Quote Originally Posted by Amnesiac. View Post
Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
Quote Originally Posted by Weiss View Post
Είμαι πολύ συγκινημένη γιατί το πάρκινγκ της καινούριας μου δουλειάς είναι το πάρκινγκ του παλιού Village όπου πέρασα τεράστιο μέρος των εφηβικών μου χρόνων πίνοντας φραπέ με baileys (μούρη, νόμιζα) στο virtuality cafe στις 8 το απόγευμα (και αναρωτώμενη μετά γιατί δε με παίρνει ο ύπνος) και βλέποντας ταινίες κάθε Σάββατο.

Συγκινηθηκα αν και δε συχναζα στο virtuality cafe γιατι ηταν γεματο εφηβα κοριτσακια ολα βγαλμενα απο το ιδιο καλουπι που επιναν φραπε με baileys και νομιζαν οτι το παιζουν και μουρη Εβλεπα κι εγω ταινιες καθε Σαββατο ομως και παρκαρα το αμαξι μου στο ιδιο παρκιν συνεχεια.
Η Weiss πες ήταν ΞΕΝΗ, εσύ μωρέ παπάρα το ανοιχτό οικόπεδο - πάρκινγκ που είχε 100 μέτρα πιο πέρα δε το ήξερες;

Έφαγα όλα τα νιάτα μου στο βίλλατζ και δε χρειάστηκε να βάλω ούτε μια φορά το αμάξι στο πάρκινγκ.

Σε λίγο θα μας πεις ότι δεν πήγαινες και στο Φωτόπουλο. (500 δραχμές εισιτήριο με μαθητικό πάσο, 2 ταινίες την εβδομάδα, τη χρονιά πριν τις πανελλήνιες, που δε πήγα διακοπές, τις είχα δει ΟΛΕΣ, από το Μάιο μέχρι τέλη Σεπτέμβρη που έκλεινε)
Καλα εννοειται πως δεν ειχα πληρωσει ουτε μια φορα παρκινγ, ετσι το ειπα για τις αναγκες του ποστ. Στο Φωτοπουλο ειχα παει μονο μια φορα, δεν ειμαι φαν του θερινου, ποσο μαλλον του συγκεκριμενου. Πηγαινα ομως Διανα συστηματικα μεχρι να κλεισει.