Πρώτα απ' όλα δεν είπα πουθενά οτι είσαι χρυσο αυγό ή φασίστας ή τίποτα τέτοιο. Μάλλον για αφελής μου κάνεις, χρησιμοποιώντας επιχειρήματα που οφείλουν να είναι "αντικειμενικά" και έχεις μια α' δυσκολία στην έκφρασή τους. Μια και είμαι αργόσχολος, έλα να σε πάρω από το χεράκι, στράτα-στρατούλα να καταλάβεις που κολλάω:βαριεμαι να ξαναεξηγω κατι.
ριξε μια μουντζα να γελασω αμα ακομα εχεις την υποψια οτι ειμαι ναζιστικο ρεμαλι, οτι χαιρομαι με τους ΧΑ και οτι θεωρω τους μεταναστες εγκληματιες.
--Το βασικότερο που το εξήγησα και πάνω, είναι οτι κοινωνικά φαινόμενα που ερμηνευονται με βάση στατιστικές δεν ερμηνεύονται σωστά. Όπως είπα και πιο πάνω, μια στατιστική μπορεί να δείχνει κάποια πράγματα αλλά τα κριτήρια που λαμβάνει υπόψιν της, και οι ερμηνείες της, μπορεί να είναι αποκρύπτουν πολύ μεγάλο μέρος της αλήθειας. Σε αυτό το πλαίσιο φέρε στο νου σου "στατιστικές" που δείχνουν τον "εκσυγχρονισμό" της Ελλάδας ή την "τρομερή μείωση της εγκληματικότητας" στα χρόνια της χούντας. Η στατιστική εδώ σου λέει κάποια πράγματα, και η ζωή της καθημερινότητας κάποια άλλα.
--στο πρώτο σου πόστ υπάρχει η φράση "και μετα βγαινει ο καρατζαφερης. καλα κανει. ο ελληνας βλεπει την εκγληματικοτητα, αντικειμενικα και πολυ λογικα βασει των ανωτερω οφειλεται σε μεγαλο βαθμο στh μεταναστευση, και κατηγορει. ισως και να χαιρεται λιγο με τον χρυσαυγιτη." Πέραν του ότι σε αυτό το ποστ δεν υπάρχει ίχνος καμιας απο τις επεξηγήσεις που έδωσες μετά σε εμένα τον "βλάκα του δημοτικού", δεν βλέπω ούτε καμια "ειρωνική" δικαίωση, ούτε να "καταδικάζεις" όπως λες στο τελευταίο ποστάρισμα αυτή τη λογική, εκτός αν είναι τόσο καλά κρυμμένη αυτή η ειρωνεία και η καταδίκη που εγώ ο αγράμματος δεν την εντοπίζω. Συνεπώς μια χαρά λογικότατα το έφαγες το κράξιμο. ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ δεν είναι ούτε "αντικειμενικό" ούτε "λογικό" όπως είπα πιο πάνω να λές οτι η εγκληματικότητα είναι σε μεγάλο βαθμό υποκινούμενη από μετανάστές, ούτε είναι λογικό να χαιρεται κανείς με την δράση του χρυσαυγίτη , όσο στόκος και να είναι, και όσο αμμόρφωτος. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΤΟ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΟΥΤΕ ΠΤΥΧΙΑ, για να μην ανέχεσαι μπαμπουινους με σβάστικες, κατσαβίδια και σουγιάδες που ήρθαν για "καθάρισμα" της περιοχής. Κανείς απ' όσους τους ανέχονται ή ενδομυχα "χαιρονται" με τη δράση τους, δεν έχει καμια δικαιολογία. Δεν λεω οτι δεν υπάρχουν τέτοιοι, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα πω "ναι ρε με το δικιο τους συντάσσονται με τα εθνίκια". Είμαστε στο 2011. Ο κάθε ενήλικας μπορεί άνετα να ξέρει τι πρεσβεύει ο κάθε "πολιτικός φορέας" και να κάνει συνειδητά τις επιλογές του. Δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία για τα στοιχειώδη οτι δηλαδή οφείλεις να μην είσαι συνεργός σε δολοφονίες.