Page 27 of 44 FirstFirst ... 17252627282937 ... LastLast
Results 391 to 405 of 657

Thread: http://punkfromthegutters.blogspot.com/

Senior Member 00i00's Avatar

εκανε τον κωλο του φυσερο και διατηρουσε ασβεστη την φωτια στο χυτηριο για τα επερχομενα σπαθια
    λοιπον πρεπει να με μειναν μερικα τευχη με τον γκουρου των ιπποφορβειων...θα βγαλω καμια φωτο τα ελεσντι αυριο

Vic Ford Prefect's Avatar

Quote Originally Posted by Helm View Post
    ο πρώτος στον Ελληνικό ποπ τύπο ο οποίος προσπάθησε να ιδεολογικοποιήσει το Heavy Metal. Τράβηξε μια αυθαίρετη γραμμή μεταξύ επικ μεταλ και θρας (που μεσουρανούσαν τότε) και απέδωσε κάποιες περίεργες απόψεις του περί ιπποτισμό στην παράταξη που πριμοδοτούσε. Έκανε μεγάλο κακό στην Ελληνική 'σκηνή' του Heavy Metal με αυτή του την κίνηση, φαίνεται μέχρι σήμερα αν ξέρεις πως να ερμηνεύσεις μερικά πράγματα. Στα κείμενά του φαίνεται έντονο το κόμπλεξ του με διάφορα πράγματα, κυρίως με τις γυναίκες. Ενώ ο ίδιος ήταν (και παραμένει; δεν διαβάζω το μπλογκ του αλλά σιγά μην γύρισε το κεφάλι του στα γεράματα) προβοκάτορας και κανένα κείμενό του δεν πρέπει - ή μπορεί, αν έχει μυαλό κανείς - να διαβαστεί 'straight', σίγουρα σχημάτισε κάποιες εφηβικές συνειδήσεις που έτυχε να αγοράσουν heavy metal & metal hammer τότε παλιά, σε κάποιον μικρό βαθμό. "Heavy Metal για λίγους" έλεγε.

Εξαιρετικό γούστο στα κομιξ, στην λογοτεχνία ε και στην μουσική. Πολλοί μάθανε πέντε πράγματα από στήλες του sun knight όσο αντέχανε τον σοβινισμό. Τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα από όσο φαίνονται επειδή α) ο Sun Knight έκανε λογικές συνδέσεις μεταξύ αισθητικής ρομαντισμού και Heavy Metal όσο και αν ήταν ασύμφορες οι πολίτικες προεκτάσεις των θέσεών του, οπότε δεν είναι απλό να πεις 'να ένας τρελός, λολ' και β) ηταν μέγα τρολ όταν ο reject δεν ήξερε καν τι είναι το ίντερνετ, δεν είναι εύκολο να πεις τι εννοεί και τι όχι, και αντίθετα με τα obvious trolls who are obvious, ξέρει να γράφει, έχει αίσθηση της ειρωνείας και δεν τον πιάνεις εύκολα.

Δεν πολυδιαφωνώ. Αλλά νομίζω ότι έχεις υπερεκτιμήσει το συνειδητό τρολάρισμά του και το μέγεθος της προβοκάτσιας. Θα έλεγα ότι πολλά από τα κείμενά του ακροβατούν μεταξύ αστείου (προβοκατόρικου όπως λες) και σοβαρού αλλά προσωπικά αυτά τα ακριβατικά τα θεωρώ εξίσου προβληματικά από τα απολύτως σοβαρά.

Το έπικ μέταλ ούγκα μπούγκα έχει διαμορφωθεί σχεδόν αποκλειστικά από τον Πρασούλα. Ο ίδιος δεν είναι ούγκα μπούγκα χαζός με την καμία αλλά ούγκα μπούγκα σωβινίσταρος και ψωνισμένος ελιτιστής ήταν από την αρχή και ειδικά όταν επέστρεψε ως Sun Knight. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα μουσικά του γούστα, ούτε ότι την βρίσκει με τον ρομαντισμό των ιπποτών, μεγειά του. Είχα πρόβλημα από τότε που έκανε αυτός το μέταλ τσιφλίκι του με κανόνες και περιορισμούς και πίτσες μπλε. Ο Λορντ ήταν ελληναριό έμπορας και λίγο γίδι αλλά τουλάχιστον δεν μάντρωνε το είδος σε ένα χωραφάκι με ναρκοπέδιο γύρω-γύρω. Μέχρι να φτάσουμε στους faith no more υπήρχε αρκετό πράμα. Ο άλλος είχε άρθρο για την κιθάρα φαλλικό σύμβολο και την αντρίκεια μουσική των Λευκών. Υπάρχει μια αποστασάρα. Το να διαγράψω το άρθρο του ως "Τρολιά" πού πατάει; Σάμπως δεν τα πιστεύει; Και εν πάση περιπτώσει, αν είναι μία φορά μαλάκας ο συντάκτης που θάβει μια μπάντα γιατί έτσι του καύλωσε, είναι εκατό φορές μαλάκας ο άλλος που γαμάει το κεφάλι του πιτσιρίκου που διαβάζει για ανδρικές μουσικές και Αληθινούς Πολεμιστές και Φωλς Πολεμιστές.

Είναι δε τόσο κωλοτούμπας που ενώ από την μία έθαβε θρας, όταν του έκατσε και γούσταρε το Show No Mercy, ξεκίνησε την ανάλυσή του από το γεγονός ότι ο τράγος έχει μπέρτα και κρατάει σπαθί. Άρα πολεμιστής, απλά του Σκότους ενώ αυτός (και οι συμπολεμιστές του) πολεμάνε για τον Ήλιο. Μαλακιάρες τραβηγμένες από τα αυτιά για να βγει από την μύγα ξύγκι. Τέτοια φαφλατάδικη κωλοτούμπα δεν είχα ξαναδεί.

