Page 135 of 539 FirstFirst ... 3585125133134135136137145185235 ... LastLast
Results 2,011 to 2,025 of 8081

Thread: Μια ακόμα πιο εξαιρετική εποχή.

Δράκος ikonoklast's Avatar

Quote Originally Posted by Drumsick View Post
    Το πιο επικό ήταν το "έκκληση προς όλους να φέρνουν φωτογραφικές και βιντεοκάμερες στις διαδηλώσεις. Έχουν πιάσει τα ματ τον φίλο σας και τον δέρνουν?? Τραβήξτε φωτογραφίες!!!"
    Τρία σκηνικά στο πολύ πρόχειρο μόνο με Δελτάδες και μόνο σε γκόμενες και εκτός πορείας:

http://athens.indymedia.org/front.ph...cle_id=1306948
    http://www.tovima.gr/society/article/?aid=380745
    http://tvxs.gr/node/70932

Δεν ξέρω αν φαντάζεσαι ότι αν σου τύχει όποιος βρίσκεται κοντά σου θα αρχίσει τους δελτάδες με γυμνές γροθιές για να σε σώσει αλλά και στα τρία περιστατικά οι άνθρωποι ψάχνουν/έψαχναν υλικό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί νομικά ή με οποιονδήποτε τρόπο. Το ίδιο και στην περίπτωση του Καυκά και σε πάρα πολλές ακόμα, έχει λογική αυτό που λένε.

Σωστο αυτο που λεει ο ικονοκλαστ.Προχθες στην πορεια ,οταν σκασαν στην Αμαλιας οι δελταδες ,ο κοσμος τους αρχισε στο βρισιδι και οταν αφησαν τις μηχανες και εκαναν τις καγκουριες τους μια χαρα σταθηκε ο κοσμος και αρχισε να τους πεταει οτι ειχε μπροστα του.Ειναι φανερο πλεον οτι ,μετα τα τοσα περιστατικα και βιντεο που υπαρχουν για αυτα τα σιχαματα,ο κοσμος θα τους περνει στο κυνηγι οπου τους βλεπει .Δυστηχως για τα ματ ,ακομα ακους κοσμο να λεει "οχι μην τα βριζετε τα παιδια,οχι μην τα προκαλειτε,οχι μην τα φοκονετε ".

Senior Member Shirime's Avatar

Ο άνθρωπος που ακριβώς ένα χρόνο πριν, σε αυτό το thread quoteαρε αυτό:

Σκοπός του «Κινήματος Για Την Ελεύθερη Κατασκήνωση» είναι να διδάξουμε ο ένας τον άλλον την Αγάπη, τον Σεβασμό και την Προστασία της Φύσης και να υπερασπιστούμε την απόλυτη Ελευθερία της διαβίωσης στην απέραντη αγκαλιά της Γης και του Ουρανού. Θα ταξιδέψουμε με τους αγαπημένους μας ανθρώπους, τους φίλους μας και τους εραστές μας παντού, θα ζήσουμε ελεύθεροι όπου εμείς επιλέξουμε, θα προστατέψουμε τα δάση και τις παραλίες με τα γυμνά κορμιά μας…
    τώρα ποστάρει "μπουρδελάκι ως επί το πλείστον οι συνελεύσεις" και τέτοια υπεράνω.

Να ζήσεις βλακεία και χρόνια πολλά

Χμ. Κάποιοι απο μας είμαστε κνίτες και δεν έχουμε αλλάξει απόψεις τα τελευταία εκατό χρόνια αλλά ρε Shirime, δύο πράγματα: καταρχήν το οτι κουοτάρεις τις μπαρούφες για το ελεύθερο καμπινγκ δε σημαίνει ότι της έγραψες εσύ. Και δεύτερο και πιο σημαντικό το ΤΙ ΚΟΣΜΟΣ μιλάει πολιτικά, κατεβαίνει στο δρόμο, συμμετέχει σε διαδικασίες τους τελευταίους δύο μήνες δεν το διανοείσαι. Για να μην πω τον τελευταίο χρόνο, για να μην πω απο τον δεκέμβρη του 8, για να μην πω από το 06. Αυτό γιατί να είναι κακό; Προτιμούσες δηλαδή να μιλάνε όλοι για μπάλα, αμοργό, γιουροβίζιον εσαεί; Ο Φώτης Βαλάτος είναι στο αβαταρ;

A rock, an island Drumsick's Avatar

Ρε μαλάκες σχολίασα το πόσο άκυρο ακούστηκε, αστειεύτηκα, πως το λένε. Προφανώς καταλαβαίνω την αναγκαιότητα να καταγράφονται αυτά τα πράγματα και την επόμενη θα πάρω οπωσδήποτε βιντεοκάμερα.

shirime: όλη δική σου, μάτια μου

edit: εντωμεταξύ αυτό περί συνελεύσεων το είπα ακριβώς για να μην φανώ υπεράνω, όπως ο κάλκης.. Άδικη ζωή.
    Last edited by Drumsick; 20-06-2011 at 07:03.

