Κάπου το διάβαζα αυτό πρόσφατα, για λεσβίες που την βρίσκουν με ανδρικό gay πορνό. Από περιέργεια, τι ενδιαφέρον έχει για μία γκέι γυναίκα αυτό, ladykiller;
Κάπου το διάβαζα αυτό πρόσφατα, για λεσβίες που την βρίσκουν με ανδρικό gay πορνό. Από περιέργεια, τι ενδιαφέρον έχει για μία γκέι γυναίκα αυτό, ladykiller;
See that cockroach? Tomorrow morning we'll be dead and it'll be alive. It will have more contact with my wife and child than I will. I'll be nothing and it'll be alive.
τι να σου πω ρε ubu, γενικά δεν το έχω πολυακούσει το θέμα, αλλά είναι γνωστό πως απέχω από την lgbt κοινότητα καμιά τριετία. όσο πήγαινα κ σε κουβέντες κλπ μιλούσαν για το λεσβιακό πορνό από λεσβίες κ "απαγορευόταν" οτιδήποτε άλλο.
η απάντηση για μένα είναι πως είμαι γνωστή ανώμαλη, οπότε...
κ btw ikonoklast
εντάξει δεν ήταν κ πολύ ευγενικό αυτό, ε?![]()
satan was a lez
Really; Απλώς εννοούσα πάντως ότι ένα παιδί με piercing, τατους, φούξια μαλλί και κυρίως ένα συνολικό attitude σα το δικό σου δεν είναι ακριβώς ό,τι θα περίμενε κάποιος η παράσταση του οποίου για τις «λεσβίες» είναι οι τσόντες του φιλμνετ, φερ' ειπείν. Λες όχι; Δε σου 'χει τύχει τίποτα σχετικό πχ;
το κουράζετε υπερβολικά. Παλιά θα έγραφα σεντόνια, αλλά οι Η. αυτού του κόσμου θα συνεχίσουν να μισούν τις αδερφές βγάζοντας φωτος σε ρόλο επιβήτορα.
και για να στηρίξω τον Κάλκι http://lrivera0327.tripod.com/ και http://en.wikipedia.org/wiki/Etoro_tribe
Vielen Dank für alles was mal war
Ενι, δε ξέρω αν το πρόσεξες αλλά για να στηρίξεις τον Κάλκι έδωσες σαν παράδειγμα κάποιους γέρους παπούα που χύνουν στο στόμα τα μικρά παπούα για να γίνουν άντρες. Κι εντάξει ο κάλκι δε ξέρω τι είπε αλλά τουλάχιστον είναι αλκοολικός και φρικιό, εσύ τι δικαιολογία έχεις;
Βtw, δε το λέω γιατί συμφωνούμε (παλιότερα νομίζω έχουμε μπινελικωθεί για πολιτικά) αλλά ο Harbinger of Death παίζει να είναι το μόνο άτομο στην ιστορία του ερ που ΔΙΑΒΑΖΕΙ τα ποστ των άλλων.
Last edited by ikonoklast; 12-04-2011 at 02:23.
η στήριξη ήταν πάνω σε αυτό:
η διαμόρφωση δεν υπόκειται μόνο σε κοινωνικά πρότυπα όμως, γιατί τότε κάποιες αυστηρές κοινωνίες δε θα βγαίναν ποτέ πουστηδοι.η κανονικοτητα της σεξουαλικοτητας ποικιλλει απο εποχη σε εποχη γι' αυτον ακριβως τον λογο: οργανωνονται κοινωνιες, οι κοινωνιες προσπαθουν να αποκωδικοποιησουν την γενικοτερη επιθυμητικη δυνατοτητα του ανθρωπου, φτιαχνουν κανονες που κατευθυνουν την επιθυμια. δηλαδη: ορθο ειναι να επιθυμεις το αντιθετο φυλο ή το ιδιο φυλο υπο προϋποθεσεις (ρωμη, αρχαια ελλαδα)
δεν έχω καταλάβει γιατί το αναλύετε τόσο όμως, βοήθα με σε αυτό
Vielen Dank für alles was mal war
Οκ, το πιασα. Στο γιατί το αναλύουμε/αναλύω υπάρχουν τρείς λόγοι: Ο πρώτος είναι ότι τέτοια θρεντς είναι πάντα μια μοναδική ευκαιρία να ειπωθούν ιστορικά σκηνικά όπως το κρουασάν του πάνκη. Ο δεύτερος είναι ότι, ερ είσαι, δεν έχει σημασία τι αναλύουμε και πότε. Ο τρίτος λόγος είναι ότι για μένα έχει ένα πιό ειδικό ενδιαφέρον το ζήτημα γιατί συνηθίζω να κοντράρω με τους πιο «παραδοσιακούς» συντρόφους του χώρου μου (έχουμε αρκετούς) για τέτοια πράγματα οπότε γουστάρω να δω τι λέγεται και γενικά.
Proof or didn't happen.
Το θεωρώ αρκετά πιθανό να ισχύει, αλλά αυτή τη στιγμή δεν είναι τίποτε άλλο από μία πολύ ωραία υπόθεση που θα ήταν ικανή να εξηγήσει πολλά πράγματα για την ανθρώπινη σεξουαλική συμπεριφορά. Δε γνωρίζω, ωστόσο, καμία μελέτη η οποία να καταλήγει σε αυτό το συμπέρασμα.
No trees were killed to send this message, but a large number of electrons were terribly inconvenienced.
Όχι οτι μετράει σαν proof, αλλά ας δούμε τι λέει εδώ:το γνωρίζουμε όλοι ότι ήταν natural στην αρχαιότητα, αλλά νομίζω ότι μέσα από τον παραπάνω λόγο, στο κάνει λιανά οτι: ρε μαλάκα, έτσι είμαστε οι άνθρωποι. κι ότι μόνο τα γαμημένα ταμπού είναι αυτά που φυλακίζουν συνειδήσεις, απόψεις, φοβίες.Τους λυπήθηκε λοιπόν ο Ζεύς και μηχανεύεται άλλο
τέχνασμα: μεταφέρει τα γεννητικά τους όργανα προς τα εμπρός. Ως τώρα τα είχαν και αυτά προς τα έξω και η
γονιμοποίηση και γέννηση γινόταν όχι μέσα τους, αλλά στο χώμα, όπως στα τζιτζίκια. Τους τα μετέθεσε λοιπόν, όπως
είπαμε, προς τα εμπρός και κανόνισε η αναπαραγωγή να γίνεται δια μέσου των οργάνων αυτών εντός των δύο
φύλων, δια του αρσενικού εντός του θηλυκού. Και τούτο με την πρόθεση, ώστε με το αγκάλιασμα, αν μεν τύχει και
συναντηθούν άνδρας και γυναίκα, να γονιμοποιούν και έτσι ν' αναπαράγεται το είδος. Και αν πάλι αρσενικό μ'
αρσενικό, να προκαλείται επί τέλους χορτασμός της συνουσίας και να κάνουν διαλείμματα, ώστε να στραφούν προς
τις εργασίες τους και να φροντίσουν και για τα υπόλοιπα ζητήματα της ζωής. Από τόσο παλαιά λοιπόν ο έρως των
ανθρώπων μεταξύ των είναι ριζωμένος στη φύση τους και μας συνενώνει στην αρχική μας κατάσταση, και ζητεί να
κάμει και πάλιν από τα δύο ένα και να επανορθώσει το πάθημα του ανθρωπίνου οργανισμού.
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()