απογραφικη στιγμη σημερα το μεσημερι, οταν χτυπησα κουδουνι που εγραφε Tsonos.
απογραφικη στιγμη σημερα το μεσημερι, οταν χτυπησα κουδουνι που εγραφε Tsonos.
They say we've got a lifetime, but we know that ain't true.
Η Weiss πες ήταν ΞΕΝΗ, εσύ μωρέ παπάρα το ανοιχτό οικόπεδο - πάρκινγκ που είχε 100 μέτρα πιο πέρα δε το ήξερες;
Έφαγα όλα τα νιάτα μου στο βίλλατζ και δε χρειάστηκε να βάλω ούτε μια φορά το αμάξι στο πάρκινγκ.
Σε λίγο θα μας πεις ότι δεν πήγαινες και στο Φωτόπουλο. (500 δραχμές εισιτήριο με μαθητικό πάσο, 2 ταινίες την εβδομάδα, τη χρονιά πριν τις πανελλήνιες, που δε πήγα διακοπές, τις είχα δει ΟΛΕΣ, από το Μάιο μέχρι τέλη Σεπτέμβρη που έκλεινε)
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
Το βίλατζ ήταν ΚΟΥΛ, και είχε και Virgin Megastore, και 10 αίθουσες. Αυτός ο Φωτόπουλος που λες πόσες είχε, 2;
(δεν είχα μαθητικό πάσο, ήμουν σε ΙΔΙΩΤΙΚΟ)
Μία. Και έχει ακόμα δηλαδή. Θερινό σινεμά είναι. Το βίλλατζ ήταν το καλύτερο σινεμά όλων των εποχών. Το πιο γλυκό κομμάτι της ζωής μας κτλ.
Τι εννοείς μέχρι να κλείσει. Ανοιχτό είναι, εκτός κι αν έκλεισε πολύ πρόσφατα.
ανοιχτο ειναι
μαλλον να κλεισει για καλοκαιρι εννοει
I swear on tomorrow, if you take this chance
Our lives are this moment, the music - the dance
And here in this labyrinth of lost mysteries
I close my eyes on this night and you're all that I see
Στον γαμημένο σκατόπουστα ψήστη που έφτιαξε το υγρό πυρ του Σατανά που ονομάζει σουβλάκι κι έφαγα σήμερα, εύχομαι να του μπει στον κώλο η μαχαίρα που κόβει τον γύρο.
Σχόλασα άρον-άρον το ραντεβουδάκι με τη γυναίκα γιατί μέσα σε μία ώρα είχα φύγει ήδη τρεις φορές για χέσιμο, και εδώ σπίτι είμαι έτοιμος για εγχείριση προσθετικής χέστρας στον κώλο μου.
Ψόφα γαμημένε.
Συνεχίστε.![]()
@ ηλέκτρα: Θενξ για τη συμβουλή αλλά νέξτ τάιμ, αυτή τη στιγμή το κοντινότερο σε ξυλάκι κανέλας είναι ένα φιδάκι για τα κουνούπια που έχω αφήσει στο μπαλκόνι εδώ και καμιά διετία.
@ γραβιερίνο: Να μη μιλάνε οι κύριοι με πυρηνικό στομάχι παρακαλώ. Ψήσου να οργανώσουμε listening session στο νέο Integrity. ΚΕΡΝΑΩ ΚΑΙ ΚΑΦΕ.![]()