314222 Mitsmann's Avatar

ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ Η ΧΟΥΝΤΑ
    ΤΟ ΣΕΒΕΝΤΗ ΤΟ ΦΟΡ
    ΣΤΟ ΓΚΩΛΟ ΣΑΣ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ
    ΤΑΙΝΙΑ ΣΠΛΑΤΤΕΡ ΓΚΟΡ.

there.
    "Τι χτυπαω??"

"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

Quote Originally Posted by Mitsmann View Post
    ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ Η ΧΟΥΝΤΑ
    ΤΟ ΣΕΒΕΝΤΗ ΤΟ ΦΟΡ
    ΣΤΟ ΓΚΩΛΟ ΣΑΣ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ
    ΤΑΙΝΙΑ ΣΠΛΑΤΤΕΡ ΓΚΟΡ.

there.
    ΚΑΙ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΑΥΤΌ
    Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ

nihil pop metamelia3's Avatar

Quote Originally Posted by Drumsick View Post
    για να μην φανώ υπεράνω, όπως ο κάλκης..
    λοιπον, εδω δεν ξερω γιατι αλλα ειναι ενα σημειο στο οποιο με παρεξηγουν ολοι. δεν ειμαι καθολου υπερανω του συνταγματος και δεν απαιτω απο καποιον να εχει διαβασει ολον τον μαρξ για να ακουσω αυτα που λεει. ουτε ειμαι τοσο αυστηρος σε καποια πιο "αθωα" φαντασιακα καταλοιπα εθνικιστικων σημασιων. ουτε ειμαι αυστηρος αν η κρατιστικη θεση καποιου ειναι διαπραγματευσιμη. υπαρχουν μορφες που αυτα πανε προς τον μικροαστικο φασισμο και μορφες που αυτα πανε προς το ξεπερασμα τους.

το προβλημα μου εμενα ειναι το εξης απλο: ειναι δυσκολο να μιλησεις μπροστα σε τοσο κοσμο αν δεν το εχεις ξανακανει ποτε. κι εγω που εχω βρεθει καμποσες φορες σε μεγαλες συνελευσεις, μονο μια φορα εχω καταφερει να μιλησω μπροστα σε πολυ κοσμο και ειχα πιει ενα μπουκαλι τσιπουρο. τις υπολοιπες σκυβω το κεφαλι και απλα ακουω. με φοβιζουν τα πληθη και δεν ειμαι ο μονος.

αλλα μου ειναι υπερβολικα ευκολο να μιλησω οταν οι καταστασεις δεν εχουν συγκεκριμενες ανταγωνιστικες απαιτησεις, οταν δημιουργουνται αυθορμητα. δεν ειμαι ο τυπος που θα μεινει σιωπηλος σε μια παρεα 20 ατομων π.χ. ετσι και στο συνταγμα: η αυθορμητη γλωσσα που θα μπορουσε να αναπτυχθει, η πολιτικη ζυμωση που θα μπορουσε να γινει, η νεα πολιτικη φιγουρα που θα μπορουσε να αναδυθει αποκλειεται και στην θεση της βλεπουμε απλα ενα "περαστε κοσμε" βημα συνθηματολογιας και καμια διαθεση απο κανεναν που κραταει το μικροφωνο να κανει διαλογο. το πρωτο πραγμα που εγινε στην "αμεση δημοκρατια" (αληθεια, πώς πηρε τοση επισημοτητα ο ορος?) ηταν να παρουσιαστει ο κινδυνος της ρητορειας. πιανει το μικροφωνο η αριστερατζα, δημιουργει το λεξιλογιο, το πλαισιο, καταλαμβανει τον χρονο και για μια ακομα φορα δολοφονει πολιτικα ενα μαζικο εγχειρημα. οπως παντα.

τελος παντων δεν ειμαι υπερανω του συνταγματος
    ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ
    this is radio freedom.