Το δε μπλογκ του είναι μνημείο επιβεβαίωσης όλων των παραπάνω. Χίλιους πόντους που προώθησε Manowar και Warlord νωρίς αλλά μείον εκατομμύρια για το τι έκανε τελικά σε μεγάλη μερίδα κόσμου.
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

δυστυχως περα απο ενα μεγαλο αρθρο για παγανισμο/σατανισμο κλπ επιπεδου ανεστη κεραμυδα κλπ και ενα μικρουλη για kai hansen δεν βρηκα κατι αλλο...τεσπα

σε οτι εγραψε ο φορντ συμφωναμε διακοσαταεκατο
    και να προσθεσω για Slayer οτι ειχε κανει αναφορα και οταν ειχαν βγαλει το Seasons In The Abyss...ξερετε με τον αετο...
    τοτε εγραφε οτι ''ηρθαν στο φως'' αν και διατηρουν ακομα καποιους δεσμους με τον κομμουνιστη διαολο μπλα μπλα και αλλα τετοια ψυχεδελικα

τα περι τρολλαρισματος ειναι το λιγοτερο γελοια ε?

ξέρεις γενικά με τους ιδεολόγους, δε πα να είναι φασιστάκια ή αρχικομμουνισταράδες, μέχρι να συναντηθούμε ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, γενικά δεν μου πολυλέει κάτι η θεωρητική έπαρση του πολεμιστή τους κτλ. Δεν διαμόρφωσε ιδεολογία δίκη μου ο Sun Knight και από όλες τις φάσεις που πέρασα στη ζωή μου ήταν μια απειροελάχιστη επιρροή, περισσότερο κακό μου έκανε ο συμμαθητής που ήρθε να μου τσαμπουκαλεφτει επειδή χ ψ παρά ο καθε Sun Knight, όποτε δεν πρόκειται να σκίσω και τα ρούχα μου, ετσι; Θα διάβαζαν τα χεβιμεταλλάκια κάποια στιγμή και για την Άρεια Φυλή, τι να πω. Δεν έφτιαξε φασίστες ο Sun Knight, άλλα τους φτιάξανε.

Ξανά, ο κομπλεξισμός του ήταν και είναι πιο στενάχωρος, όχι το ιδεολόγημα.

γιατι τον αποκαλεις Sun Knight και οχι Χαριλαο Πρασουλα?

Vic Ford Prefect's Avatar

Είμαι ο πρώτος που θα υποστηρίξει ότι ο καθένας είναι υπεύθυνος για το μυαλό του και τις πράξεις του και τις επιλογές του. Από εκεί και πέρα όμως, δεν βρίσκω κάποιον λόγο να μην κάνω μια αξιολόγηση της προσφοράς του, η οποία είναι τελικά αρνητικότατη στην διαμόρφωση της ελληνικής χέβυ μέταλ συνείδησης και αντίληψης. Δεν ήταν ούτε ο μοναδικός διαμορφωτής, ούτε με το ζόρι. Αλλά δεν παύει να ήταν. Αυτό μόνο.
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

Senior Member Griffith's Avatar

http://sunwarflag.blogspot.com/2009/02/blog-post.html
    πέτυχα αυτό το διαμάντι το πρωί που χάζευα το μπλογκ.
    εντάξει ήταν αρκετά προφανές από το κόνσεπτ του και τις πολιτισμικές του επιρροές αλλά τα λέει και μοναχός του.
    Oh, come, come be my waitress and serve me tonight
    serve me the sky with a big slice of lemon.

Δράκος ikonoklast's Avatar

Δε γράφει άσχημα πάντως!

Senior Member Griffith's Avatar

γιατί ο κόναν δεν είναι καλογραμμένος;;;
    Oh, come, come be my waitress and serve me tonight
    serve me the sky with a big slice of lemon.

Sun Knight τον λέω επειδή ετσι υπογράφει, δεν τον ξέρω και προσωπικά τον άνθρωπο.

όμως, δεν βρίσκω κάποιον λόγο να μην κάνω μια αξιολόγηση της προσφοράς του, η οποία είναι τελικά αρνητικότατη στην διαμόρφωση της ελληνικής χέβυ μέταλ συνείδησης και αντίληψης
    σύμφωνοι
    Last edited by Helm; 08-06-2011 at 20:50.

Sympathy Junkie. Amnesiac.'s Avatar

Quote Originally Posted by ikonoklast View Post
    Δε γράφει άσχημα πάντως!
    Με όλες τις μαλακίες που γράφει, αυτό ισχύει. Βγάζει μια ΙΠΠΟΤΙΚΗ ΚΑΥΛΑ.

Για πείτε κάνα καλό RPG.
    I went down into the valley to pray.
    I got drunk and I stayed all day.

γιατί όμως να μπεις στη διαδικασία να τσιγκλίσεις ένα τέτοιο τύπο?
    ΟΥ, τύμπανα πολέμου σαν ΖΟΥΛΟΥ

επειδή σαρέσει να ασχολείται μαζί σου :/

να σε ρωτησω χελμ...δεδομενου οτι στο μεταλχαμμερς οι μονες του αναφορες σε κομικς ηταν για τον κονανουλη,αιντε και για κανα αλλο αναλογο με καναν καλιντορ ή ατορ...
    εσυ το εξαιρετικο του γουστο στα κομικς που το ξερεις? αφου ουτε το μπλογκ του παρακολουθεις (που και εκει δεν εχει και καμια αναφορα εδω που τα λεμε)

Senior Member freak brother's Avatar

εχει το Θοργκαλ που γαμει μανες παντως σε φωτογραφια κατω δεξια!
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry