμεινω φοιτητης οποτε ακολουθησα το διδακτορικο, το οποιο ειναι απο 3 εως 6 χρονια. Θα το κανω 6 ανετα.” Το θεμα μια παπαρια γενικολογια που εχουν σχεδον ολοι σε αυτο το γενικο αντικειμενο. Εχω γνωρισει φυσικα και διδακτορες με γαμιστερο διδακτορικο απλα περα απο προσωπικους λογους αναρωτιεμαι για ποιο λογο κανεις ελλαδα διδακτορικο.
Καλα σε αγορα εργασιας στην ελλαδα παντα, δεν δινουν επιδομα γαμου ξερω εγω το διδακτορικο θα σου αναγνωρισουν; και ειδικα στα τωρινα δεδομενα της ελλαδας.
Επισης, να σαι ξερω εγω 30 ετων και να εχεις σχεδον 0 προϋπηρεσια δεν ειναι λιγο 0 ?
Σε πινκαρα για τις πρωτες παραγραφους, αλλα 0 ειναι να κρινεις γενικα το τι μπορει να προσφερει ενας ανθρωπος στην κοινωνια και σε μια δουλεια με βαση την ηλικια του
Last edited by FIXXXER; 25-08-2011 at 02:00.
οτι ξεκιναει να προσφερει εργασιακα στα 30 μ φαινεται ψιλο0
δεν κρινω το τι μπορει να προσφερει
μπορει ηδη να εκανε γαμιστερο διδακτορικο και να προσεφερε πολλα
σε επιπεδο εργασιας ομως η προυπηρεσια που βαζουμε σε βιογραφικο ;
οπως και να χει περα απο τα οποια χαρτια, η προυπηρεσια προσωπικα μου φαινεται πιο σημαντικη, ειδικα σε δουλεια μ π εχω διαβασει σε σχολη του κοσμου τις θεωρητικες παπαριες.
και αυτα στα λεει ενα ατομο που αργει να τελειωσει τη σχολη
Διότι ως γνωστόν η Εργασία προσφέρει στην Κοινωνία.
Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.
Στην Κοινωνία προσφέρει μόνο ό,τι είναι ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΧΡΗΣΙΜΟ.
dythor αν απαντας στο ποστ μου ελπιζω να μην καταλαβες τι γραφω ...
μιλαω για προυπηρεσια καθαρα για το βιογραφικο, για προσφορα εργασιας στην αγορα εργασιας, οτι ψαχνει και ελπιζουμε βρισκει δουλεια για 1η φορα στα 30 του
για κοινωνικη προσφορα της εργασιας δεν μιλησα καθολου
ο φιξερ εκανε μια αναγωγη την οποια ουτε καν σχολιασα
Μην μουτζώνετε βλαχάρες! Ειρωνεύομαι.
Μα τι είρωνας!
Η αναγωγη εγινε για τις εταιριες οι οποιες θα το κοιταξουν αυτο, καθως με αυτη τη λογικη λειτουργει πολυς κοσμος, ευτυχως οχι ολος ο κοσμος.
Απο κει και περα, εσυ αν διαιωνιζεις και μεταφερεις το προβλημα με τη λογικη σου αυτη, το μονο που κανεις ειναι να συμβαλλεις σε αυτο.
Καποια στιγμη πρεπει εστω να προσπαθησουμε να αλλαξουμε τα μυαλα του κοσμου.
Συγχαρητηρια κορονερ. Αντε και στα δικα μας οι ελευθερες.
1) e4, c5
2) Νf3