Senior Member Sotos_The_Tequiler's Avatar

Quote Originally Posted by Khalkji View Post
    [...] το πρωτο πραγμα που εγινε στην "αμεση δημοκρατια" (αληθεια, πώς πηρε τοση επισημοτητα ο ορος?) ηταν να παρουσιαστει ο κινδυνος της ρητορειας. πιανει το μικροφωνο η αριστερατζα, δημιουργει το λεξιλογιο, το πλαισιο, καταλαμβανει τον χρονο και για μια ακομα φορα δολοφονει πολιτικα ενα μαζικο εγχειρημα. οπως παντα. [...][/size]
    Εγώ λέω να συμφωνήσω σε μεγάλο ποσοστό σε όλο το ποστ. Αλλά θα ήθελα να μάθω και τι προτείνεις.
    Δεν έχω παρακολουθήσει τις συζητήσεις και τις ομιλίες στο σύνταγμα ως τώρα αλλά αν βγουν 5-10 άτομα με αυθόρμητη γλώσσα όπως λές και μιλήσουν δε θα φανεί η διαφορά από την αριστεράτζα που λες ώστε να μπορέσει ο ακροατής να έχει και ένα μέτρο σύγκρισης ή κι ένα πάτημα ώστε να εκτιμήσει περίσσοτερο τον μεν από τον δε.
    κάνε ψαλίδι θα γίνει ζημιά!

Solidium HAVOC's Avatar

http://www.independent.co.uk/opinion...s-2299703.html
    Aναμάσημα μηντιακής προπαγάνδας και 1ο σχόλιο από Kia Mistilis να τους επαναφέρει στην πραγματικότητα.
    Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.

Senior Member Sotos_The_Tequiler's Avatar

συνέντευξη Richard Wolff
    http://craftyreporting.wordpress.com...B%CE%BB%CE%B7/
    Last edited by Sotos_The_Tequiler; 20-06-2011 at 19:03.
    κάνε ψαλίδι θα γίνει ζημιά!

Quote Originally Posted by Sotos_The_Tequiler View Post
    Quote Originally Posted by Khalkji View Post
    [...] το πρωτο πραγμα που εγινε στην "αμεση δημοκρατια" (αληθεια, πώς πηρε τοση επισημοτητα ο ορος?) ηταν να παρουσιαστει ο κινδυνος της ρητορειας. πιανει το μικροφωνο η αριστερατζα, δημιουργει το λεξιλογιο, το πλαισιο, καταλαμβανει τον χρονο και για μια ακομα φορα δολοφονει πολιτικα ενα μαζικο εγχειρημα. οπως παντα. [...][/size]
    Εγώ λέω να συμφωνήσω σε μεγάλο ποσοστό σε όλο το ποστ. Αλλά θα ήθελα να μάθω και τι προτείνεις.
    Δεν έχω παρακολουθήσει τις συζητήσεις και τις ομιλίες στο σύνταγμα ως τώρα αλλά αν βγουν 5-10 άτομα με αυθόρμητη γλώσσα όπως λές και μιλήσουν δε θα φανεί η διαφορά από την αριστεράτζα που λες ώστε να μπορέσει ο ακροατής να έχει και ένα μέτρο σύγκρισης ή κι ένα πάτημα ώστε να εκτιμήσει περίσσοτερο τον μεν από τον δε.
    κοιτα, ειναι πρακτικο το ζητημα. μιλαμε για εναν περιορισμενο χρονο συνελευσης. αν καταλαμβανει μια προϋπαρχουσα ομογενοποιημενη πτυχη (η αριστερα εν προκειμενω) το μεγαλυτερο μερος του 4ωρου, ακομα και οι εσωτερικες διακοπες για να μιλησει καποιος αλλος βρισκονται ισοπεδωμενες χωρις βαρυτητα και συνοχη. η μονη λυση που θα μπορουσα να σκεφτω θα ειχε να κανει με το φιλοτιμο των αριστερων αλλα εδω λολαρουμε. το φιλοτιμο των αριστερων ειναι ενα τελειως οξυμωρο σχημα.

δεν υπαρχει λυση. απλα ο κοσμος θα βαρεθει να τους ακουει, θα σπασει και για εκατομμυριοστη φορα στην ιστορια, η αριστερα θα εχει σκοτωσει αλλο ενα οριζοντιο μαζικο κινηματικο εγχειρημα.
    this is radio freedom.

Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς όταν λες «ο κόσμος». Εννοείς τους -κατά τους μητροπολιτάνους- άθλιους, απολίτικους, συνυπεύθυνους στο έγκλημα της μεταπολίτευσης, νοικοκυραίους;
    Αυτούς που έβριζες προκλητικά πριν, χμ, δύο βδομάδες;

this is radio freedom.

Solidium HAVOC's Avatar

http://www.boston.com/bigpicture/201...in_crisis.html
    Επικο φωτογραφικο υλικο.
    Απο την αλλη, μεγαλη σκατιλα η χρηση της λεξης riot. Unrest πουλακια μου. Oταν θα εχουμε riot θα σας φωναξουμε.
    Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.